Inlägg från: Gudasänd |Visa alla inlägg
  • Gudasänd

    Den mycket kontroversiella biofilmen "The Principle" har världspremiär i oktober. Är Sverige mentalt redo för dokumentären?

    .
    KimNeilJung (den ökände Flashback-moderatorn i deras Konspirationsforum, som sett till att jag varit avstängd från Flashback i snart 1 ½ år, bara för att jag gett 108 vetenskapliga argument för den heliga Geocentrismen), intressant att han inte ids kommentera i denna tråd...  Skrattande

  • Gudasänd
    KÄRA VÄNNER:

    "The Principle" hade världspremiär i fredags i Chicago, 24 oktober, och att döma av den överväldigande positiva responsen, så ska det inte dröja allt för länge innan vi kan se den på biograferna även här i Sverige!

    :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
  • Gudasänd
    dfuoih skrev 2014-10-26 12:39:20 följande:

    Nej ni har fel. Jag är universum och alla ni andra finns bara i min fantasi.


    kUniversum försöker berätta oss nånting - lyssnar vi?  :evilgrin39::evilgrin39::evilgrin39:
  • Gudasänd
    Namnlös skrev 2014-10-26 16:30:38 följande:

    Kommer inte att se filmen. Inte på grund av innehållet utan på grund av att det första namn jag ser på "planscherna" i denna tråd är Robert Sungenis.

    Har inget förtroende för en person som förnekar förintelsen och är en av de värsta antisemiterna som finns. Med tanke på hur mycket fel han har i allt annat lär väl detta vara lika illa.


    Där har du helt fel!

    www.cbn.com/tv/3856591986001

    Lust att kommentera? Cool
  • Gudasänd
    Gert skrev 2014-10-26 16:34:54 följande:

    Har bara 6 i betyg på imdb. www.imdb.com/title/tt2458876/


    Du får ta hänsyn till att hälften är 10:or, dvs 50% ger filmen högsta möjliga betyg... inte många filmer som kan ståta med det... :beer:
  • Gudasänd
    Aniiee skrev 2014-10-26 18:16:29 följande:

    Redo? Tja, i Sverige har vi läst och tittat på science fiction i årtionden. Så vi är nog redo för en till medioker sci-fi rulle i dokustil. Det är liksom inte den första på banan. Dock så önskar jag ju att den hade varit bra istället för medioker.


    Medioker film?
    En film där hälften ger högsta möjliga betyg, är det mediokert? :whoco5:
  • Gudasänd
    Fobiker skrev 2014-10-26 18:33:22 följande:

    Nya vetenskapliga upptäckter brukar presenteras i vetenskapliga tidskrifter, efter att ha genomgått en ingående granskning av kunnigt folk. Behöver man göra en biofilm för att nå ut med sina upptäckter brukar det vara ett tecken på att man misslyckats nå ut den traditionella vägen. Kan vanligtvis sammanfattas med ett enda ord: skräpvetenskap.


    En sak du måste ha i åtanke är, att tidskrifter som styrs av ett etablissemang, som inte släpper in något som motsäger det rådande paradigmet, är inget av värde!

    ?Vetenskapen är idag låst i paradigmer. Alla håll och kanter blockeras av felaktiga trosföreställningar, och om man försöker få något publicerat i en tidskrift idag, stöter man på ett paradigm, och redaktörerna avvisar en.?

    - Fred Hoyle

    :yes::yes::yes:
  • Gudasänd
    Grande Rock skrev 2014-10-27 02:17:07 följande:
    Kan man inte kullkasta rådande paradigm har man inte så mycket att komma med, tillbaka till skrivbordet och gör färdigt...

    -Grande Rock
    Planck-teleskopet har ju nu slutgiltigt (efter COBE och WMAP) kullkastat heliocentrism-flummet! Solig
  • Gudasänd
    Grande Rock skrev 2014-10-27 02:31:37 följande:
    då så, då finns det ju inget hinder att publicera avhandlingen
    "Vetenskapen är idag låst i paradigmer. Alla håll och kanter blockeras av felaktiga trosföreställningar, och om man försöker få något publicerat i en tidskrift idag, stöter man på ett paradigm, och redaktörerna avvisar en."

    - Fred Hoyle


  • Gudasänd
    Grande Rock skrev 2014-10-27 02:31:37 följande:
    då så, då finns det ju inget hinder att publicera avhandlingen
    Eftersom Planck-teleskopets resultat går emot det vetenskapliga etablissemangets dogma, så lär det dröja innan de accepterar vad de ser med sina egna korpgluggar... Skrattande
Svar på tråden Den mycket kontroversiella biofilmen "The Principle" har världspremiär i oktober. Är Sverige mentalt redo för dokumentären?