Inlägg från: Stockholmsmilen |Visa alla inlägg
  • Stockholmsmilen

    Någon som ruvar i Stockholm?

    Åh vad roligt! Underbart! Kram. Hade lite svårt att hänga med i turerna innan.


    bullenochgrisen skrev 2014-11-14 20:55:28 följande:

    Tack :) Jag fick minus på ruvardag 13 och sen testade jag inte på dag 14, igår kväll på ruvardag 15 och idag på morgonen ( ruvardag 16) så lyste plusset starkt! Även den digitala fick fram rätt veckor. På måndag går jag in i vecka 6.


  • Stockholmsmilen

    Plussade svagt, svagt, igår ikvää på RD 7. Var så subtillt och hårfint att det nästan var omöjligt att se. Samma sak när jag väntade Elsa, plussade svagt svagt resan på kvällen på RD 7. 

    Jättebesviken imorse på RD 8, då var stickan helt blank. Så jag kommer nog att få mens idag, den kommer alltid 8-10 dagar efter ET oaktat progesteronet. Blev så lycklig igår och lika besviken imorse.

  • Stockholmsmilen
    bullenochgrisen skrev 2014-11-15 17:25:39 följande:

    Åh nej!! Jag håller tummarna för att det bara var fel på stickan. Det är fortfarande tidigt att Testa. Jag hade ju minus på dag 13 och plus på dag 15 så mycket kan hända även sent i ruvartiden. Håller tummarna hårt!!!!!


    jag vet. Har du testat tidigt de andra 5 gångerna eller väntar du till TD? jag har alltid tjuvtestat!
  • Stockholmsmilen

    Förlåt, det var inte meningen. Vad kul att det lyckades. Nästa steg är ett UL i 7 veckan misstänker jag. Spännande.


    bullenochgrisen skrev 2014-11-15 18:14:11 följande:

    Du måste blanda ihop mig med någon annan :) detta var mitt första ET via äggdonation, har inga ivf försök bakom mig. Utan detta var första första gången för oss :) jag tjuvtestade ruvardag 11, 12 och 13 med negativt och ville inte testa på ruvardag 14 då det var min födelsedag. Var redan beredd på ett minus och ville inte ha det på min födelsedag. På ruvardag 15 kände jag mig otroligt trött och hade molande verk i livmodern, tänkte att jag tar ett test såhär kvällen innan testdag och till min stora förvåning visar testet att jag är gravid, och då såklart morgonen efter också som då var testdag :) har fortfarande Molande värk i livmodern, växtvärk läste jag då livmodern förbereder sig.


  • Stockholmsmilen

    Så är mensen här på RD 11. Trist men väntat, då slipper jag hoppas. Bara att ta nya tag. Dock hinner jag inte förrän i januari nu. Kanske är bra att kroppen får vila, har ju kört 2 behandlingar på varandra. Hoppas på tredje försöket.

  • Stockholmsmilen

    [quote=74367156][quote-nick]Mixs skrev 2014-11-19 17:48:37 följande:[/quote-nick]

    Plussade i dag på ruvdag 10. 2 ägg sattes in.

    Hoppas nu på ett tredje barn .

    Förra ivf vi gjorde plussade jag på dag 11.

    Så jag hoppas detta plus stämmer. Gör ett nytt test om ngr dagar igen .

    [/

    Grattis! Vilken dag började du testa?

  • Stockholmsmilen

    RD 11 idag, svagt rosa idag så nu är nog mensen på gång dessvärre. Tittade bakåt i kalendern och det har varierat gång till annan när den kommit, sist var det RD 14 men negativt test. Hur går det för dig?

Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?