• Johan75

    Jag är den andra kvinnan...

    Vad vill du själv? Är det så här du kommer köra livet ut? 


    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Anonym (Emelie) skrev 2014-09-22 18:12:15 följande:
    Jadu.. för egen del har jag förlikat mig med situationen som den är nu. Hur livet kommer se ut om 10 eller 20 år är ju oavsett omöjligt att veta.
    smulpaj01 skrev 2014-09-22 18:09:02 följande:

    Vad tragiskt, vill du inte träffa någon som älskar dig och vill vara med dig?


    Jaha, "förlikat dig" - det låter ju roligt. Har du några tveksamheter själv inför ditt förhållande med den här mannen?

    Sen vet jag alldeles för lite om dig för att på något sätt kunna säga vad jag tycker om dig på något rättvisande sätt. Det enda du presenterar av dig är det du skriver här - och det är väl inte positivt direkt. 

    Vad du borde göra? Sluta träffa honom.
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Anonym (Emelie) skrev 2014-09-22 18:33:51 följande:
    Det är klart att jag har. Jag känner att jag är elak mot hans fru, men samtidigt så har jag aldrig lovat henne någonting. Det måste ju vara hans ansvar att vara ärlig mot henne, eller?

    Förlika kanske låter tråkigt eller så, men jag vet inte det. För mig har livet aldrig varit så storslaget eller som i en film. Mitt liv är helt okej, ibland är det riktigt bra. Jag vet inte om ni andra lever sagoliv med jobb ni älskar och snälla barn som ni skaffat med drömprinsen. Själv har jag förlikat mig med mitt jobb, förlikat mig med en lägenhet som är något mindre än drömmen och förlikat mig med att vara den andra kvinnan. Ungefär så.
    Jag tycker nog att vi har ansvar mot alla våra medmänniskor att försöka göra så lite ont mot dem som möjligt, men visst är hans ansvar större - vilket väl inte direkt målar upp bilden av honom som särskilt fantastisk. Men du kanske har "förlikat" dig gällande honom också?

    Det tråkiga är ju bristen på utvecklingsmöjligheter. I "vanliga" förhållanden går det ofta att jobba på det som är dåligt. Förhållandet utvecklas - man flyttar ihop, man kanske avger löften till varandra, man bildar familj, man upptäcker världen tillsammans. Man skaffar nya gemensamma vänner. Visst - man har tråkig vardag tillsammans också, men det är inte så illa faktiskt och som sagt behöver det inte heller vara statiskt. 
    Behold, i come as a thief.
Svar på tråden Jag är den andra kvinnan...