• Anonym (SeB)

    Dölj er kropp! Tjejer eller kvinnor.

    FemmeM skrev 2014-09-16 21:49:03 följande:

    Du får ju tycka precis vad du vill men varför måste du ifrågasätta andras val? Grejen är ju att alla går inte omkring och undrar vad du tycker.


    Och jag bryr mig inte tänkte säga mitt bara . Jag tror ifall tjejer börjar täcka sig så hade vi inte sett 12-13 åringar som går Runt och har sex heller hade vi inte sett tjejer som klär sig som en slampa mitt i natten för att .... Hon är bekväm och snygg ? Snygg kan hon vara inombords ... Hon behöver inte vara halv naken för att visa att hon är snygg . Eller jo bara om hon söker Dick?
  • Anonym (SeB)
    FemmeM skrev 2014-09-16 21:59:18 följande:

    Som sagt, det är upp till var och en vad de väljer att ha på sig. Vad de har för anledningar är inte ditt problem. Och om någon bara söker dick, vad har du med det att göra? Eller om de klär sig så för att känna sig snygga, varför tycker du inte att folk ska få känna sig snygga isåfall? 

    Bara det att du bestämmer vad din flickvän har på sig gör att du bara verkar som en mycket kontrollerande person. Så du ska vara glad att du har henne, för det är nog inte många som skulle tillåta dig bestämma sånt.


    Har du svårt att läsa ? När jag träffade min flickvän var hon så från början hon tycker själv att bara slampor visar brösten och skinkorna ! Hoppas du förstår nu . Jag kontrollerar ingen men jag har mina jävla åsikter eller får man inte ha det nu för tiden?
  • Anonym (SeB)
    EnAnonumius skrev 2014-09-16 22:07:55 följande:

    Det är en sak att ha en åsikt..

    Men du borde nog ge fasiken att presentera din åsikt som en "befallning".

    För att inte tala om att du har en ful förmåga tillskriva andra folk vädringar de inte har som du har en ful förmåga ändå att tillskriva dem som kommentera ditt inlägg som inte delar din åsikt..


    Jasså tycker du . Sen jag startade tråden har jag diskuterat med respekt och försökt förstå hur andra tycker och tänker men 70% har varit respektlösa och kaxiga. Så ursäkta mig om jag börjar bli arg och visar den kaxiga sidan av mig . Jag startade tråden för att DISKUTERA inte bråka men det ända jag ser är att dem flesta hoppar på mig . Nu när jag är kaxig tillbaka så är det jag som har en ful förmåga ? Tänk igen .
  • Anonym (SeB)
    FemmeM skrev 2014-09-16 22:12:32 följande:

    Ja, men gott så. Då har ni funnit varandra.

    Du får ha dina åsikter men du behöver heller inte skriva om dom på det sätt du gör. Din rubrik är en uppmaning till oss kvinnor att dölja vår kropp. Varför ska du ha rätten att säga så till oss. Är det någonsin någon som säger åt dig vad du ska ha på dig/inte ha på dig? Trodde du ingen skulle ha något att säga om din TS, eller vad?


    Herregud så många kvinnor som gnäller på FL om sina män men när det handlar om kvinnor så måste man vara tyst och inte säga något om dem för ni är BÄST ?

    Hade någon sagt något om mig/oss män så hade jag diskuterat inte suttit och skrivit "vi män får göra vad vi vill vem är du som ska bestämma , ni kvinnor har dålig syn " osv .
  • Anonym (SeB)
    Anonym (klös) skrev 2014-09-16 22:21:31 följande:

    Ts varför tittar du inte lite på hur avklätt det varit under de senaste 50 åren hur modet varit tämligen avslöjande även tidigare, titta hur det såg ut på 60 och 70-talet inte var det speciellt påklätt, 70-talet var de tajta byxornas tid där kan man prata om att se könsorgan fast på killar.


    Okej kan väl göra det och återkomma. 
    Tack för tipset.
  • Anonym (SeB)
    FemmeM skrev 2014-09-16 22:24:01 följande:
    Fast det är ju väldigt sällan kvinnor klagar på hur män ser ut, men män delger gärna hur de tycker vi kvinnor ska se ut. Som att vi bara finns till som ögongodis för er män. Alla människor har självbestämmanderätt, dvs de bestämmer över sin kropp, oavsett om du är man eller kvinna.

    Du riktar din  uppmaning till alla kvinnor som en grupp. Vi går inte upp på morgonen och funderar hur vi ska klä oss så att alla män blir nöjda med oss. Det måste du väl ändå förstå?

    Du har flickvän, varför bryr du dig ens om andra kvinnor och deras klädsel?
    så om du har en pojkvän så får du inte tycka något om andra män? 
  • Anonym (SeB)
    Tom Araya skrev 2014-09-16 22:27:01 följande:
    Jag kan hålla med om att det finns mer eller mindre smakfullt blottande.
    Själv älskar jag sommaren för alla klänningar som kommer fram....så vackert och sexigt!
    Håller med .
  • Anonym (SeB)
    Anonym (Läs på) skrev 2014-09-17 11:53:13 följande:

    Asså vf gör alla påhopp mot islam. Varken kristendomen eller judendomen tillåter att man klär sig så lätt som dagens flickor gör. faktumet är att i ortodoxa kristendomen och judendom bär man slöja. direkt islam islam islam!! Läs på!!!


    Bästa inlägget
  • Anonym (SeB)
    AA0132 skrev 2014-09-17 14:01:36 följande:

    Håller med dig TS tycker det är vidrigt hur dagens tjejer/kvinnor klär sig idag! Det roligaste är när en tjej som enbart har på sig ett kort linne som går strax under f... och sen så ska dom hålla på dra i linnet haha fail


    Haha så himla sant! Tack . Äntligen några som tänker längre än dem andra som tänker "vi är snygga halv nakna"
  • Anonym (SeB)
    Anonym (U) skrev 2014-09-17 15:32:05 följande:

    Håller med TS. Ser inte vackert ut med utfläkta sexuella attribut. Men allt går ju i vågor. Om några år kommer nog det mera självrespekterande modet tillbaka. Det som lämnar lite åt fantasin och inte får oss kvinnor att framstå som desperata attentionwhores. Mycket finare OCH sexigare.

    En riktig kvinna får uppmärksamhet och uppskattning utan att visa tits 'n ass för allmän beskådning. Och nej, nu hyllar jag ingen burka/slöja.


    Tack tack och tack!!! Så rätt!
  • Anonym (SeB)
    Anonym (hm) skrev 2014-09-17 16:42:25 följande:

    Kvinnan är en vacker skapelse och borde inte behöva dölja det under massa tyg för att fåtal lockas av dessa annars och blir hysteriska så fort de nästan erkänner det för sig själva.

    Vänd på det, karlar borde gå omkring i trekantiga tält för att dölja ölmage, manboobs, extremt hårig kropp eller för vältränade kroppar.

    Ts är säkert en av de som även anser att amning ska ske i det dolda....


    Oj ursäkta visste inte man skulle runt i gatorna /stan och amma sina barn. Detta börjar bli överdriver varför går vi inte alla ut nakna istället ? Börjar undra varför folk började sy kläder från början .
  • Anonym (SeB)
    MxMeNow skrev 2014-09-17 16:45:22 följande:

    Majoriteten av de som klär sig utmanande gör det ju för uppmärksamheten. Inte tusan är det för att det är skönt med röven hängande halft utanför ett par trosliknande jeansshorts. Förmodligen anser de som klär sig så att det är snyggt också men jag kan inte låta bli att undra om de rakar eller vaxar busken. Och jag gissar att det inte är det de vill att man ska fundera på.

    Min nioåring frågade i en av köerna i Gröna lund om tjejen framför glömt ta på sig byxorna, jag svarade antagligen och att hon hade på sig några storlekar för små trosor.


    Hahahaha denna kommentaren gjorde min dag.
  • Anonym (SeB)
    Anonym (klös) skrev 2014-09-17 16:50:25 följande:

    Varför tittar du inte på något annat, jag brukar inte stirra på saker jag finner osmakligt.


    Stirrar inte , man kan se långt ifrån hoppande bröst och en stor cameltoe på väg.
  • Anonym (SeB)
    Anonym (hm) skrev 2014-09-17 16:42:25 följande:

    Kvinnan är en vacker skapelse och borde inte behöva dölja det under massa tyg för att fåtal lockas av dessa annars och blir hysteriska så fort de nästan erkänner det för sig själva.

    Vänd på det, karlar borde gå omkring i trekantiga tält för att dölja ölmage, manboobs, extremt hårig kropp eller för vältränade kroppar.

    Ts är säkert en av de som även anser att amning ska ske i det dolda....


    Du . Nu börjar du blanda här. När sa jag gå raka Er/ dölj magen och börja med smink?

    Jag sa dölj the good stuff . Som vi killar döljer vår Dick.
  • Anonym (SeB)
    Anonym (klös) skrev 2014-09-17 17:02:05 följande:

    Det är väl klart att du stirrar om du upptäcker så många cameltoes när vi andra sett detta någon enstaka gång när någon har byxor som inte är i rätt modell.

    Jag har heller inte sett en massa hoppande bröst, rör de sig skulle de farit omkring lika mycket under en polojumper som i ett linne.


    Var bor du ? Så jag kan flytta ditt istället .
Svar på tråden Dölj er kropp! Tjejer eller kvinnor.