Inlägg från: Anonym (..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (..)

    Förstår ni inte att det är kränkande när ni erbjuder ert gamla skräp?!

    Även jag får såna erbjudanden och jag är inte direkt fattig (inte särskilt rik heller, men vanlig svensson liksom). Jag har ALDRIG tänkt att det skulle vara kränkande, utan snarare nåt väldigt bra, att folk ger bort saker de inte vill ha, snarare än bara kastar. Jag har en kompis som med jämna mellanrum rensar ur sin garderob och ger bort till andra, och alla inblandade är normalinkomsttagare.

    Är du säker på att du inte tolkar det på ett visst sätt för att du vet att du har lite pengar och därmed ser det mer som välgörenhet än något annat? Det beror förstås på vilken ton man har, och allt sånt, men det kanske inte BEHÖVER vara som du tror?

  • Anonym (..)

    Jag måste anta att du, ts, gjort "reklam" för att du är fattig inför din omgivning. Varför skulle annars alla fråga just dig? Jag har en kompis som gärna diskuterar sin dåliga ekonomi högljutt och även gör facebook uppdateringar om det, då är det klart att det kan dyka upp folk som bara vill vara snälla och hjälpa. Mig frågade ingen under de år jag pluggade, men så bodde jag i bostadsrätt och pratade aldrig om min ekonomi heller.

Svar på tråden Förstår ni inte att det är kränkande när ni erbjuder ert gamla skräp?!