• joss82

    Gravid trots blödning?

    Min mens brukar komma med buller och brak och världens mensvärk brukar komma samtidigt. Den här gången har jag fått ett par droppar blod på pappret under två dagar och idag kommer det lite mer. Dock sparsamma mängder (räcker typ med trosskydd) och ingen mensvärk alls. har istället från och till haft vagt illamående, känslig för dofter, känner mig liksom lite "sjuk", uppblåst och ömtålig i magen. Någon? Antar att det ändå är mensen som kommer, men skulle det kunna vara en graviditet i alla fall?

  • Svar på tråden Gravid trots blödning?
  • joss82
    Smurfan75 skrev 2014-09-18 11:05:16 följande:

    Varför inte köpa ett graviditetstest så vet du?


    Jo, ska ta ett test i morgon om mensen inte kommer igång ordentligt. Just nu försöker jag mest bara hålla hoppet uppe alternativt lägga det bakom mig och räkna kallt med att det är mensen som kommit.
  • joss82
    Liii82 skrev 2014-09-18 11:29:54 följande:

    Hej är ungefär i samma sits ska ha mens den 19/9 men på kvällen den 16/9 fick jag en liten brun/röd flytning trodde d va mensen som satte igång så satte i en binda men på morgonen hade det inte kommit nåt mer men sen när jag va på toa vid 11 tiden på fm så kom det några droppar blod i toan och lite på pappret o ja trodde att nu va det mensen som kom men sedan dess har det intekommit en droppe inte blod eller ens brunt


    Hoppas du får ett positivt test ändå! Jag känner mig ena stunden helt uppgiven och bara väntar på att det ska dra igång ordentligt, andra stunden är jag nästan säker på att detta är en graviditet. En annan sak som är konstig är att mina bröst inte är spända alls, vilket de alltid blir före mens. Istället känns det som att bröstvårtorna är extra ömtåliga.
  • joss82
    Liii82 skrev 2014-09-18 11:49:31 följande:
    ja känner inte heller nåt i brösten men i bröstvårtorna, vi har försökt få barn i flera år och jag fick ett mf i juni va då i v13 men jag blev sjuk och fick en infektion i kroppen som stötte ut fostret och det va skitjobbigt men hoppas snart på ett nytt liv där innte, jag tänkte på nidblödning vet du nåt om det?
    Åh, då förstår jag att du hoppas nu, när ni hållit på så länge. För oss är det femte försöket och det börjar redan kännas som en evighet!

    Jag har förstått det som att nidblödningar oftast kommer 7-10 dagar efter ÄL, mina blödningar har nu hållit på dag 10-12. Annars tror jag att det kanske inte är helt ovanligt att man faktiskt får en liten blödning när man skulle ha mens fast man är gravid. Har läst om sådana fall här, men vet inte hur vanligt det är. Hoppas våra bröstsymtom betyder något positivt! När ska du testa?
  • joss82

    Då håller jag tummarna för dig! Min mens drog igång mer i morse och jag testade blankt, så nu försöker jag se framåt och ladda för nästa gång istället...

  • joss82

    Gärna det! Tyvärr har jag långa cykler så blir snarare tre veckors väntan på ÄL och sen två på mens.

  • joss82

    Trodde mensen kom ordentligt men nu känner jag mig osäker igen. Har haft lite mens i tre dagar nu men det är inte alls som det brukar, hade det inte varit för hygieniska skäl hade jag lätt klarat mig på en binda/tampong hela dagen. Tog ett test igår på BIM -1 som var negativt, men om det inte blir något mer av den här "mensen" får jag nog testa igen om några dagar.

  • joss82
    valorous skrev 2014-09-21 08:13:53 följande:
    Men då låter det ju som att det är någonting! Okej lycka till. Själv vaknade jag upp med en obehaglig känsla, kollade ner i trosorna som var fulla med blod, var lite klumpar så förmodligen ett tidigt MF... Riktigt ont i magen dessutom.
    Åh, tråkigt!!! Bättre lycka nästa gång!
  • joss82
    Liii82 skrev 2014-09-20 23:37:04 följande:
    Oj vill inte skrämma dig nu men så hade jag i 13-14 veckor till o från i min sista graviditet som jag förlorade i ett mf. Ring gyn. Jafick en infektion i kroppen av nån anledning som stötte ut fostret ja höll själv på att dö i samband me d. När jag läser ditt är d exakt så allt börja föe mig
    Ojdå, det låter illa. Får se hur det fortsätter men om blödningen inte slutar ska jag kontakta någon. Har i vilket fall en tid till gyn 29/9 så om inte annat får hon kolla upp det då.
  • joss82
    Liii82 skrev 2014-09-21 11:41:26 följande:

    Fuck nu blöder ja gissar att d är mens :'(:'(:'(:'(:'(:'(


    Nej, vad trist!
Svar på tråden Gravid trots blödning?