• HasseA

    Hur mycket eller många leksaker har ni par?

    Oj, trodde inte det var så vanligt att folk har många leksaker. Eftersom jag redan har tagit kort på en del av dem, kan jag ju lägga ut det kortet här. Vi använder en del ofta, och en del aldrig, så vi kastade faktiskt en del häromsistens.


    Mycket grejer är det!
    Uppe till vänster, buttpluggar, sen tre i metall, sen en analkrok, sen en röd ?Butt Intruder?, en lila grej för baken, med fjärrkontroll, en uppblåsbar buttplugg, en dammvippa, en harnesk.


    Under det sex olika sorters glidmedel och bondagetejp. Under det två läderpaddlar och en piska och två blompinnar för smisk, längre till höger en träpaddel.


    Sen till vänster ätpinnar (för att klämma bröstvårtor/klitoris med), fyra karbinhaks-liknande krokar (som egentligen är tänkta till arm- och fotbindlarna, men som vi använder lika mycket som bröstvårtsklämmor), fyra dildosar i olika storlekar (en i glas), en rosa rabbit, ett svart fjärrstyrt ägg, en blå ögonbindel.


    Under det en Magic Wand, sen klädnypor för bröstvårtorna, tre olika prostatastimulatorer, två penisringar, arm- och fotbindlar och halsband i läder, tre par olika sorters bröstvårts-sugar (lite genomskinliga, svarta, och lila), sen en orange klitoris-sug, två olika gags, och rep (flagglina) för bondage.


    Och längst ner lacklakan, och så två hemgjorda spreaders. 

    Vi har mer grejer, men det här är det mesta.


Svar på tråden Hur mycket eller många leksaker har ni par?