Inlägg från: Anonym (Linus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linus)

    Varför vill ingen flickvän ha mig?

    Jag är 24 och har väldigt svårt att få tjejer, när jag är med kompisar på krogen så kommer vi in och nästan direkt så kommer de i kontakt med trevliga tjejer. Jag går fram till tjejer och försöker prata eller försöka få bjuda på en drink men de är inte intresserade. På internetdejting så skriver jag till massa tjejer och får svar som att de inte är intresserade eller att jag är för ful för dom. Blir jätte ledsen och mitt självförtroende är på botten.

    Det ända jag vill är att träffa en tjej som jag får ge all min kärlek till, ta med henne på utflykter, skämma bort henne med frukost på sängen, komma hem från jobbet med en blomma eller någon annan present då och då och visa min uppskattning. Ha mys kvällar framför tvn och få hålla om henne och kyssa henne i nacken och smeka hennes håret. Att göra en god middag och tända ljus tills hon kommer hem från jobbet. 
    Åka iväg på semester tillsammans, Att få åka till en kompis och visa upp min flickvän och känna mig så stolt över henne. Det är så mycket jag vill men jag börjar ge upp hoppet om att en dag hitta en flickvän, mår så dåligt av tanken och känner mig ledsen väldigt ofta för att jag kanske är för ful för att en tjej ska se mig som intressant, attraktiv eller som ett pojkvänsmaterial. 

    Jag är inte tjock men har heller inga magrutor, är mittemellan, jag har fräknar och brunt hår.
    Klär mig ofta i jeans och någon snygg tröja, har inga tatueringar. Tycker om sport och har utövat både hockey och fotboll.
    Jag vet att en sådan som Eric Saade kan få vilken tjej han vill då jag själv anser att han ser väldigt bra ut men jag har fått mer och mer dåligt självförtroende så jag vågar inte gå fram till tjejer längre för att jag vet vad svaret blir.

  • Svar på tråden Varför vill ingen flickvän ha mig?
  • Anonym (Linus)

    Jo men du måste förstå att mitt självförtroende blir dåligt när jag ständigt får nobben av tjejer och får höra att jag är för ful för henne.
    Mina kompisar ser väldigt bra ut enligt mig och de har alltid haft lätt att få tjejer medans det är omöjligt för mig.
    Jag försöker och försöker men tydligen är det något fel på mig eftersom ingen vill ha mig.
    Så jag förstår inte hur jag ska få en bättre självkänsla.

  • Anonym (Linus)
    HäckHäxan skrev 2014-09-13 03:27:35 följande:
    Du kan ju starta med att bygga den utifrån vem du är och inte för hur du ser ut.
    Vad jag menar är att det är dumt att värdera sig efter enbart utseende. Sen är smaken olika, alltså det jag finner attraherande utseendemässigt delas tex inte alls av mina vänner. På samma vis finns det garanterat folk som tycker att jag är ful och andra kan tycka helt tvärtom.
    Oavsett vad de tycker så anser jag att just jag är en okej människa och helt okej. Mitt egenvärde och självkänsla kommer inifrån, från den person jag är, vill vara osv inte för att någon tycker att jag är snygg.

    Sen kan jag absolut förstå att det känns nedslående. Hur gamla är dessa tjejer du liksom raggar på? är det bara på krogen vi pratar om här?

    Du skriver henne, som att det är en tjej som sagt så, stämmer det? Varför är hennes åsikt så jävla viktig?
    De tjejer är mellan 18-25. Det är både på krogen och internetdejting. Känner mig helt värdelös när mina kompisar har lyckliga förhållanden och jag alltid kommer ensam till dom. Vill verkligen ha en flickvän att bry mig , älska och få skämma bort. Sen tycker jag det verkar så mysigt med en sambo att komma hem till :)
    Nej det är inte enbart en som skrivit så tyvärr, 
  • Anonym (Linus)
    lindalicious skrev 2014-09-13 03:32:02 följande:
    Det är då du kör fake it til you make it Linus! ???? Och sluta jämföra dig med polarna, det finns alltid folk snyggare än en själv. Strunta mer i utseendet och fokusera på dina andra kvalitéer! :) och det låter klyschigt men skit i det och ha kul. Folk märker det och tar kontakt eftersom du verkar vara skön att hänga med. Det ena kan leda till det andra.. :)
    Jag förstår men jag gör mitt bästa, men känns som att utseendet är avgörandet på krogen och internetdejting när man inte ser ut som Eric Saade eller nån.
    Träffade en trevlig tjej på krogen förra helgen men hon uppskattade tydligen mer gratis drinkar än mitt sällskap.
  • Anonym (Linus)
    Anonym (Lyckligt särbo) skrev 2014-09-13 07:30:55 följande:
    Fokusera mer på dig själv än på andra. Var inte "på jakt" när du är på krogen med dina vänner. Kanske "lyser" det om dig att du vill ha en tjej NU. och så ryggar många tillbaka.

    Kärleken kommer när som helst, det är inte bara på krogen som det finns tjejer. Lycka till!Solig
    Hur menar du att tjejen ska rygga tillbaka för att jag är på jakt efter en flickvän? Hur kan det synas på för vis?
    Anonym (Tjej) skrev 2014-09-13 13:39:30 följande:
    Men varför satsar du bara på tjejer som är yngre än du själv? Klart att de är omognare och bryr sig mer om utseendet. Försök hitta någon tjej i åldern 26-30 istället Solig
    Tror du att det skulle vara någon skillnad om jag försöker komma i kontakt med en äldre tjej? 
    Har försökt så länge utan att få en flickvän, känner inte att jag får visa min insida när de dömer en enbart för utseendet. Känns som man är mindre värd på något sätt.

  • Anonym (Linus)
    Anonym (Kärlek) skrev 2014-09-13 04:55:38 följande:
    Min sambo är inte så snygg, om jag är objektiv. Rejält överviktig och snea tänder. När vi började dejta hade jag lite svårt för det, men han är så himla underbar och jag föll ändå. Nu tycker jag att han är den snyggaste som finns. Han är även den mest kärleksfulla människa jag någonsin träffat. Utseende är inte allt. Visa tjejerna hur du är på insidan.
    Okej, hur gjorde han för att få dig intresserad? Vad var det som gjorde att du gav honom chansen att visa vem han var som person och hur hans insida är? Tjejer har liksom inte gett mig chansen att visa vem jag är och min personlighet, förstår inte vad jag gör för fel, jag går fram till tjejer och ler och försöker starta en konversation men de är inte intresserade eller säger att jag är ful för henne osv. Har fått bjuda tjejer på drinkar men tydligen var det spriten och inte mitt sällskap som var det viktiga.
  • Anonym (Linus)
    A92 skrev 2014-09-14 02:12:24 följande:
    Linus! Har du kik eller nått liknande? Pratar gärna med dig privat :)
    Ja visst :) Men vart bor du då?
    Kulglass skrev 2014-09-14 03:47:18 följande:
    Sluta bjuda krogluder på drinkar.

    Jag får intrycket av att du är extremt desperar (vilket du troligtvis är) och detta snappar tjejerna upp på, det är väldigt avtändande. Hur kan du förvänta dig att en tjej ska vilja ha och älska någon som inte älskar sig själv?

    Att du blir dissad har troligtvis mer med din attityd än ditt utseende att göra.

    Sluta betrakta dig själv som ett offer "som helst av allt vill ha en flickvän". Ditt liv ska inte definieras av huruvida du har flickvän eller inte, en tjej ska vara en bonus i ett redan komplett liv och inte en pusselbit.

    Med det menar jag att du ska jobba på dig själv först, jobba på det du är missnöjd med ditt utseende och jobba på att utveckla din personlighet och dina intressen, när du lyckats med det kommer ditt självförtroende att höjas och med det kommer du lyckas attrahera tjejer.
    Jag vet inte om jag är desperat, inte så att det skulle märkas på tjejer jag tar kontakt med, går fram och försöker inleda ett samtal, men vill verkligen ha en flickvän, vadå en tjej ska vara som en bonus? Har du aldrig haft drömmar om att träffa någon och inte bara komma hem varje dag till tom lägenhet? närhet. kramas och pussas? Att en dag skaffa barn och sådana saker, det är det jag vill och kallas det för att vara desperat så får du väl kalla mig för det!
    Alla mina kompisar har lyckliga förhållanden, bara jag som inte har någon att dela mitt liv med, är väldigt jobbigt och känner mig ofta utanför och avundsjuk på mina kompisar.
    Anonym (Tjej) skrev 2014-09-14 11:29:11 följande:
    Förr ville de flesta tjejer ha äldre killar och det stämmer fortfarande för tjejer i 20-25-årsåldern. Men tiderna har förändrats för oss äldre tjejer, vi vill ha en mogen och snäll kille och det är okej om han är yngre. Alla mina tjejkompisar i åldern 26-35 är ihop med killar som är 4-9 år yngre än de själva och de är lyckliga. Det kan ju vara svårare om du ser väldigt ung ut för då kanske de tror att du är omogen även om du inte är det. Tjejer 20-25 vill ha en kille som de kan vara ihop med just då, gärna en populär snygging, medan lite äldre tjejer vill hitta någon att vara ihop med en längre tid och kanske skaffa familj med och då är andra egenskaper viktigare.
    Låter fantastiskt, det låter på ditt sätt att skriva som att det finns hopp även för mig att få en flickvän! :) 
    Skulle vara helt fantastiskt, men var hittar man tjejerna som ger killen en chans att visa vem jag är och inte bara dömer mig för mitt utseende?


  • Anonym (Linus)
    Anonym (A92) skrev 2014-09-14 16:38:25 följande:
    Jag bor i Skåne.
    Synd att du bor så långt ner :)
  • Anonym (Linus)
    Kulglass skrev 2014-09-14 19:52:09 följande:
    Du säger att du söker efter "någon att kramas med och komma hem till", det är nog det som är problemet. Att du söker NÅGON med ljus och lykta. Det ger intrycket av att du nöjer dig med vem som helst, vilken tjej som helst går bra då det är bättre än att vara ensam. Det är detta som är rejält avtändande för tjejer som fattar direkt att du egentligen inte är intresserad av dem, du är bara rejält desperat. Tro mig, det lyser igenom.

    Det är därför jag säger att du ska jobba på dig själv. Du kan aldrig förvänta dig att någon annan kommer vilja ha dig när du själv inte ens verkar tycka att du är värd att ha.

    Träna, ät bra, arbeta på dina fritidsintressen och koppla bort kvinnor ett tag, fokusera bara på dig själv i kanske ett år tills du fått upp ditt självförtroende. Du är bara 24 år, du har turen att män bara blir mer attraktiva med åren, så du har gott om tid på dig för lite självreflektion.
    Är inte så jag menar, självklart vill jag inte träffa en tjej för att endast ha någon att komma hem till och pussas med.
    Den tjej jag träffar, om jag gör det någon gång i livet så vill jag verkligen känna att jag ser en framtid med henne, mamman till mitt barn osv, jag går inte ut på krogen för att få hem ett ragg över en natt. Jag går ut på krogen för att försöka hitta en tjej som kan bortse mig för mitt utseende, utan istället vill lära känna mig och kanske ta en fika på ett neutralt ställe någon dag och lära känna varandra. 

    Är bara 24 år? Jag har varit singel alldeles för länge och de flesta i min ålder har haft längre förhållanden och vissa äldre har barn. Mina kompisar bjuder med sina tjejer på restaurang, åker på semester själva eller med andra par i våran kompiskrets, jag får frågan om jag vill hänga med men jag svarar nej. känner mig utanför bara när vi träffas och käkar middag en dag i veckan och de sitter och pratar om vad de har för planer och gullar med varandra. Mår inte bra av min situation. Jag döljer det bra utåt då mina vänner inte vet om hur jag känner.

    Jag är glad över mitt liv, älskar mitt jobb som kock, har många underbara kompisar, spelar fotboll, har härliga och lättsamma arbetskollegor men skillnaden mellan mig och alla i min omgivning är att de har en flickvän sedan många år tillbaka. Jag vill också ta med "min" flickvän på restaurang, åka iväg på semester med mina kompisar, skämma bort henne så hon känner sig som en prinsessa, planera framtiden tillsammans, visa min uppskattning och få tillbaka kärlek och känna att jag är älskad av en annan person, att jag inte är värdelös. Varför inte någon tjej kan bli attraherad eller se mig som intressant, vad det är för fel på mig?....
    Det sägs att det finns en partner för alla men det finns det ju uppenbarligen inte.
    "Du är för ful för mig" Säger dom, hur tänker du att jag ska jobba på mitt självförtroende när man hör sånt?
    Att ta initiativet i flera år och gå fram till tjejer och på nätdejting, men att ständigt få noll respons det får en att känna sig värdelös och ensam!
  • Anonym (Linus)
    Daniel12 skrev 2014-09-15 02:48:43 följande:
    Jag hade precis ett sådant förhållande som du drömmer om. Jag var tillsammans med världens mest fantastiska tjej. Hon var omtänksam, go och kramig. Jag gav henne ofta blommor och frukost på sängen och allt det där. Jag kände att jag ville ge allt för denna underbara kvinna.

    Till saken hör, bör de som läser detta inklusive TS notera, att jag var en av de där desperata killarna som inget hellre ville än att ha en trygg famn att komma hem till. Jag vet inte om jag "nöjde mig med vem som helst", men hon och jag var så lika på så många plan att jag verkligen kände det som att jag hade "kommit hem". Hittat den jag saknat och velat ha hela mitt liv. Jag har aldrig varit så lycklig och glad i hela mitt liv.

    Det höll i hela 6 år, men mot slutet av förhållandet var ingenting jag gjorde för henne bra nog. Jag skötte städning, matlagning, kom regelbundet hem med blommor och presenter, godis m.m. Tog hand om hennes katter, talade ofta om för henne hur mycket jag älskade henne m.m. Men ju mer jag gjorde för henne desto mer klagade hon och gnällde.. jag fattade förstås inom mig att förhållandet var på upphällningen och att hon inte var attraherad eller hade känslor för mig längre, men jag vägrade erkänna sanningen för mig själv och fortsatte som om vi var lika lyckliga som i början av förhållandet.

    Det slutade med att hon tog sitt pick och pack och stack medans jag låg och sov. Helt abrupt, utan förvarning.

    Det tog mycket lång tid efter detta att hitta tillbaks till mig själv igen och hur jag led, grät, längtade tillbaks till henne och våndades under det närmaste året efter separationen, är det nog få som kan föreställa sig.

    Den nyttiga men ABSOLUT NÖDVÄNDIGA läxan jag lärde mig utav detta? Jo, att man ALDRIG ska bli beroende av en annan människa. Det kan rentav vara livsfarligt. Det finns de som begått självmord för mindre! Så jag säger som många andra här, men med skillnaden att jag har erfarenhet av precis ett sådant förhållande som du längtar efter och vill ha, att börja arbeta med dig själv, ditt självförtroende och din självkänsla först! För är du inte färdig med dig själv innan du går in i ett förhållande, så är det nästan dömt på förhand att misslyckas. Du kan under en period få¨en tjej / kvinna att tycka synd om dig och få hennes närhet, omtanke och empati, men förhållanden som hos den ena parten bygger på en desperat längtan efter kärlek, medans den andra parten ser det mer som en "plikt" att ge personen kärlek, håller i regel aldrig.

    Passa på och njut av singellivet så länge det varar och som sagt, arbeta med dig själv under tiden. Ju bättre självförtroende och självkänsla du har när du går in i ett förhållande, desto bättre chanser har det att hålla och utvecklas till någonting bra. Dessutom, om du är trygg i dig själv och lägger ner den desperata jakten, så ska du se att rätt person kommer att dyka upp i ditt liv när du minst anar det. Så har för övrigt inte skett för mig än, men jag ger inte upp hoppet. Det ska inte du heller göra :)
    Tråkigt att läsa din berättelse.
    Njut av singellivet förstår jag inte hur du kan skriva om du läst mina inlägg.
    Gett upp hoppet har jag väl inte än men har hon inte dykt upp i mitt liv på 24 år så börjar man såklart fundera om inte någon kan bli intresserad av mig eller vilja ha mig.
     
    Anonym (Tja) skrev 2014-09-15 08:57:35 följande:
    Satsa på tjejer mellan 20 och 28 istället!
    Okej 18-19 åringar är jag för gammal för?

Svar på tråden Varför vill ingen flickvän ha mig?