Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Kan man lära sig att komma av endast samlag?

    Kul att i varenda tråd där tips på just det här omnämns så står det "prova digfram" - aldrig några konkreta tips. 

    Vilket är lite udda, för naturligtvis är alla olika - men när man väl Frågar så brukar det rimligtvis betyda att man redan provat allt man kommer på, men misslyckats. 

    Ingen kritik nu alltså, men vad beror bristen på konkreta tips på? Att man utgår från att alla gör lika, eller att man aldrig analyserat hur man gör, eller att vissa helt enkelt är dömda att leva utan orgasm?

    Intressant fenoment, tycker jag :) 

  • Anonym (...)
    ElaMi skrev 2014-09-20 08:18:41 följande:

    Allas underliv ser olika ut. Därför går det ju inte att säga, låt kakan stöta hårt två cm åt höger inuti. Den fungerar kanske för mig med en partner men inte med nästa.

    Allt måste ju testas fram. Finns ingen universal lösning. Vare sig för orgasmer eller oralsex.

    Men för all del. Här kommer isåfall mitt främsta tips. Tänk på att bli våldsamt utnyttjad av fem karlar så kommer du få orgasm direkt.


    Du får spontan orgasm av att tänka på det? Imponerande. Utan att göra något annat alls? Inget knipande eller särskild andning?
    Jag, iaf, förändrar omedvetet min andning till att blir mycket "grundare" och spänner mig runt blygdbenet och låren strax innan. Men det kanske inte du gör? Det bara händer? (inte anklagande - jag blev mest riktigt nyfiken nu, på om det verkligen bara pang-tjong händer så fort du tänker tanken) 

    I alla fall: jag ser liksom inte hur det skulle Skada att säga just det du ger exempel på här; "detta funkar för mig" - det Kan ju funka för någon annan, liksom, och alla är inte helt bevandrade i sex och tekniker. Och många som tänker på just det här ämnet är kvinnor och är hemskt oerfarna angående hur man gör med en kuk, just för att de inte har någon - och inte alltid har en partner som är villig att Testa sig fram, men som gärna tar direktiv. 

    Så nja, jag förstår fortfarande inte hur det skulle kunna skada. 
Svar på tråden Kan man lära sig att komma av endast samlag?