• Tecum

    Min pojkvän slog mig pga pengar

    Klart att han blev förbannad när du givit alla dina sparpengar till din slarvige bror som givetvis aldrig kommer att betala tillbaka. Men han har ingen rätt att misshandla dig. Så nu får du välja, antingen lämna och vara utan både pengar och kille, eller behålla killen. Pengarna lär du aldrig se röken av igen.

  • Tecum
    Anonym skrev 2014-09-19 22:32:32 följande:

    Blod är tjockare än vatten. Den här mannen förtjänar inte en krona av dig på den där bilen. Du känner ju dina brorsa bättre egentligen. Lika bra att det inte blev någon bil kanske man kan säga, nu är det bara att lämna honom. Hade ni varit gifta hade det varit en annan sak, men du gör ju faktiskt vad du vill av dina egna pengar.


    I princip har du fel. Ens partner och barn går ALLTID före släkt och vänner. Annars är det inget riktigt förhållande. Men misshandel bryter den regeln.

    Men hon har lånat brorsan pengar IGEN, för vilken gång i ordningen vet vi inte. Han använder henne som bank, när han strular till det ställer alltid syrran upp. Hon gör honom ingen tjänst, han lär sig aldrig att hantera pengar så länge han vet att andra ställer upp för honom.

    Frågan är om hon inte borde lämna både killen och brorsan, det är aldrig okej att slå. Men det är aldrig okej att utnyttja någon ekonomiskt heller, även om det är en nära släkting 
Svar på tråden Min pojkvän slog mig pga pengar