Inlägg från: Anonym (Lovisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lovisa)

    Er värsta arbetsdag någonsin?

    Anonym (Kriminell) skrev 2014-09-06 19:46:01 följande:
    Det var definitivt den dagen jag kom till jobbet och lina datorer saknades och jag var polisanmäld för brott. Det var ett brott som gav drygt 1500kr i böter och ja, jag hade gjort det och erkände. Men fy vad hemskt det var.
    Sluta sno då så kanske du slipper detta. jösses hur kan du tycka synd om dig själv?
  • Anonym (Lovisa)

    Har haft ganska bra dagar faktiskt. Men jag minns speciellt ett tillfälle när jag som ung jobbade på ett hem för gamla. 

    En dag när en massa dyra renoveringsmaskiner försvann. Byggjobbarna som bygde om på jobbet(fixade något med taket och även golvet i en del av boendet)hade lämnat dessa maskiner dom använde för jobbet i ett låst förråd som även vi som jobbade där hade nyckel till.

    Dagen efter när dom kom tillbaka var ALLT borta. Ett samanlagd värde av ca 60 000.- om jag inte minns helt fel. Det var förhör men tjuven åkte aldrig fast.

    Jag hade inte sett ett dyft och hade absolut inte snott något. Men alla misstänke en speciell kille på jobbet som hade setts rulla in en pirra i hissen med något på av en annan kollega.

    Men han erkände aldrig och det fanns inga bevis på att det var HAN eller att det var dessa försvunna maskiner han haft på på pirran. Men mycklet pekade på det. Han påstod att det var en hopmonterad cykel. Ja ellerhur hur troligt är det liksom?

    Han var en vidrig människa i övrigt också så skulle itne bli förvånad om det var han. Det förvann även smycken från dom boende. Halsband örhängen och även ringar av guld och det var säkert också han den vidriga människan. 

Svar på tråden Er värsta arbetsdag någonsin?