Inlägg från: Gert |Visa alla inlägg
  • Gert
    KillBill skrev 2015-09-08 22:00:52 följande:
    Det handlar inte om att skönmåla utan om att särredovisa betygen från den som är nyanlända till Sverige (det vill säga redovisa betyg från elever som gått grundskolan från första klass som en grupp och redovisa betygen för nyanlända som en annan grupp. Det förstår du väl att det är orimligt att kommuner som nästan inte tar emot en enda flykting exempelvis Danderyd och Vaxholm ska jämföra sina skolresultat med elever som exempelvis går i skola i Södertälje som tar emot väldigt många nyanlända elever.

    Problemet med dagens system är att elever väljer skola efter betygsresultat och att dagens system felaktigt kan ge sken av att en skola är dålig. Dagens system kan därför öka segregationen.

    Om du läser artikels så ser du också att flera rektorer och Lotta Edholm FP också anser att dagens system fungerar illa och önskar en förändring.
    .
    Men nu ska ju alla kommuner tvingas ta emot flyktinginvandrare och migranter, alltså är detta trixande med statistiken en skönmålning.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-09-09 18:18:07 följande:
    Det är inget trixande bara för att man särredovisar uppgifterna. Alla som vill kan lägga ihop uppgifterna och få fram samma statistik som idag.var snäll och förklara varför det skulle det vara ett trixande? Tycker du att det är ok att Sveriges kanske rikaste kommun tar emot minst flyktingar medan Södertälje som är en ganska fattig kommun tar emot många flyktingar? Varför svarar du inte på frågan i inlägg #146 har du hittat på alltsammans?
    Sossarna är världsmästare på siffertrixande.

    Nej, jag tycker inte att det är okej. Men du kanske inte har tänkt på att de flesta flyktingar som nu kommer till Sverige vill bo nära sina egna och till och med hos sina släktingar som redan bor i Sverige?

    Du kanske vill kvotera in flyktingfamiljer till rika kommuner som Danderyd, Täby, Lidingö, Saltsjöbaden? Inte mig emot faktiskt. Det är hög tid att även dessa privilegierade människor får känna på mångkultur nära sina hem.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-09-10 16:48:14 följande:
    Kan du överhuvdtaget presentera belägg för att Marita Ulvskog är främlingsfientlig? Om inte kan du börja med att backa från det påståendet.
    Marita Ulvskog är en naiv sosse, och hon är inte den enda sossen som är naiv.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-09-10 20:28:34 följande:
    Thomas Bodström har avsagt sig all pension från Riksdagen och har således inte tagit ut en enda krona i pension.

    www.dn.se/nyheter/politik/bodstrom-ingen-riksdagspension-for-mig/
    Nu tjänar han pengar på att försvara våldtäktsmän och pedofiler i stället. Bodström var försvarsadvokat åt Sollentunapedofilen. Fräscht.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-09-10 20:40:45 följande:
    Har inte alla rätt till en försvarare i SDs samhälle?
    Jo. Har jag påstått något annat?
    Give ´em Hell!
  • Gert

    Nu har det kommit fram ytterligare bevis på att Socialdemokraterna och kommunisterna går hand i hand och smeker varandra på skinkorna.

    Socialdemokraten Daniel Suhonen tycker att man ska ta upp kalasjnikoven och börja skjuta och starta en socialistisk revolution i Sverige. Det sa han under en konferens och arrangörerna var LO och ABF.

    Det är riktigt sjukt att Sveriges största parti med LO, ABF och kommunisterna vid sin sida vill starta en väpnad socialistiskt revolution.





    tinyurl.com/p96e9qw


    Give ´em Hell!
  • Gert
    Nerfherder skrev 2015-12-03 18:42:46 följande:
    Ja, att du kallar ssu för kommunistiskt är ganska roligt
    Du får nog läsa igen vad jag skrev. Jag skrev "kommunisterna i SSU".
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Nerfherder skrev 2015-12-03 19:07:05 följande:
    ja, det betyder att du tror att ssu är kommunistiskt
    SSU stoltserar med att manifestera och demonstrerar tillsammans med kommunistiska organisationer. Vilka mer bevis behöver du?

    Sen förstår jag inte varför du, som är moderat, försvarar kommunister och SSU.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-03 20:09:13 följande:
    I SD var det det omvända, där gick Mattias Karlsson ut och anklagade SDs ungdomsförbund för samröre med fascister och nazister. Skillnaden då var att anklagelserna stämde.

    mobil.dn.se/nyheter/politik/sd-gruppledaren-finns-sdu-samrore-med-fascism-och-nazism/
    Vad tycker du om att S nu vill stänga Öresundsbron? Bryter det mot internationella konventioner som du högaktar? Enligt SSU, Fi, Centern, Vänsterpartiet bryter det mot asylrätten.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-03 20:46:41 följande:
    Jag förstår att du vill byta fokus nu

    Jag är inte fullt insatt men som jag har förstått det hela så vill Regeringen ha möjlighet att tillfälligt stänga Öresundsbron
    för att minska risken att den allmänna ordningen eller inre säkerheten påverkas . En stängning av bron ska endast ske i nödfall.

    Det är bara veckor sedan terrordåden i Paris och det kanske har fått regeringen att vara beredd på drastiska åtgärder?

    Anser du att Öresundsbron ska fortsatta att hållas uppe även vid ett nödfall eller vid krissituation eller om den allmänna ordningen eller inre säkerheten riskeras? Är Öresundsbron helig?
    Jag förstår att du vill byta fokus från S till SD i en tråd om S. Det var meningen med ditt förra off-topic inlägg.

    Nej, det märks att du inte är fullt insatt. Morgan Johansson har idag gått ut med att volymerna måste ner till 1000-2000 asylsökare i veckan och även det är i högsta laget, enligt Morgan Johansson. Därför planerar nu regeringen möjligheten att stänga Öresundsbron så att inte fler asylsökare ska komma den vägen om det stora inflödet håller i sig.

    Men bra försök av dig att dra in terrordåden i Paris som ett skäl till de vill stänga Öresundsbron. 

    Frågan återstår. Bryter det mot internationella konventioner och asylrätten? Du är ju expert på området.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-03 21:14:05 följande:

    Du tror att du blandar ihop vad Morgan Johansson och Anna Johansson har sagt.


     


     


    Det Anna Johansson har sagt är att det kan bli aktuellt att stänga Öresundsbron om det skulle uppstå väldigt stora störningar på en gränsöverskridande väg, och man bedömer att man måste stänga den av säkerhetsskäl. Enligt Anna Johansson finns det inga planer på att använda den möjligheten, men det är viktigt att lagstödet finns på plats för att agera snabbt från regeringens sida om en sådan situation skulle uppstå. 
    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=6317939

    Om Sverige måste stänga Öresundsbron av säkerhetsskäl så kan jag inte se att detta skulle innebära ett brott mot asylrätten. Gör du det? 

    Morgan Johansson gick redan i förra veckan ut och sa att en hållbar invandring innebär 1 000 -2 000 flyktingar i veckan, inte mer (vilket är den nivån som gällde under första halvåret i år).


    Men herregud. I detta nu ser jag på Aktuellt där till och med dom säger att Öresundsbron kan stängas för att inte asylsökare ska kunna ta sig över. Jisses!

    Är det så svårt för dig att kritisera din egen regering?
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-03 21:23:23 följande:
    Läser du inte länken? Det framgår väldigt tydligt vad regeringen vill. 

    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=6317939

    Varför svarar du inte på frågan? Anser du att en stängning av Öresundsbron av säkerhetsskäl skulle vara ett brott mot asylrätten? 
    Jag noterar att du vägrar svara på frågan ifall det bryter mot asylrätten eller internationella konventioner att stänga av Öresundsbron för att hålla asylsökare borta från Sveriges gränser.

    Förresten. Sosseministern som försvarade förlaget i Aktuellt sa att regeringen har undersökt saken och kommit fram till att det inte strider mot asylrätten att stänga Öresundsbron.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-03 21:34:47 följande:
    Läser du inte vad jag skriver? i inlägg #212 skriver jag att jag inte kan se att det skulle innebära ett brott mot asylrätten att stänga Öresundsbron av säkerhetsskäl.

    Anser du att det är ett bryter mot asylrätten OM Sverige skulle stänga Öresundsbron av säkerhetsskäl? 
    Du menar alltså att asylsökare kan räknas som ett säkerhetshot mot landet. Där ser man vad katten tar in.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-03 21:43:59 följande:
    Jag har inte uttalat mig om vad som kan vara ett säkerhetshot. 

    Det är löjligt att du vägrar att svara på frågan.  Anser du att det är ett brott mot asylrätten OM Sverige skulle stänga Öresundsbron av säkerhetsskäl?
    Nej, det anser jag inte.

    Svar nu på frågan om du anser att det är ett brott mot asylrätten eller internationella konventioner om Sverige skulle stänga Öresundsbron för att göra det svårare för flyktingar att ta sig till Sverige.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-04 18:19:52 följande:
    Om stängningen av Öresundsbron kan motiveras av säkerhetsskäl så är det självklart inte ett brott mot asylrätten eller internationella konventioner att stänga den.

    Menar du att det skulle vara ett brott mot asylrätten eller internationella konventioner att stänga Öresundsbron om det sker av säkerhetsskäl?
    Nej, du och jag är inte överens än. Du ska först svara på frågan och inte slingra dig hela tiden.

    Svar nu på frågan om du anser att det är ett brott mot asylrätten eller internationella konventioner om Sverige skulle stänga Öresundsbron för att göra det svårare för flyktingar att ta sig till Sverige.
     
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-12-04 18:21:22 följande:
    Sorry såg inte att du besvarat frågan.

    Då är du och jag överens!
    Varför svarar du inte på frågan?

    Tar det emot att kritisera det parti du röstar på?
    Give ´em Hell!
  • Gert

    Lyssna och njut när Margot Wallström gör bort sig i riksdagen. SD:s riksdagsledamot Kent Ekeroth ställer obekväma frågor till Wallström om varför regeringen uppskattar Mahmoud Abbas när han försvarar palestinier och ger dem pengar efter att de har mördat israeler.

    Regeringen har även ökat bidragen till Palestina och Abbas, som är ledande politiker inom PLO och Fatah - som har tveksamma kopplingar till terrorstämplade organisationer. Tidigare har statsminister Stefan Löfven uppgett att Fatah är ett systerparti till Socialdemokraterna.

    Margot Wallström blir i sån obalans och desperat att hon bland annat tar till den så kallade "järnrörsskandalen" för att inte svara på Kent Ekeroths frågor.

    www.riksdagen.se/sv/Debatter--beslut/Interpellationsdebatter1/Debatt/




    Give ´em Hell!
Svar på tråden Smutsiga sanningar om S!