• P82i

    IVF Linköping höst 2014 fler?

    Känns som en tuff men spännande och framför allt varmt välkommen tid att vänta sig framöver :)

  • Svar på tråden IVF Linköping höst 2014 fler?
  • P82i

    Hej!

    Jag började med spray den 22 Oktober. Än så länge inga jobbiga symtom, förutom oron att glömma tiden..

    Hur går det för dig hittills då?

  • Mariah1986

    Har med hört att sprayen kan va jobbig men skönt att du inte känt nått håller tummarna för att de kommer fortsätta så .

    De går bra här ska till sjukhuset imorgon och lämna blodprov sen på ett nytt ul på måndag och senare på dagen ska kliniken ringa och jag hoppas dom kan säga en dag för äggplock !! Dagarna känns så långa när man håller på med detta upplever du de så med ?

    Förra ul såg man 13 äggblåsor så de blir spännande på måndag har ökat gonal f med så de är super spännande .

    Hur länge ska du spraya ?

  • P82i

    Hej,

    Jag ska spraya 3 ggr om dagen tills nästa läkarbesök den 4 Nov, då skulle de se om dosen skulle ökas/ minskas.. De har sagt att v. 47 kommer äggplocket ske ????

  • Lendra

    Jag och min sambo gjorde vårat andra försök nu i oktober. Gjorde äggplock för två veckor sedan, och fick tillbaka ett embryo två dagar senare.

    Är på ruvardag 13 idag. (Tror jag, vet inte hur man räknar).

  • Mariah1986

    Miserabel va spännande är de jobbigt att spraya ? Jag va orolig att jag skulle få göra de så när jag fick korta blev ja super glad

    Leandra va spännande känner du nått ?????

  • P82i

    Mariah, det blir faktiskt bara jobbigare och jobbigare. Inte så att det gör ont för det gör det inte. Men känner mig rejält svullen om magen o blir gasig av sprayen. Trött är jag konstant, o muntorrheten tillkom idag. O det jobbigaste, gör den nytta? Man vet ju inget alls förrän läkarträffen , i mitt fall - på tisdag. Men funkar det så är det värt a

  • Mariah1986

    Då har du ett spännande möte imorgon jag håller tummarna stenhårt för dig !!! De kommer säkert gå hur bra som helst!

    För mig gick de inge bra på ul idag heller blåsorna växer knappt ett av 13 har växt mer men dom andra ligger kvar på samma . Så jag får vänta på samtal imorgon på att kliniken ska ringa jag hoppas att dom kommer höja dosen så kanske de börjar hända nått de är ju så frustrerande tror att jag håller på att bli galen ! Jag hoppas inte att dom säger att vi för avbryta för denna gången men man vet aldrig lika bra att va beredd på allt känns de som !

  • Lendra
    Mariah1986 skrev 2014-10-29 17:51:41 följande:

    Leandra va spännande känner du nått ?????


    Ja blev överstimulerad och fick en del vätska i äggstockarna, kände mig uppsvullen och väldigt osmidig efteråt. Blev sjukskriven för det, och under förra veckan mådde jag mycket bättre. Men sen under helgen så kändes det som att det började komma tillbaka, plus att jag fick ont i magen och benen (som vid mensvärk). Det kom dock inga blödningar, tack och lov. Jag har inte heller kunnat ligga på magen, och det har varit tungt att vända på mig i sängen. Läkaren sa att symtomen på överstimuleringen kunde komma tillbaka och bli värre om jag blev gravid...


    ... och i onsdags kunde jag inte hålla mig längre, utan tjuvtestade. Fick ett svagt streck på stickan, som tydligen var ett starkt plus enligt det här forumet :) Igår och idag har jag testat med Clearblue, och det är ett starkt plus!


    Har inte testdag förrän på ondag, så ännu vågar jag knappt fatta att det är sant.

  • Mariah1986

    Åhhhhh leandra va härligt va glad jag blir håller tummarna att plusset stannar !!!!stort grattis och du får hålla mig uppdaterad !!!!

Svar på tråden IVF Linköping höst 2014 fler?