Inlägg från: Anonym (*****) |Visa alla inlägg
  • Anonym (*****)

    Förstår ni inte att det är kränkande när ni erbjuder ert gamla skräp?!

    Anonym (..) skrev 2014-09-24 05:17:12 följande:

    Jag måste anta att du, ts, gjort "reklam" för att du är fattig inför din omgivning. Varför skulle annars alla fråga just dig? Jag har en kompis som gärna diskuterar sin dåliga ekonomi högljutt och även gör facebook uppdateringar om det, då är det klart att det kan dyka upp folk som bara vill vara snälla och hjälpa. Mig frågade ingen under de år jag pluggade, men så bodde jag i bostadsrätt och pratade aldrig om min ekonomi heller.


    Folk vill väl bara dig väl. Var glad för att du har omtänksamma människor runt dig. Håller helt med anonym ovan. Förmodligen har du, kanske utan att du tänkt på det, pratat väldigt mycket om att du har dålig ekonomi. Folk måste ha uppfattat det som att du är i behov av allt, även det du själv ser som skräp. Sluta att beklaga dig över din ekonomi så slipper du dessa allmosor! 

    Det finns skänkesgrupper på Facebook som du kan tipsa om ifall folk behöver bli av med saker!
  • Anonym (*****)

    Jag betonar verkligen att du nog måste inse din del i det hela. Att du förmodligen beklagat dig så mycket att folk tror att du behöver även kantstött och trasigt. Annars förstår jag inte varför så många människor skulle erbjuda dig så mycket både "skräp" och andra saker.

Svar på tråden Förstår ni inte att det är kränkande när ni erbjuder ert gamla skräp?!