Inlägg från: Anonym (Pepp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pepp)

    Min kille lämnar mig pga graviditet

    Jag tycker att du ska behålla barnet. Om du mådde så dåligt efter abort nummer två kommer du att må ännu sämre efter abort nummer tre.

  • Anonym (Pepp)
    Anonym (ll) skrev 2014-09-04 09:53:23 följande:
    Nej ni var överrens om att inte få barn ihop.

    DU kan välja att behålla och bli förälder, du har den makten nu. Det har inte riktigt han. Men han kan säga att han inte vill vara med, och det har han gjort nu.

    Skriver absolut inte att det är hans vilja som räknas! Vill du bli förälder så kan du bara behålla barnet? Men han har lika stor rätt att avstå? Sen säger jag inte att det är bra, men det är det enda han kan göra om man inte vill ha barn med dig nu.
    Det finns ju faktiskt p-piller för män också, även om det inte är så många som använder dem.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (sdrtfygbuhpo,k.) skrev 2014-09-04 12:56:06 följande:
    Har de släppts på marknaden?
    De kanske de inte har. Jag har dålig koll.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (?) skrev 2014-09-04 14:04:22 följande:

    Varför skaffar du barn när du är arbetslös? Hur skall du försörja ditt barn?


    Du har inte läst i tråden eller vad TS skriver va? De använde sig av preventivmedel just för att de inte ville skaffa barn. Det fungerade inte utan TS blev med barn i alla fall. De valde med andra ord inte att bli med barn. Nu är TS gravid och eftersom hon inte orkar med det psykiskt betungande med ytterligare en abort funderar hon på att behålla barnet denna gång. Ibland blir det så.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (ledsen) skrev 2014-09-04 15:15:08 följande:

    Nu har jag pratat med min kille.

    Jag har sagt att jag inte bestämd mig ännu och att jag inte vill ta ett för snabbt beslut som jag känner att jag gjorde sist.

    Han vill att jag flyttar ut i helgen.

    För honom räcker det att jag ens överväger att behålla "du ska ut" säger han bara.

    Jag blir så jävla ledsen men samtidigt vill jag inte vara kvar vid honom, abort eller inte.

    Lägenheten står på honom, även om jag kanske har enligt sambolagen en viss tid på mig att flytta så kommer jag flytta i helgen ändå. Jag får bo hos en kompis.

    Jag orkar inte bråka med honom...

    Jag vet innerst inne att det "rätta" beslutet borde vara abort. Men det är inget lätt beslut att ta. Det är så jobbigt att tänka "nu skulle jag bara haft någon vecka kvar" "nu skulle den varit född" osv.


    Om han kör dig på porten så omedelbart älskar han dig nog inte. Visst, han vill inte ha barn, men varför annars inte låta dig få några månader på dig att hitta nytt boende?
  • Anonym (Pepp)
    SatanLendMeADollar skrev 2014-09-04 23:19:38 följande:

    Det är väl helt rimligt att han lämnar dig om ni har skilda åsikter.


    Det kan jag hålla med om, men att säga att hon måste flytta ut innan veckan är slut är lite väl hårt. Om han älskat henne hade han väl åtminstone gett henne rimlig tid att hitta nytt boende. Man är ju liksom gravid i 9 månader så barnet kommer ju inte bara hux flux.
  • Anonym (Pepp)
    Anonym (Läggner) skrev 2014-09-05 01:40:43 följande:
    Men det är inte självisk av honom att kräva att hon ska göra abort för 3:dje gången??

    Har du någonsin vart gravid? Vill man själv inte ha barn så är det en sak. Men TS vill ha barn. Och nu växer det en lite groda där i henne mage. Den kärleken och bandet man känner till det här lilla fröet där inne går inte förklara.

    Hennes (ex)sambo vet hur barn blir till, han vet också att TS har lätt för att bli gravid och han vet att inget preventivmedel är 100% säkert. Men han har sex ändå. Han behöver inte genom gå nån smärtsam abort (både fysisk och främst psykisk). Han kan bara knulla på och sen om det skiter sig så skriker han att han inte vill och kräver en abort. Gör TS inte abort så är hon självisk och "körd i huvudet".

    Nej. Väx upp allihopa. Är det någon i den här situationen som är självisk så är det ex-sambon.

    Sen är det självklart att föredra att ett barn födds in i värld där h*n välkomnas av båda sina föräldrar, men världen är tyvärr inte perfekt. Åh barnet kan få helt fantastiskt liv ändå.
    Håller med! Dessutom, om TS nu skulle göra abort mot sin vilja kommer det alltid att finnas en tagg där. Kommer hon att kunna vara tillsammans med killen som fick henne till det? Jag hade nog inte kunnat det. Det som hänt hade växt och till slut kvävt vårt förhållande.

    Och tänk om TS inte kommer att kunna bli gravid senare. Vilken ångest!
Svar på tråden Min kille lämnar mig pga graviditet