Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Smutsiga sanningar om S!

    Gert skrev 2015-09-05 09:12:53 följande:

    Efter knappt 13 år lämnar nu Veronica Palm riksdagen. Eftersom hon satt längre tid än 12 år har hon rätt till full garantilön från riksdagen fram till 65-års ålder.

    Mycket väl tajmat måste jag säga. Det är nästan som att det var planerat från början. Det smutsiga hyckleriet inom Socialdemokraterna vet inte gränser.


    Vad har du för källa för detta påstående?

    Du måste väl vara äldre än 50 år för att få pension fram till du fyller 65 och Veronica är bara 42 år gammal.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gert skrev 2015-09-08 18:55:46 följande:

    S vill ta bort nyanlända elever från betygsstatistiken. Trix med statistiken är en gammal hederlig sossepolitik när man vill skönmåla verkligheten.

    www.stockholmdirekt.se/nyheter/s-vill-ta-bort-nyanlanda-elever-fran-betygsstatistiken-hoppas-att-problemet-ar-lost-till-nasta-ar/aRKoig!sbG5gAU1PoE1PYCjFtsQ/


    Det handlar inte om att skönmåla utan om att särredovisa betygen från den som är nyanlända till Sverige (det vill säga redovisa betyg från elever som gått grundskolan från första klass som en grupp och redovisa betygen för nyanlända som en annan grupp. Det förstår du väl att det är orimligt att kommuner som nästan inte tar emot en enda flykting exempelvis Danderyd och Vaxholm ska jämföra sina skolresultat med elever som exempelvis går i skola i Södertälje som tar emot väldigt många nyanlända elever.

    Problemet med dagens system är att elever väljer skola efter betygsresultat och att dagens system felaktigt kan ge sken av att en skola är dålig. Dagens system kan därför öka segregationen.

    Om du läser artikels så ser du också att flera rektorer och Lotta Edholm FP också anser att dagens system fungerar illa och önskar en förändring.
    .
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gert skrev 2015-09-09 17:44:45 följande:
    Men nu ska ju alla kommuner tvingas ta emot flyktinginvandrare och migranter, alltså är detta trixande med statistiken en skönmålning.
    Give ´em Hell!
    Det är inget trixande bara för att man särredovisar uppgifterna. Alla som vill kan lägga ihop uppgifterna och få fram samma statistik som idag.var snäll och förklara varför det skulle det vara ett trixande?

    Tycker du att det är ok att Sveriges kanske rikaste kommun tar emot minst flyktingar medan Södertälje som är en ganska fattig kommun tar emot många flyktingar?

    Varför svarar du inte på frågan i inlägg #146 har du hittat på alltsammans?
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2015-09-10 08:09:17 följande:

    Främlingsfientliga Marita Ulvskog (S) uttrycker glädje över att inte tillhöra ett visst folk enbart pga att företrädare för det folket yttrat sig på ett enligt Marita dåligt sätt.

    www.svd.se/ulvskog-jag-ar-glad-att-jag-inte-ar-dansk/i/senaste


    Du har missförstått vad ordet främlingsfientlig betyder. jag tycker att det förklaras ganska bra här. sv.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%A4mlingsfientlighet
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kung Markatta skrev 2015-09-10 16:03:57 följande:
    Här har vi lite fina citat:

    sv.wikiquote.org/wiki/Marita_Ulvskog

    Inget öppet främlingsfientligt i just de citaten kanske men det visar ju på en lite tveksam demokratisyn samt bristande respekt för sina medmänniskor.
    Kan du överhuvdtaget presentera belägg för att Marita Ulvskog är främlingsfientlig? Om inte kan du börja med att backa från det påståendet.
  • KillBill
    Gert skrev 2015-09-10 17:05:34 följande:
    Marita Ulvskog är en naiv sosse, och hon är inte den enda sossen som är naiv.
    Give ´em Hell!
    Ska jag tolkar din ovilja att svara på fråga #146 som att allt var fråga on smutskastning från din sida?
  • KillBill
    Anton Chigurh skrev 2015-09-10 19:35:45 följande:
    Mmm, ja, det verkar som att Fröken Palm får nöja sig med ersättning i 5 år endast, och hon blir tvungen till att klara sig på futtiga 47.800 kr i månaden. Fast det lär iofs tillkomma sk eventuelle tillägg", vilket glädjer mig oerhört, allt annat vore skandal. Egentligen.

    Fast i grund och botten ett riktigt uselt avtal. Knappt 50.000 spänn i månaden,
    och inte mer än 5 år...va fan. Liksom !!!

    Fast, vad Gert syftar på är hur reglerna var tidigare, Thomas Bodström avslutade sina uppdrag i Riksdagen 2010, han var då 48 år, inte 50 fyllda, och han hade då rätt till en ersättning på cirka 44.000 kr i månaden. Tills han fyller 65 år.

    Lite så.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
    Är du säker på det där med Thomas Bodströms pension?

    Både Veronika Palm och Thomas Bodström får/fick pension enligt de gamla reglerna och då behövde man vara 50 år gammal för att ha rätt till pension fram till 65 årsdagen.

    Sedan får man inte glömma att riksdagsmannens pension minskas om man har andra inkomster och Thomas Bodström har ju varit aktiv sedan han lämnade riksdagen.

    Jag vet inte om jag tycker att det är så hemskt att en riksdagsman får ersättning under några år. Då är det nästan värre med politiker som går direkt från riksdagen till näringslivet.
  • KillBill
    Anton Chigurh skrev 2015-09-10 20:08:23 följande:
    ...och det kan hända att Fröken Palm går under samma regler som Bodström och isf har hon rätt ersättning tills hon fyller 65 år, förvisso en lägre ersättning, men hon, som jag fattar det, behöver inte lyfta ett finger fram till 65 årsdagen. Om hon sänker sin standard ett snäpp eller två. Fast jag är högst osäker här, det var luddiga uppgifter dom lämnade från Riksdagens ekonomiavdelning. Med det fanns det nog en anledning till. Att dom svävade på målet !!!
    Thomas Bodström har avsagt sig all pension från Riksdagen och har således inte tagit ut en enda krona i pension.

    www.dn.se/nyheter/politik/bodstrom-ingen-riksdagspension-for-mig/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Gert skrev 2015-09-10 20:34:04 följande:
    Nu tjänar han pengar på att försvara våldtäktsmän och pedofiler i stället. Bodström var försvarsadvokat åt Sollentunapedofilen. Fräscht.
    Har inte alla rätt till en försvarare i SDs samhälle?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Smutsiga sanningar om S!