• corran

    Bf april/maj 2015. följas?? :)

    Hej! :) Väntar också barn nr 2 med bf runt 7-10 maj, går in i v 6 imorgon!
    Har ungefär lika känningar som du förutom illamåendet, men det kom runt v 7 med sonen så det kan ju komma den här gången också! Hoppas inte dock ;)

  • corran
    jessy02 skrev 2014-09-04 21:22:41 följande:
    Hej!

    Åh vad roligt och stort grattis :)

    Vad skönt att du slipper illamåendet :) jag hade inget sådant med sonen men denna gång är det nästan konstant, måste gå och småäta nästan hela tiden för att inte spy haha ;) hoppas verkligen du klara dig från det :) Hur känner du dig annars då? Tycker denna graviditet är mycket värre (hittills) än förra ;) men det är kanske bara jag dom har glömt bort hur det va haha ;)
    Tack detsamma! 
    Usch illamående är inte att leka med! Hoppas det går över fort :)
    Jag känner mig nästan som vanligt, hade lite småblödningar för nån dag sen men det är borta nu så det känns bra! 

    hur gammal är sin son? :)
  • corran
    jessy02 skrev 2014-09-05 10:34:06 följande:
    Ok, vad skönt att det bara blev en lite blödning. Hade så med min son, men det varade i 4-5 veckor :( vad skönt att du känner dig som vanligt :) min som fyller tre år i november :) Din? :)
    Ja det är nog väldigt vanlig att man småblöder tror jag!
    min blev 1 nu i augusti :)
  • corran
    savanna87 skrev 2014-09-05 14:16:39 följande:

    Hej!

    Låter som en bra tråd!

    Jag plussade igår. Det är vårt första barn och vi skulle precis påbörja en fertilitetsutredning, så vi är såååå glada! Däremot mår jag så sjukt illa - det var därför jag gjorde ett gravtest. Har mått riktigt illa i ca 2 veckor nu ocgh började kräkas igår, sedan dess kan jag inte behålla något och fick sjukskriva mig i "magsjuka" idag...

    Har köpt Postafen...


    Grattis! :) Usch illamåendet är inte roligt.. hoppas tabletterna hjälper :)
  • corran
    mylady skrev 2014-09-11 19:03:26 följande:

    Hej allihop
    Jag hoppar gärna in här. Är 31 år min man 28. lite lång historia...

    Vi har försökt sen jan 2012. Gått på utredning och kämpat med pergotime,(ägglossningsframkallande) med ÄL ibland och ibland inte.

    Till slut fick vi plus julen 2013. men det slutade i MA dog i v 6 men märkte det inte över förrän v 8/9 och inte skrapad förrän v 11.
    Fick vänta två månader och sen prova pergo igen. blev gravida första försöket med pergo i maj 2014. Bad om tidigt ultraljud pga tidigare MA. men de var osäkra och fick tre ultraljud med en vecka mellan varje innan det blev konstaterat missfall igen. Min kropp ville inte ta hand om det den här gången heller och livmodern fortsatte växa till skrapning. Livmodern va i storlek v9, fostret va i strl v 6.

    Fruktansvärt tungt! med två MA på ett halvår och andra familjeproblem direkt efter. 
    En månad fick vi vänta utan att ha sex efter skrapningen. Mensen kom igång på en månad. Försöka då utan pergo en månad och sen testa med pergo 2 ggr till innan remiss till IVF.

    min andra mens kom inte. så jag testade mig 16/8. neg. testade igen några dagar senare 19/8. neg. nu 5 veckor sen senaste mensen så jag bad att få provera för att framkalla en blödning. Första tabletten tog jag 19/8. tabletter i tio dagar och sen bara vänta på mensen. som fortfarande inte dök upp. Har alltid haft oregelbunden mens så bara väntar o väntar. Nu två veckor sen jag tog sista tabletten. Alltså två månader sen min senaste mens. (senast var 16/7) Tänkte att nu måste jag ju ta kontakt me läkaren igen! Men gör ett test innan för tänkte att dom säkert frågar om jag testat igen.

    Vilken chock jag fick imorse när den visar +. starkt och snabbt. digitala visar 3+.
    Jag var alltså gravid redan när jag började ta provera. kan omöjligt vara efter då vi inte haft sex annat än några dagar sen. senast innan dess var 11/8.
    de andra testen måste varit för tidiga att testa. 

    Men har ingen aning när jag hade ÄL o så. Kan inte fatta att vi efter över 2 1/2 år lyckats bli gravida på egen hand, utan pergo. 

    är galet orolig nu. att få ett till MA som inte märks. att Proveran ska framkalla missfall eller ett inte friskt barn. 

    Är fortfarande i lite smått chocktillstånd. 
    vi har fåttt VUL 19/9. skräckblandad förtjusning... va kommer vi se. hur långt gången kan vi ens vara då? kan man se nåt?

    BF borde bli slutet på april eller början på maj iaf. kanske. 


    Vilken historia! Både sorgligt och lyckligt! Håller verkligen tummarna att det går vägen den här gången! :)
Svar på tråden Bf april/maj 2015. följas?? :)