• ungman22

    Vi har inte sex längre.

    Jag och min sambo har slutat ha sex helt. VI har varit ihop i 3 år och i 1 år har det varit väldigt dött.. Allt är perfekt. Vi älskar varandra så himla mycket... Går ihop väldigt bra.

    För övrigt så hjälper jag till med allt hemma och myser.

    Jag beslutade att fråga ut henne och det enda svaret jag fick tillslut var "jag vet inte, jag tänder väl inte på dig" Jag känner att det är upp till mig att försöka fixa det här... Men jag behöver hjälp! Jag kan inte vara i ett sexlöst förhållande.

  • Svar på tråden Vi har inte sex längre.
  • Anonym (cc)

    har du lagt på dig några sambokilon?
    slutat raka dig?
    bytt ut jeans som mysbyxor?

    Det är skillnad på att älska något och vara fysiskt attraherad av någon.

  • Anonym (ensama)

    Försök att komma iväg en helg på hotell ex, ta reda på vad som tänder henne och ge henne detta på en neutral plats där ingen av er behöver tänka på de dagliga bekymmer man har. En plats där ni kan slappa av och bara njuta av varandra. Försök prata med henne och se vad hon saknar, var hon missnöjd med sexet innan? Vill hon

    Ha något mer/ testa nya saker.

  • Anonym (suck)

    Ni måste prata mer, ett svar som "jag vet inte, jag tänder väl inte på dig" är inte acceptabelt. Man måste anstränga sig mer än så i ett förhållande.

  • Tjej18

    Har ni det bråkigt i förhållanden? för bråk och tjafs kan ta död på sexlusten totalt.. Annars, kanske hon har hittat någon annan? Jag själv skulle inte kunna vara i ett förhållande utan sex, spec inte i ett år

  • ungman22

    Vi bråkar typ aldrig.
    Kan ju erkänna att jag lagt på mig en ganska osexig mage å tappat lite muskler... Kan det vara så att det är det?

  • Anonym (suck)
    ungman22 skrev 2014-09-22 18:31:50 följande:

    Vi bråkar typ aldrig.
    Kan ju erkänna att jag lagt på mig en ganska osexig mage å tappat lite muskler... Kan det vara så att det är det?


    Om hon är så ytlig så har hon aldrig älskat dig.
    Hur gammal är hon? Vet hon ens vad hon själv vill?
  • ungman22

    Hon säger inget om ytlighet. Just detta ämne verkar rätt svårt att prata om just nu. Hon skulle aldrig ha varit otrogen. Det vet jag och kommer inte tro det. Hon är helt underbar och älskar mig å visar det hela tiden. Men just sexet har dött. Jag är inte dålig i sängen. Hon får Orgasm varje gång, Vi har till och med köpt leksaker. Sexet var väldigt aktivt förut. Hon kanske vill att det ska ske på annat sätt?:)

  • ungman22

    Jag har försökt ett antal gånger och hon har nämnt att det kanske hjälper om jag tränar men att det inte garanterar något..

  • ungman22

    jag känner att jag är tjatig och pressar henne när jag tar upp det... Men det är det enda problemet jag ser i vår relation och det håller på att ta kål på mig. Jag kommer troligtvis tappa självkänsla och allt om det går för långt.

Svar på tråden Vi har inte sex längre.