Inlägg från: Jessica 868 |Visa alla inlägg
  • Jessica 868

    BF inom två månader

    Jag DRACK olja. Två matskedar och sitter nu två timmar efter i soffan med kurrande mage och en massa sammandragningar. Vet inte om det kommer starta något, men jag kommer garanterat spendera någon timme på toaletten snart. Bebisen lever loppan som vanligt i magen, så den mår bra.

    Men det är hemligt att jag tagit oljan. Så ingen tycker man är knäpp för att man gjort det. Hoppas på en bebis inatt. Har varnat sambon att natten kan bli häftig

    Kram


    Pernilla0414 skrev 2014-10-13 19:02:13 följande:

    Ja fy, man vill nästan vara garanterad bebis när man måste sitta o skita löst :P du måste uppdatera om du bestämmer dig för att ta oljan samt hur det går därefter! :)

    Min dag ha varit ok. Tillbringat massa timmar hos syrran o är nu hemma igen. Skönt att komma iväg lite. Har haft förvärkar hela dagen dock inga täta !! Det går minst 20 min emellan men ganska kraftiga iaf.. Men jag blir bara less på det för även om jag försöker att inte få förhoppningar så tänds det varenda gång :/ det tär.. Men jag vill verkligen ha bebis inatt ååååå snälla låt det hända inatt! Är inte 14-10-14 coolt datum ;) haha

    Hoppas hoppas hoppas !! Men lär väl skriva imorgon som vanligt "ingen bebis"

    Önska dig en trevlig måndagskväll! Kram!!


  • Jessica 868

    Ingen bebis än. Var uppe på toaletten flera gånger inatt, men det hjälpte inte utan jag hade istället lite ont i magen och massa förvärkar.. Tömde mig rejält nu på morgonen så hoppas vattnet vill gå snart. Trodde oljan skulle funka denna gången också, men det gjorde den nog inte. Så nu får vi vänta.. Försöker inte en gång till utan nu hoppas jag bebis vill ut snart av sig själv. Kan vara på G idag eftersom jag nu retat upp tarm och livmoder. Har kraftiga förvärkar, så nu håller vi tummarna.

    Hur går det för dig? Kramar

  • Jessica 868

    Hoppas verkligen att vi föder inatt! Varför vill våra bebisar ligga kvar så länge.?! Min sambo säger hela tiden, Äch dom har räknat fel på datum, så den kommer nästa vecka haha..


    Pernilla0414 skrev 2014-10-14 16:36:03 följande:

    Haha känner igen det där :)) mina förvärkar ha precis startat igen.


  • Jessica 868

    Om jag minns rätt så var mensenes första dag den 4:e januari och befruktningen helgen den 17,18 januari.

    Ja, många hade velat vara gravida och det är verkligen en helt fantastisk sak att få vara med om. Alla kvinnor borde få föda ett barn i sitt liv.

    Men vi är inte mer än människor och vi klagar nog på allt, tyvär.

    Vi hade en mysig stund precis så mina förhoppningar är att det ska starta förlossningen inatt. Min sambo och jag låg och pratade innan om vad vi längtade mest till. Jag längtade till vår dotter ska få komma och hälsa på på bb första gången, kommer gråta så många lyckotårar. Sambon längtade till den första morgonen hemma med alla fyra familjemedlemmar..

    Han är så söt också, han vet inte riktigt vad han ska göra på jobb nu när han kanske ska få köra hem när som helst. Han är chef och jobbar med vindkraftverk så några nya projekt kan han inte starta än, hehe..

    Hur tar din man allt? Är han lugn.,?

    Har ni något namn till er pojke än.?

    Godnatt


    Pernilla0414 skrev 2014-10-14 18:42:37 följande:

    Nää inte nästa vecka ,,, fy så elakt sagt :P

    När hade du din senaste mens första dag?!

    Jag hade 2/1. Nä så onödigt att de ligger kvar där inne, sa till min sambo att han ligger kvar för att han redan är en sån mammagris, han höll inte med mig ;P

    Ja bebis inatt få det bli! Känner att jag bli mer o mer besviken när jag vakna på morgonen. Snart kommer nog tårar en morgon.. Vill inte tycka synd om mig själv, för det finns de som bara drömmer om att vara i vårt läge som aldrig kan få barn eller försöker förtvivlat...

    Men man är bara mänsklig o kroppen börja ta stryk nu, trött på alla förvärkar, trött på halsbränna o nästäppa o svullna händer o fötter. Gnällspiken i farten ;) om man bara

    Visste vilken dag/natt.... Hade varit såååå mkt enklare psykiskt:)


  • Jessica 868

    Det går inte att beskriva känslan om man inte själv fött ett barn. Alla känslor som kommer efter all smärta. Otroligt.! Är så stolt att kvinnan fått uppgiften att vara gravid och föda barn. Mannen hade nog inte klarat det ändå hehe..


    BigMami skrev 2014-10-15 07:33:36 följande:

    Åh, ja blir alldeles tårögd av det ni skriver Den allra första stunden som man får träffa sitt efterlängtade barn som man har burit i NIO långa månader, är ju helt magisk! Det går inte att beskriva känslan Att få se den varelse man har skapat tillsammans med den man älskar, sitt eget kött & blod <3

    Hoppas, hoppas för Er skull att de kommer NU!


  • Jessica 868

    Den första tanken jag har när jag vaknar är fan ingen bebis inatt heller, SEB kommer tanken, åh, måste in och kolla familjeliv för nu minsann har en bebis kommit och jag känner avundsjukan stiga när jag ser att du skrivit eller lagt in en bild på den nyfödda.. Haha.

    Tror du inte sin barnmorska gör en hinnsvepning idag då?? Isåfall om det fungerar föder du inom två dygn. Hoppas för din skull.

    Jaha, så det är din sambos första, Gud så spännande. Då har han verkligen en helt fantastiskt upplevelse framför sig.

    Ska du bli gravid nästa år igen? Va kul. Fast här är det slut. Böjer mig med två små liv.

    Vi har många namnförslag eftersom vi inte vet könet på bebisen, men vi är inte alls överrens ..

    Sambon tycker Ralf, saxon och Jasmin. Jag tycker Sven, Olle, Elsa eller Asta.

    Men vi får vänta och se vem det är där inne. Kanske är en Av min sambos namn som passar bäst, vem vet.

    Vad heter din dotter? Min heter Leia och det kommer från star wars, prinsessan Leia. Då visste vi att det var en tjej så då hette hon det redan innan hon föddes. Nu är allt en överraskning.

    Lycka till idag och glöm inte berätta hur allt gått hos bm och på förlossningen..

    Kram


    Pernilla0414 skrev 2014-10-15 06:56:38 följande:

    Ja vi ha verkligen turen att få bära våra barn.

    Vaknade precis upp med hjärtat i halsgropen o kände på magen "han rör sig inte, han ha dött" hata när jag nojjar så, min puls går i 200 och jag försöker att lugna mig själv men omöjligt, ber sambon lyssna på hans hjärta o han säger lugnt "det tickar på som vanligt" ååh, så skönt att få den bekräftelsen så jag slipper börja hyperventilera. Haha vill bara att han är på utsidan NU!!!

    Vi skulle ned mysa till art men tappa allt sug när bebis igår rörde sig så våldsamt så hela magen petade o stretade åt alla håll av starka sparkar. Han är helt tokig där inne när han sätter igång.

    Det är precis som du säger, längtan till jag får en min stora dotter och hon möter sin lillebror för första gången, det kommer bli så magiskt. Min dotter är "en cool tjej med attityd" men hon ha ett så stort hjärta och kan vara känslig så ibland när hon träffar sin lilla kusin på 6 mån så får hon tårar i ögonen när de inte träffats på länge, haha. Så hon själv kommer också att gråta o jag med.

    Längtar också till ögonblicket då jag få se stoltheten i min sambos ögon när han tittar på sin förstfödda. När han insett att han blivit pappa. Det ska också bli magiskt. Så mkt kärlek, åå!!

    Ja sambon är lugn här, men börja bli liite mera otålig. Han längtar med :)

    Ja vi var överens direkt om namn och ha kallat bebis i magen för Charlie hela året :) så det är skönt att ha klart. Gillar Harry mycket med men det ska lillebror heta, vi ska sätta igång igen nästa år o baka :D

    Vad har ni för namn?

    Hoppas sexandet satte igång det för dig?!

    Åå varje gång du skriver så tror jag " nuu ha hon skrivit att det börjat eller att hon fått bebis" haha

    Idag ska jag göra ctg-kurva o UL på förlossning. (Jag hoppas verkligen de mäter honom men de lär de inte göra, alltid så stressade) och sedan är det BM besök som varit inplanerat i kalendern sen i somras som jag sa att "nej du det kommer jag inte gå på" inte ens med skoj i rösten utan helt säker.. Dit får jag gå med tunga steg. Fan jag skulle verkligen ha bebis innan 15/10. Detta börja bli galet. 10 dagar till storasyster fyller år. Jag vill InTE vara på bb när hon fyller 10 !!!!


  • Jessica 868

    Oj, låter som om något är på G. Håller tummarna.

    Kram


    Pernilla0414 skrev 2014-10-15 13:19:50 följande:

    Hade tid 9.30.. Började med BT 135/94, ogravid bruka jag lugga på 90/60.

    Ctgkurva gjordes- inte bra. Hjärtljuden sjunker ner till 83 när förvärk går ner.

    UL gjordes - tjejen verka inte vara nöjd som gjorde det utan vill att specialisten ska göra på mig också.

    BT igen, 125/94. Urinprov visa ingen protein. Så det var bra :)

    Bm kolla hur mogen Jah är där nere o försöker svepa runt lite, är dock för omogen för riktig hinnsvepnig. 3cm livmodertapp o få in lite mer än ert finger.

    Ny ctg kurva görs- antar den är bättre för de säger inget om den.

    Nytt UL görs och läkaren är nöjd.

    Så jag blev hemskickad kl 12.30.

    Fick ny tid på tisdagmorgon "eventuell igångsättning" men inte säkert.

    Var lagom om nu när Jah kom Hem, gjorde nr två på toan o då kom blodblandad flytning o liiiiite av slemproppen. Så jag hoppas det snart sätter fart här. Ha riktigt ont nu, ska lägga mig på soffan o vila o hoppas jag vakna med att det dra igång på riktigt :D


  • Jessica 868

    Åh, blir nästan avundsjuk på din smärta trotts att ingen vill ha ont .. Hoppas verkligen att din bebis vill ut. Tror faktiskt han kommer ikväll/natt och imorgon bitti kan jag läsa hur bra allt gick och så får jag se det lilla underverket. åh, kommer tänka på dig hela kvällen...

    Lycka till nu och bara kämpa och glöm inte krysta eb massa snart.

    Kram


    Pernilla0414 skrev 2014-10-15 14:23:18 följande:

    Klockat värkar nu sedan 13.30 och de kommer var åttonde min hela tiden. Hoppas detta är latensfasen på riktigt nu och inga jäkla pinvärkar. För de gör riktigt ont. Men jag välkomnar smärtan oxh är glad och hoppas verkligen de här gör nytta nu!!! Våga inte hoppas så mkt än!

    Hoppas din lille envise också vill komma nuuu!!!

    Kram


  • Jessica 868

    Åh vad GLAD jag blir för er skull. Äntligen är han hos er.. Men samtidigt så avundsjuk, så klart. Här händer ingenting. Och herregud vad snabbt förlossningen gick och saknar att allt gick bra. Vill höra allt sen. Reaktioner mm.

    Jag får förhoppningsvis en hinnsvepning på måndag om inte bebisen kommit innan.

    Njut nu och mys massor.. Åh, så gosig han är.

    Kram och grattis igen.


    Pernilla0414 skrev 2014-10-16 07:36:06 följande:

    Nu är han här , lille Charlie :)

    Det var latensfasen 13.30

    Riktiga värkar 21.00

    Krystvärkar 01.00

    Föddes 01.22

    Allt gick bra o vi mår bra

    Ha inte sovit något än så ska blunda nu :) vi hörs lite senare. Hoppas du mår brA?! Kram

    (Hinnsvepning is the shit) ;)


Svar på tråden BF inom två månader