• Anonym (as)

    Rökare - dumma i huvudet?

    Förutom att man förmodligen är helt dum i huvudet bara för det faktum att man rökar, så verkar allt vett flyga ur skallen också. I morse kommer det på en korkad brud på bussen som precis innan påstigning drar ett djupt bloss, smätter iväg fimpen på hållplatsen, och sedan blåser ut all rök inne i bussen. Då är man fan inte smart.

    Frågan är vilket som kommer först? Blir rökare idioter, eller blir idioter rökare?

    Vad har ni avskräde som rökar för ursäkt för er idioti?

  • Svar på tråden Rökare - dumma i huvudet?
  • Anonym (as)
    Anonym (??) skrev 2014-09-09 11:19:35 följande:

    Ja du. Det handlar nog inte om att rökare är idioter. Idioterna finns ju överallt, även bland icke-rökare. Det är bara att läsa ditt inlägg TS.

    Den rökare du råkade ut för är nog idiot även om hon inte rökte. Sånt har inte med tobak att göra. Handlar mer om vanligt folkvett.


    Vad har min TS med saken att göra? Jag gissar att du röker?

    Jo, det finns idioter överallt, det har jag inte förnekat. Men att ens börja röka idag, med allt ned information kring rökningens risker som finns, så måste man ju vara mer än bara en genomsnittlig idiot.
  • Anonym (as)
    Nenne666 skrev 2014-09-09 11:50:24 följande:
    Jag röker och anser banne mig att det är helt idiotiskt, men skulle aldrig röka i folksamlingar, på hållplatser , fimpa på marken och definitivt inte blåsa rök in i en buss. Jag tar helt avstånd från den handlingen du beskriver enligt TS , likväl som jag tar helt avstånd till din anklagelse om att rökare är idioter . Det är ungefär samma sak som att säga att alla som sitter på fl och gnäller förmodligen lider av en psykisk sjukdom och inte har några vänner. Och i det sistnämnda ingår du TS .
    Ja, det står dig fritt att tycka vad du vill. Jag anser ändå att det saknas något väldigt grundläggande i huvudet hos personer som väljer att röka.
  • Anonym (as)
    Anonym (hmm) skrev 2014-09-09 11:50:46 följande:

    Det heter rökEr,  inte rökAr!


    "Okej."
  • Anonym (as)
    Rakad Apa skrev 2014-09-09 12:30:00 följande:

    Givetvis är det dumt att röka, lika dumt som det är att dricka alkohol och äta osunt. Men det vore ett tråkigt liv utan dessa ting. Jag feströker bara kan jag tillägga. Och du kanske borde rannsaka dig själv TS innan du dömer andra, den enda som avger intrycket att vara "avskräde" är du.


    Ja jag gör säkert saker som andra tycker är idiotiska, men det är långt ifrån så idiotiskt som att röka. Vad som är avskräde eller inte är subjektivt, och i min bok är rökare avskräde, även feströkare.
  • Anonym (as)
    Anonym skrev 2014-09-09 12:33:49 följande:
    Rökare , (enligt dig idioter) har ett beroende som kan vara väldigt svårt att bli av med. Dock ska man alltid visa hänsyn till andra människor.

    Vad är din ursäkt ts för att bete dig som en idiot i din trådsstart? Är det också ett beroende?
    Man kan om man vill. Det finns ingen ursäkt till att inte sluta röka, lika lite som det finns en ursäkt till att börja röka.

    Om du upplever jag beter mig som en idiot i TS så står det dig fritt att starta en tråd om det.
  • Anonym (as)
    Rakad Apa skrev 2014-09-09 12:43:42 följande:
    Nästa gång du startar en tråd och är nedvärderande och oförskämd mot andra så kan du ju skaffa lite ryggrad och slopa anonymiten.
    Tog du illa vid dig för att jag inkluderade feströkare?
    Men ok, kan inte du föregå med gott exempel och posta personnummer och kontaktuppgifter? Så lovar jag att ta bort min anonymitet.
  • Anonym (as)
    Nenne666 skrev 2014-09-09 14:07:10 följande:
    Det är svårt att ta anonyma på allvar, speciellt som du är otrevlig . Mot den bakgrunden är det nog få som 'tar åt' sig.
    Det är uppenbarligen några tar åt sig iaf. Anonymiteten på FL är rätt så relativ. Det är ju inte direkt så att Rakad apa outar sig. Eller hur?

    Nu släpper vi den diskussionen och återgår till alla (fest)rökande idioter.
  • Anonym (as)

    Jag blir så ledsen. På väg till jobbet idag ser jag en jättesöt tjej. Ett riktigt flickvänmaterial. Men vad händer? Hon plockar fram en cigg, och på en millisekund förvandlas hon från tilltalande till avskyvärd. Stackars lilla idiot som förstör sig på det sättet Rynkar på näsan

  • Anonym (as)
    Anonym (Kingen) skrev 2014-09-16 09:34:46 följande:
    Hon borde ha tagit en riktig mullbänk istället.
    Ja, som en riktig lantis.
  • Anonym (as)
    border1 skrev 2014-09-16 09:41:14 följande:

    Vi rökare förstår mycket väl hur farligt det är att röka. Vissa av oss är dumma, andra är smarta som få. Precis som alla andra alltså.
    Innan man vräker ur sig att man är en idiot för att man röker, borde man veta att det är beroende man pratar om, och exakt vad ett beroende är.


    Dumm, ja. Smarta? Hahaha! Det finns inga ursäkter för att börja eller fortsätta röka.
  • Anonym (as)
    Anonym (aa) skrev 2014-09-16 09:46:09 följande:
    Dum är det sista jag är.
    Tydligen inte.
  • Anonym (as)
    Maria 434 skrev 2014-09-16 10:48:44 följande:
    Dum stavas d u m, endast ett m med andra ord.
    Detta vet jag trots att jag är en ointelligent rökare.
    Vad är din ursäkt?
    Naw... Du hakar upp dig på ett stavfel? Att stava rätt eller fel har inte med intelligens att göra. Även en idiot kan stava rätt, vilket visar sig då de flesta rökare i den här tråden faktiskt klarar det.
  • Anonym (as)
    Anonym (Kingen) skrev 2014-09-17 10:21:12 följande:
    Ja ok, när du inte kommer någonvart med dina dåliga argument och attacker så smiter du. Ok, det gör inte mig något att du kallar mig för idiot eller dåre heller. Du låter som min bror som avskyr både rökning och snus. Tycker ändå att du borde stressa ner. Det är inte hälsosamt att hetsa upp dig som du gör. Må bäst
    Fast nu är det ju inte (svag) som saknar argument. Det är ju snarare du. Har du inte läst ett ord av vad som skrivits? Tycker du borde lyssna mer på din bror, för han verkar ha fått allt vett i familjen. Dessutom har du en lite udda syn på hur en upphetsad person uttrycker sig, för vad jag kan utläsa så är det snarare du som bör spotta ut snusen för att få ner pulsen lite.
  • Anonym (as)
    Anonym (Kingen) skrev 2014-09-17 10:43:30 följande:
    Vältränad och vilopuls på 55, jag behöver inte spotta ut snusen. Vad har du emot snusare? Det är väl inget som stör dig på samma sätt som rökare stör dig? Hur menar du att jag saknar argument? Att snusa istället för att röka är mer hälsosamt, det är väl ett jävligt bra argument, det vet alla förutom du och (svag) verkar det som.
    Jag antar att du spelar hockey? Tyst
  • Anonym (as)
    Anonym (Kingen) skrev 2014-09-17 10:51:59 följande:
    Inte aktivt längre. Men jag har gjort det ja, vad tänker du?
    Det föll sig liksom bara naturligt på nåt sätt...
  • Anonym (as)
    Anonym (Kingen) skrev 2014-09-17 10:57:48 följande:
    Är det ohälsosamt att spela hockey också?
    Det är aldrig ohälsosamt att röra på sig.
Svar på tråden Rökare - dumma i huvudet?