Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Kan man lära sig att komma av endast samlag?

    Jag har aldrig kommit av endast samlag. Oftast smeker min man mig till en klitorisorgasm efteråt. Men jag kan få vaginala orgasmer! Bara inte med en kuk. Med fingrar eller dildo funkar det, dock tar det längre tid än med klitorisorgasm. Kan även få fontänorgasm (och det bara med fingrar). Skulle vara så skönt att kunna komma av bara samlag! Sexet tar alltid så lång tid annars, i en småbarnsfamilj har man inte alltid tid att hålla på så länge.... Njuter massor av samlag men känns som jag inte är ens i närheten av orgasm! Några tips?

  • Svar på tråden Kan man lära sig att komma av endast samlag?
  • Anonym (TS)
    Lena skrev 2014-09-20 08:18:30 följande:

    Varför kan han eller du inte smeka din klitoris under samlaget?


    Det gör jag ibland men då får jag klitorisorgasm och inte vaginal! Plus att jag har väldigt svårt för koncentrera mig på det under samlaget så jag tycker det är skönare när mannen smeker mig efteråt istället.
  • Anonym (TS)
    Lena skrev 2014-09-20 08:56:17 följande:

    Det är samma orgasm, du bara stimulerar klitoris från olika håll. Klitoris är mycket större än dess huvud som syns på utsidan.


    Jag vet att det egentligen är så men orgasmen inne i slidan känns ändå helt annorlunda! Vill uppleva det med min man då vi har samlag. Min man får ju ont i handen när han måste smeka mig i 15-30 min efter samlaget!
  • Anonym (TS)
    ElaMi skrev 2014-09-20 10:44:42 följande:

    Om jag samtidigt som jag blir penetrerar tänker på favorit fantasier kommer jag direkt utan att behöva anstränga mig mer. Är det i en icke sexuell situation behöver jag bara slappna a, andas rätt och knipa ett par ggr så brukar orgasmen komma. Behövs ingen fysisk stimulering annat än det då.


    Vilken tur du har! Kan hålla på o jucka i över 1 h utan att nåt händer (min man kommer inte heller särskilt lätt, klagar på att jag blir för våt) Fan om de sku vara så lätt! Då skulle vi ha sex MYCKET oftare! Vi har varit ihop i över 10 år så vi har nog provat alla ställningar, tror det är mera nån mental blockering som är problemet.
  • Anonym (TS)
    Anonym (Man) skrev 2014-09-20 12:41:37 följande:

    Har det varit likadant med andra män? Det kan vara olika med olika partners. Min fru fick samlagsorgasm med en tidigare pojkvän men får inte med mig.


    Vilka andra män? :D Har inte haft andra än min man...
  • Anonym (TS)
    Jojohanna skrev 2014-09-20 16:14:26 följande:

    Köp en klitorisstimulator och kör den när han är i dig.


    Vi har nog flera sådana men det är ju vaginalorgasm som jag vill ha under samlag! Klitorisorgasm gillar jag inte under samlag utan tar den hellre efteråt i så fall.
  • Anonym (TS)
    Anonym (hmm) skrev 2014-09-20 18:29:43 följande:

    Din man kan inte försöka lära sig att få orgasm medans han smeker dig till orgasm då? Eller din man kanske kan försöka lära sig att komma enbart genom pungsmek? Alltid är det kvinnor som ska behöva anpassa sig och lära sig att komma på annat sätt så att sexet bättre matchar den manliga sexuella njutningen och så att män inte behöver anstränga sig. Tycker alltid det är så tragiskt att läsa. Och sen att han klagar på att du blir för våt låter helt sjukt enligt mig.


    Vadå matcha den manliga njutningen? Jag vill ju kunna komma av samlag t.ex. för att det sku ta så mycket mindre tid och vill uppleva vaginalorgasm oftare.

    Min extrema våthet är faktiskt ett problem, känner inte själv heller särskilt mycket efter ett tag...
  • Anonym (TS)
    Anonym (hmm) skrev 2014-09-21 17:38:57 följande:

    Men skippa det vaginala samlaget helt då. Då spar ni ju tid eller hur? Nej men vänta nu, det går ju inte skippa det vaginala samlaget, hur skulle det se ut?! Det är ju det som är det "riktiga" sexet. Jag förstår inte varför du måste offra dig och att ni ska ta bort det som är skönt för dig för att spara tid? För att ta bort det som är skönt för din man verkar ju inte finnas på kartan.


    Har jag sagt att jag inte njuter av vaginalt samlag? Tycker det är skönt men kommer ändå inte! Älskar att få vaginala orgasmer men det tar betydligt mer tid än klitorisorgasmer, 30-60 min. Oftast har vi inte så mycket tid.
Svar på tråden Kan man lära sig att komma av endast samlag?