Inlägg från: Anonym (Undersköterska) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undersköterska)

    Er värsta arbetsdag någonsin?

    Hej.. Finns många dåliga dagar då jag jobbade på ett demensboende två sommar + ett halvår.. Hade vissa kollegor som trodde att de var bättre än andra så de spred skit snack om både boende och annan personal.. Behandlade de boende som skit (svor, skrek, sket i att ta larm, var nonchalanta när de var nån som ville ha hjälp etc etc)

    Min värsta dag var väl bör jag och en annan kollega hade skrivit ner vad som var fel på vår avdelning och tänkte visa detta för chefen. Men då nån annan hade redan gjorde de så blev jag in kallad till chefen helt apropå (där även hen högsta chef var med) fick höra hur jag hade sjunkit i hens ögon och att hen aldrig trodde att jag skulle göra nått sånt.. Påpekade att så som de står på lappen så är de och hur mkt vi än påpekade de så var de ingen som hörde på oss..

    Fick höra att de var förtal om arbetsplatsen jag hade sysslat med och hen sa att de skulle bli bäst intill omöjligt att jag skulle få jobb inom kommunen mer.. Fick även höra att de låg många medicin avvikelser hos ssk om fel jag hade gjort.. Fick veta att jag ej fick förlängd så jag slutade ca en vecka efter (hade slut datum på anställningen då)

    Gick till ssk som sa att de absolut inte fanns några avvikelser på mig (spände var bara tomma hot chefen försökte sig på) och hon hade aldrig sett mig göra fel ( gjort nått fel, erkände de och de var ingen stor grej som hade hänt heller)

    Hm blev väldigt rörigt de här.. Finns så mkt mer å skriva om detta tillfälle men ni fick en liten inblick i hur min värsta dag/dagar var

Svar på tråden Er värsta arbetsdag någonsin?