Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Smutsiga sanningar om S!

    auster skrev 2019-11-04 07:59:27 följande:

    Alltfler invandrare röstar numera på SD (12 % i valet). Det gäller förstås också muslimer med sekulära värderingar som är emot socialdemokraternas sharia-anpassning av Sverige. Alla förlorar på Löfvens samarbete med islamistiska organisationer.


    Att Stefan Löfven skulle samarbeta med islamistiska organisationer är som du vet en lögn men trots detta skriver du den här typen av inlägg. Har du ingen som helst moral?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-09 15:05:43 följande:
    Det finns lite överallt på nätet om hur socialdemokraterna infilrerats av islamister och deras avtal med islamistiska organisationer. 

    https://www.expressen.se/nyheter/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad/

    Du pratar om händelser för mer än 20 år sedan men är helt tyst om saker som inträffat inom moderaterna för bara några år sedan. Varför?

    Moderaten Abdirizak Waberi slämnade rollen som ordförande för Islamiska förbundet i Sverige för att bli riksdagsman för moderaterna.  Under åren 2010 till 2014 hade Waberi uppgifter i riksdagens försvarsutskott.  


    Efter moderaternas katastrofval 2014 utsågs  Waberi till vice president för Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE) som representerar Muslimska brödraskapet i Europa. Muslimska brödraskapet betraktas av många länder som en terroristorganisation.


    https://sv.wikipedia.org/wiki/Abdirizak_Waberi
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-09 15:33:58 följande:
    Ah, sorry
    Här kan du läsa rapporten från MSB som bl a beskriver Socialdemokraternas samarbete med islamistiska SMR. Förutom syftet att shariaanpassa Sverige beskrivs avtalet som startpunkten för identitetspolitiken i Sverige. Tragiskt att arbetarrörelsen hamnat så snett. 

    https://web.archive.org/web/20170225214235/https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

    Det dokument som du pratar om och som nämns i dokumentet är 20 år gammalt.

    En (1) socialdemokrat och en (1) moderat nämns i det 35 sidiga dokumentet. Moderaten som har kopplingar till  muslimska brödraskapet lämnade uppdraget som riksdagsman för moderaterna för bara 5 år sedan.


     


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-10 09:14:35 följande:

    Det är uppenbart att den socialdemokratiska trollfabriken lever och frodas. Några enstaka anställda blir påkomna, men det märks ju knappt när de är så många.

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-medarbetare-erkanner-trollkonton


    Du pratar om 2 anställda som postat satirbilder, jag ger dig en riksdagsman..

    Den 14 december 2018 avslöjade Dagens Nyheter att den sverigedemokratiska riksdagsmannen Jonas Millard under ett anonymt konto på Flashback hade publicerat hundratals kvinnohatiska inlägg. Bland annat hade han uppmanat till våldtäkt och tipsat om hur man köper prostituerade i Thailand. 


    https://www.dn.se/nyheter/politik/annie-loof-blir-valdigt-illa-berord-av-kontot/

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-10 09:43:57 följande:
    Det där var en lös anklagelse från en rabiat politisk motståndare. Det är lätt att slänga lösa anklagelser omkring sig för att smutskasta. Det kan vem som helst.

    Nej det var tidningen DN som gjorde avslöjandet och avslöjandet om att den sverigedemokratiska riksdagsmannen Jonas Millard under ett anonymt konto på Flashback hade publicerat hundratals kvinnohatiska inlägg. Bland annat hade han uppmanat till våldtäkt och tipsat om hur man köper prostituerade i Thailand.


     Avslöjandet resulterade i att SD politikern fick sparken som riksdagsman.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-10 09:43:57 följande:

    Ibland funderar jag hur du tänker. Du upprörs över att två S tjänstemän spridit satirbilder från anonyma konton men förminskar att en SD politiker publicerat hundratals kvinnohatiska inlägg och uppmanat till våldtäkt? Det är faktiskt helst sanslöst!


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-10 10:06:29 följande:
    Socialdemokraterna har en lång tradition av lögner och smutskastning. Reinfeldt påstods vara pedofil av en socialdemokratisk politiker och en anställd på partiet skickade falska anklagelser till media om han skattefuskat. Så har det hållit på.

    Nu när SD är största oppositionsparti riktar sossarna sina trollaktiviteter dit istället.

    Sedan kan man ju konstatera att SD utesluter olämpliga företrädare. Sosse-trollen fick förstås vara kvar.
    SD  är nog inte i position att kritisera andra för ananyma konton.Här kommer fler skrämmande exempel:

    SD sponsrade anonyma rasistiska facebooksidor:


    https://www.interasistmen.se/granskning/sd-hanade-tva-sossar-ett-trollkonto-samtidigt-som-de-sponsrade-anonyma-rasistiska-facebooksidor/


    SD politikern Roger Wannling utreds för ett trollkonto som spridit rasism och anhålls senasre grov misshandel och knivdåd:


    https://www.jp.se/article/sd-topp-utreds-for-rasistiska-inlagg/


    https://www.jp.se/article/tidigare-sd-ordforande-gripen-efter-knivdad/


    SD jurist får sparken efter att ha kopplats till anonymt konto som hetsat mot judar och muslimer


    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-jurist-sparkas-efter-rasistinlagg


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-11-10 10:06:29 följande:
    Socialdemokraterna har en lång tradition av lögner och smutskastning. Reinfeldt påstods vara 
    Den som kan lite om politisk nutidshistoria vet att socialdemokraterna varit utsatta för mängder av hatkampanjer. Vem minns exempelvis inte när Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson skrålande om när Olof Palme mördades och historier om när MUF och andra på högerkanten kastat pil på på piltavlor som föreställer socialdemokratiska partiledare?

     






    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    TotteE skrev 2019-11-11 11:27:47 följande:

    Arbetarepartiet hämtar in statistik från lågbetalda stackare som i vissa fall tjänar så lite som 15k i månaden. Och jobbar under usla förhållanden.

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/6jeMeQ/larmet-sa-pressade-evry-fram-felaktig-scb-statistik


    KD, SD, M, C L, V, MP, Svenska myndigheter, riksdag och regering samt ett stort antal företag gör samma sak. Den statlig förvaltningsmyndigheten SCB har genomfört en offentlig upphandling som vanns av det nordiska It-företaget EVRY. Alla som använder sig av SCBs statistik drabbas om SCBs statistik är fel.


    Om leverantören har personal som är underbetald och som jobbar under usla förhållanden så är det en effekt av att SD bytte fot och sa nej till att svenska företag ska få ställa krav på kollektivavtalsenliga villkor.


    Hade regeringen fått igenom detta förlag hade EVRY varit tvungen att erbjuda de anställda schysta villkor men det satte Sverigedemokraterna stopp för.  


    https://arbetet.se/2016/09/30/sd-standigt-till-salu-for-hogstbjudande-inom-naringslivet/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Smutsiga sanningar om S!