• Mrs VW

    Vakna efter kejsarsnitt utan bebis.

    Jag var med om det.

    Sonens hjärtljud gick ner under förlossningen. Stora larmet gick. Många människor kom springande. De hann inte informera mig alls om vad som skulle hända men misstanke.

    Vaknade på uppvaket själv. Kände att magen var borta. Ropade men ingen kom. Troligtvis trodde jag att jag ropade eftersom folk var där . Det kom en kvinna och sa att pojken var på bb med barnmorskan och att jag skulle få träffa honom snart. Tog några timmar innan jag kunde komna ner till hb. Då var jag bara så glad att han levde och mådde bra. De hade aldrig gjort en sån insats om det inte var livsnödvändigt. De var säkert 10 personer i salen när jag sövdes.

  • Mrs VW

    Hade pappan varit med under förlossningen så hade han säkert fått komma upp till uppvaket med mig. Nu vat jag själv från början.

  • Mrs VW

    Jadå, det finns tid att ta igen . Det du kan göra är att be pappan alt barnmorskan/usk att ta många bilder oavsätt hur förlossningen blir. Visst är det inget som prioriteras när det är akut men mår bebisen bättre än väntat så kan de ta kort på behandlingsbordet, vägandet, mätandet osv. Jag fick bilder när de gav bebisen syrgas, mätte, vägde och även på moderkakan! Haha. De hjälpte i bearbetningen .

  • Mrs VW

    Ja gör det . De flesta akuta snitt går lugnt och fint till med god tid att ta bilder, men man ser inte mycket själv när man ligger på bordet. Pappan får vara med vid akuta snitt då man är vaken och det finns tid för ombyte av kläder.

    Jag har gjort 1 omedelbart snitt i narkos även kallat urakut. 2 akuta snitt. Ett planerat snitt. Och en vaginal förlossning. Inte i den ordningen dock.

    Säg till vid inskrivningen att du vill ha bilder på allt oavsätt hur det blir. Att det är viktigt för dig. Men kanske vill du inte ha en bild på vaginan om det går som det ska?

  • Mrs VW
    Pipal skrev 2014-09-30 11:11:28 följande:

    Oj vilken erfarenhet! Jag är i vecka 32 nu och det enda jag tänker på är barnet och förlossningen och tiden efter.


    Avis, du har en underbar tid framför dig
Svar på tråden Vakna efter kejsarsnitt utan bebis.