Inlägg från: Anonym (Förbannad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förbannad)

    Ni tänker ju HELT JÄVLA FEL!

    Man tycks inte fatta att det just är en sådan här hållning som kommer att göra så att SD kommer att växa ännu mer. Än fler kommer göra narr av politikerna eller i bästa fall strunta i att rösta i kommande val.

  • Anonym (Förbannad)

    Det helt klart allvarligaste med den uppkomna situationen är att hat och misstänksamhet kommer att växa. Och jag anser i så fall att det är de som nu tänker utesluta SD fel i så fall. Ja de lägger därmed grund till ett Sverige där hat och misstänksamhet gror snarare mer än respekt och kärlek. Allt sedan man inte vill ta till sig hur vi människor egentligen fungerar. För de där 13 procenten gör ju ingalunda Sverige speciellt unik om vi ser till välden i övrigt. De kunde ju t ex varit de som öppet kallade sig för Nazister mm.

       

  • Anonym (Förbannad)
    Emma den skrev 2014-09-14 23:35:52 följande:

    Så tror jag med. Det är medias hetsjakt mot sd som gjort att de gått framåt så mycket. Lärde de sig inte sist?

    Folk vill inte bli påtvingade åsikter och pekpinnar om sd, därför tror jag många valt som en slags protest.

    Och att alla partier blundar för vad svenskarna tycker om all invandring och mängd av den. Många är trötta på tex vad som händer i Rinkeby (och bränderna ifjol) för att ta ett exempel.

    Om partierna vill ha bort sd till nästa val måste alla partier börja lyssna på vad folket tycker. Och tidningarna måste sluta med hetsjakten, de skapade bara röster till sd genom att jaga dem så.


    Det var oändligt mycket mer moget skrivet än vad Tomas sa nyligen.
  • Anonym (Förbannad)

    Det mest otäckaste just nu är att man talar som om att alla SD vore Nazister och rasister. Tror man verkligen att man förbättrat samhällsklimatet mellan folk med en sådan attityd.

  • Anonym (Förbannad)
    Hypnotica skrev 2014-09-15 12:22:58 följande:

    Men hur hade ni tänkt er att man ska göra? Tvinga partier att sammarbeta? Är det demokratiskt?


    Eller än värre, nämligen detta att försöka tvinga folk att tycka precis likadant! Tala om hur egentligen lite man vet om hur människan fungerar med ett sådant resonemang. Ja det ska möjligen vara för att man är politiker för att man tycker på detta vis idag.
  • Anonym (Förbannad)
    Anonym skrev 2014-09-15 12:29:43 följande:
    Jag skriver det igen; SD tror INTE på demokrati och yttrandefrihet! Har DU inte fattat det? Och nej, jag håller inte med dig, svaret på SD´s ökande popularitet hittar du om du tittar bakåt i historian, till t.ex. den tid då Ny Demokrati var på frammarsch. Istället för att ni agerar martyrer och försöker stänga ute oliktänkande så är det kanske dags att läsa på!

    /Linda
    Varför inte ta och skriva, ringa SD själv var de står för och fråga. Nej du grundar helt dina åsikter på den snedvridna propaganda du sett och läst. Kallar du det att läsa på så har du bara lurat dig själv. Nej dina åsikter är färgade av de rasistiska och nazistiska rötägg som de flesta SD idag hatar och avskyr mer än någonsin, fatta detta!  
Svar på tråden Ni tänker ju HELT JÄVLA FEL!