• Eifoos

    bim - 10, följas åt fram till ev plus!

    Hej! Har nyligen haft ägglossning och försökt pricka in de rätta dagarna :) detta är vårat andra försök med första barnet!
    Är det fler som har bim inom 10 dagar och försöker med första barnet? :)
    Skriv gärna om symtom man har/får osv!

  • Svar på tråden bim - 10, följas åt fram till ev plus!
  • Lilladooris24

    Jag hänger gärna på här! Bim om 6 dagar, första försöket och första barnet. Haft molvärk och känt mig svullen i magen sedan förra veckan, försöker dock inte känna efter så mycket! Men det är svårt!:)

  • Zombiie

    Hej! Jag har oxå BIM om 6 dagar och hänger gärna på här om det går bra!? Jag hade molvärk under ägglossningen som liksom inte har försvunnit! Vi får se, jag har en tendens att bli skengravid och kan frammana vilka symptom som helst!! Tänker ni testa innan BIM eller vänta på att mensen inte dyker upp?

  • Zombiie
    Lilladooris24 skrev 2014-09-23 16:57:55 följande:

    Jag hänger gärna på här! Bim om 6 dagar, första försöket och första barnet. Haft molvärk och känt mig svullen i magen sedan förra veckan, försöker dock inte känna efter så mycket! Men det är svårt!:)


    Det är första barnet för oss också! Hur gamla är ni, om man får fråga? :)
  • Lilladooris24

    Vad kul! Jag fyller 26 nästa vecka så det vore en fin present att få ett plus. Jag har testat en gång men det var förstås negativt så nu ska jag försöka hålla mig till bim. Men jag letar också symtom hela tiden fast jag försöker låta bli!;) hur gammal är du?

  • Eifoos

    Hej va kul att ni vill vara med o diskutera :)

    Alla får vara med :D

    Jag är 27!

    Och vad jag läser lite om vad ni skrivit här så kan jag också inbilla mig det mest omöjliga :) helt otroligt att kroppen kan bli så konstig!

    Jag hade ÄL i fredags så än är det nog tidigt att ens kunna " inbilla" sig symtom :)

  • Lilladooris24

    Den här veckan känns så lång, skulle vilja testa varje dag men vet att det inte är någon mening förrän tidigast i helgen!. Mm, kroppen kan verkligen spela en ett spratt, jag kanske har haft såhär jämt utan att ha tänkt på det förut, eller så är det som sagt helt enkelt inbillning. Jag vet inte hur tidigt man kan ta ett test, måste man vänta till bim?

  • Zombiie

    Åh! Det är så spännande! Jag har också tagit ett test, i förrgår, galet tidigt och negativt såklart! Jag har köpt clearblues test som man kan testa 4 dagar innan BIM. det är såklart lite mindre säkert innan BIM men det är svårt att låta bli att testa. Imorgon är jag på -4 och då tänkte jag testa :) man blir helt tokig av väntan!

    Jag är 25 och min sambo är 31! Va roligt att vi är i samma ålder!

  • Lilladooris24

    Ja! Det är sjukt svårt att hålla sig! Helst hade jag velat testa varje dag! Jag ska försöka hålla mig till fredag iaf!;) får se hur det går, då är det bim-3 för mig, jag har fortfarande molvärk som kommer och går. Men jag känner ju efter så mycket nu också!:) har ni några symtom nu?

  • Eifoos

    Jag trodde jag var äldst med att skaffa första barnet på hela sajten så det känns ju kul att flera är i samma ålder ;)

    Jag har läst att vissa grav-test kan ge utslag 7-10 dagar efter ÄL.

    Det är ju säkert olika från person till person. Men för att spara in på stålarna så är det nog säkrast att vänta till Bim... Eller vad tror ni?

    :))

Svar på tråden bim - 10, följas åt fram till ev plus!