Inlägg från: Anonym (Sofia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sofia)

    Er värsta arbetsdag någonsin?

    Värsta arbetsdagen var nog den dagen  för 4-5 år sedan då jag satt vid min dator och jobbade och personalchefen/HR-person kikade förbi. (jag jobbar  med ekonomi på ett kontor).

    Hon småpratade lite innan hon helt plöstligt högt och tydligt utbrast "Nämen är du gravid guuud va roligt". Jag var inte gravid men däremot rätt svullen då jag precis ett par veckor tidigare gått igenom ett missfall efter lång tids försök med första barnet och hela jag var ett öppet sår som försökte hålla masken uppe (ingen på jobbet visst något).

    Jag försökte snabbt skoja bort det och säga" nej nej jag har bara ätit lite höhö" men hon gick på och tjatade och pressad om att det är klart att jag var gravid det syntes ju sååå väl. Då bröt jag ihop totalt och kände mig så äcklig och tjock att folk t om trodde jag var gravid och dels så ledsen över att det inte var sant (min lätta ätstörningsproblematik gjorde ju inte saken bättre trots att jag var pinnsmal men med en svullen mage). Fick rusa in på toa och böla av mig och jag vet inte hur länge jag satt där och försökte sen badda och dölja men såna tårar sitter kvar i ögonen hos mig i flera dagar (som tur var märkte ingen och jag lyckades smita hem som tur var men bara tanken på hur jag mådde då får mig typ att böla..)

    HR personen bad givetvis så hemskt mycket om ursäkt och blev själv sjukskriven efteråt (vet inte om det fanns något samband men hon måste ha känt sig helt värdelös på sitt jobb....vilket ju var befogat). Hon jobbar inte kvar idag.

Svar på tråden Er värsta arbetsdag någonsin?