• Stårschan

    Kvinna, en fråga.

    Tummen upp för: Skägg, hårighet, grov kropp, djup basröst, teknisk kunnighet och allmän händighet

    Tummen ner för: ölmage, skallighet, sportbesatthet

  • Stårschan
    Nyfiken gul skrev 2014-09-16 18:44:44 följande:
    personlighetsmässigt så om jag kopplar ihop det med utseendet jag relaterade till i mitt första inlägg -  så är en karl som är händig oerhört attraherande. Att han med en yxa och en såg kan hugga fram ett köksbord bara sådär och inte har något emot att skruva ihop 34 paket från IKEA utan att göra ett enda fel och sätta upp en lampa i badrummet och gå ut och mecka bil efteråt och på kvällen smacka upp ett surroundsystem i biosalongen och klicka hem senaste tekniken från nätet. 
    I händig ingår även att han är en förträfflig kock och inte heller har något emot att byta en och annan bajsblöja. 

    Jag föredrar att han är naturlig än att förställa sig och försöka vara något han inte är.   Så jag köper att han snarkar, har ölmage , släpper en fis ibland och petar näsan i sängen.   Man är inte automatiskt en ohyfsad neanderthalare bara för den sakens skull. 
    Du säger det så bra! Hellre lågmäld men driftig, ärlig och händig, än pimpinett, utåtriktad och fjompig. Eller ännu värre - den där varianten som är högljudd, ska stå i centrum och tror att han är guds gåva till kvinnan trots att han är både korkad och kvar i 1800-talets kvinnosyn!
Svar på tråden Kvinna, en fråga.