Vem köper allt skit?
Jag. Och jag är kock......
Nej, men ärligt, TS, du skrev massa saker, sen räknar du upp en del av de. Så, jag får väl göra så här...
smaksättningar, - beror på vad du menar med "smaksättningar". Färdig tacokrydda? Santa marias kvarnar? Rubs och marinader? Smaksatt/fädiggrillat kött?
light - Nej, aldrig med min kofot
färdigskuret - färdigskruret vad? påläggsskinka? rostbiff? Salami? Fläskkotlett?
mixer - vad då för mixer? Lasagnemix? Såspåsar? eller vad?
- Färdigskuren salladsmix i påse. Skyldig, för det är enda sättet de säljer spenat på i mina affärer. Hade de haft bladspenat så hade jag köpt det. Samma sak med rucola- Färdig sås på burk eller mix. Skyldig. Köper smaksatt creme fraiche rätt ofta.- Färdiga klyftpotatisar att värma. Skyldig. Snabbt och enkelt, då jag är sugen.- Färdigkryddat kött. Ok, typ oskyldig. Någon färdigkryddad kyckling nån gång i halvåret och någon flintastek här och där, typ 2 om året. - Glass i storpack till efterrätt. Glass i storpack mot glass i småpack, då? Vad är det för skillnad mellan att köpa 8 lösa magnum mot att köpa två paket magnum med 4 i varje. Så, ja. Jag är nog skyldig där också. Jag älskar magnum.... Fast lillungen föredrar ju sandwich...
Inget illa menat alls, TS, jag vill bara reda ut vad vi pratar om egentligen.
För övrigt så blev dagens middag en Gudfadern från Grandiosa....... Så, fryspizza.
Färdigskuren sallad är... sallad. Om jag köper en var av de olika sorterna och själv skär en blandsallad, får jag slänga hälften efter några dagar. Bra för miljön? Ekonomin? Plus att somliga salladssorter inte säljs på annat sätt, som Aniie påpekar. Fast det är klart, det kanske är finare och man är en bättre mor om man skär isbergshuvudet själv?