• Anonym (Sm)

    Min pojkvän slog mig pga pengar

    Är brutalt nedsänkt till någon värdelös nivå där jag inte kan resa mig igen och är helt förtvivlad över min situation, är hemskt ledsen och arg på mig själv. Jag skäms över att ens behöva starta en tråd, men har aldrig någonsin känt mig så maktlös och ledsen som just nu.  Kan inte beskriva med ord, hur ledsen jag är så att det nästan gör ont. Min bror behövde låna pengar (rätt mycket pengar) för att bli av med en massa skulder och tänker självklart återbetala mig därefter när han kan. Jag litar naturligtvis på min bror och gav därför mina sparade pengar till honom. Men när min kille fick veta idag att jag hade gjort av med pengarna som vi hade tänkt spara till en ny bil så blev han rasande! Jag vet inte om han fick för sig men han slog mig ansiktet och klämde på min överarm i all smärta så att det verkligen kändes. Jag vet inte varför han reagerade som han gjorde, vad ska jag göra nu?!

  • Svar på tråden Min pojkvän slog mig pga pengar
  • Anonym (Sm)

    Jag förstår verkligen inte varför det inte skulle vara okej att få låna ut sina pengar till sitt syskon? Hade ni aldrig gjort det själva? Det var mina pengar, jag skulle bara hjälpa min kille med samlingen så att han kunde köpa bilen. 

  • Anonym (Sm)
    Anonym (?) skrev 2014-09-18 22:33:47 följande:

    Vad är det för barn som bor hos er? Dina? Hans? Bägges?

    Du skulle hjälpa din kille med samlingen så han kunde köpa bilen? Du menar så NI eller DU kunde köpa bilen?
    Hur länge har ni bott tillsammans? Varit ihop?
    Har ni bägge jobb? Sparar han också till bilen?

    Hur som helst är det aldrig ok att slåss. Anmäl honom, men eftersom du säger att du inte vågar/vill, så räcker det väl kanske att göra slut.

    Du har nog större chans att se pengarna igen nu, när din bror fått dem, än om du gett bort dem till din killes bil. Däremot borde din bror lära sig stå på egna ben och inte dra på sig stora skulder.
    Hur mycket pengar är det vi talar om?


    Det är hans femåriga son och min dotter. Vi har bott i 4 år tillsammans och båda jobbar.  

    Ja, han har redan en bil och ville gärna köpa en ny i en annan modell som är dessutom lite dyrare, eftersom han så hemskt gärna ville ha den så ville jag självklart hjälpa till. Jag lovade aldrig honom något utav pengarna utan tänkte lägga ner de pengarna han behövde på slutet inför själva köpet. Vilket betyder att han oxå skulle låna pengar. Jag tycker inte att det är läge för någon bil just nu och valde därför att hjälpa min bror.
     
    Jag funderar på en anmälan, men det är så mycket jag tänker på... Jag kan bara inte godta hans ursäkt gällande misshandel pga aggression. Min bror skulle lämna pengar på direkten om jag bad om det, det rör sig om 59000. 


Svar på tråden Min pojkvän slog mig pga pengar