Inlägg från: Anonym (duden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (duden)

    Min man är dålig i sängen. .vad göra??

    Robert 832 skrev 2014-09-21 10:16:41 följande:

    Har du givit skriftliga instruktioner och pratat om problemet så finns det inte mycket du kan göra, det är på honom det ligger att ta åt sig kritiken.

    Om han nu inte kan eller vägrar så kan du göra en av fyra saker, bryta förhållandet, leva i förhållandet otillfredsställd, ta upp frågan att ändra förhållandet till ett öppet eller vara otrogen.

    Det sista är inte att rekomendera då det ofta kommer fram på nått sätt. Finns det barn i bilden så är det ännu mindre att rekomendera.


    Typ så. Informera honom så som du vill ha det, hårt och konkret. är det ett seriöst problem så får du ju ta tag i det på ett seriöst sätt också.

    Skriftliga instruktioner?

    Porrfilm för någon som inte tycker om det?

    Du säger att han känner till vad du går igång på, vet du hur du ska motivera honom att testa nytt?

    Skaffa en öppen och ärlig kommunikation med honom och försök kanske sälja dina idéer på en mer verbal nivå, istället för att hinta och förlöjliga med lappar och filmer?

    Sen är det ju som sagt så att vissa vill inte, eller har det helt enkelt inte i sig att ligga som du vill. Det får du isåfall ta ställning till och agera därefter, ett av ovanstående alternativ är väl bra exempel på åtgärder?
Svar på tråden Min man är dålig i sängen. .vad göra??