Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Nya medelmåttet

    Jag tror inte det stämmer - jag har också bara haft sex med killar över 17, oftast strax över 20 - MEN, jag vet att jag har flera kompisar med mindre, så jag tror att jag helt enkelt bara drar till mig stora kukar.

    Vart är källan på nya undersökningen, btw? Den vill jag se. 

  • Anonym (K)

    Är det inte ovansidan man ska mäta då? 

    Mäter man under, från pungen så blir ju resultatet större - jag har alltid mätt ovansidan (på de jag HAR mätt) och nuvarande är då 18 - men det är alltså fel, eller?

  • Anonym (K)
    Anonym (Rätt mätt) skrev 2014-09-27 14:04:32 följande:
    Du mäter rätt och enligt studier är han större än 83%av alla män grattis!
    Vad duktig jag är :D

    Grattis vete fan dock - ska jag vara helt ärlig så tycker jag 18 är att ta i - ibland tjongar han alldeles för långt in och det gör ONT!
  • Anonym (K)

    Men jag är fortfarande nyfiken på KÄLLA på den här "nya undersökningen" - seriöst, alltså - fram med källa TS!

    Tills dess får vi nog faktiskt utgå från att det här är dikt, myt och ljug. 

  • Anonym (K)

    Ge er nu; det finns inga nya mått - det är en internetskröna och folk är för dumma för att vara källkritiska och sprider ryktet vidare, tills det blir vedertagen "sanning" trots att det enbart är ljug. Använd hjärnan och sprid inte uppenbart skitsnack vidare utan pålitlig och verifierad källa.

  • Anonym (K)
    Anonym (Det stämmer nog) skrev 2014-09-28 11:57:56 följande:

    När man får frågan om hur lång medelsnoppen är svarar iaf jag mellan 18-19cm det har jag blivit lärd sedan tonåren.


    Och du har alltså aldrig verifiera den informationen innan du spridit den vidare? 

    Tonåren var inte så värst länge sedan, va? Eftersom den senaste offentliga undersökningen, alls, var en väldigt liten, gjord i USA - på bara 1661 män - under 2013. De kom fortfarande fram till resultat kring 14-15

    Nu är amerikaner förvisso kanske mindre än skandinaver - det vet jag inget om, och gör sålunda inga uttalanden om, men du var alltså tonåring Minst i Augusti 2013 - det är det första vi kan utgå från - och det ska då, i Augusti eller senare, ha kommit ut en ny undersökning, med nya siffror - som bara ett fåtal har tillgång till?

    Är du helt enkelt inte vidare smart?
  • Anonym (K)
    Anonym (Det stämmer nog.) skrev 2014-09-28 14:34:48 följande:
    Nja jag är 34 så det var ett tag sedan jag var tonåring jag har alltid trott och tror att medel ligger kring 18-19cm aldrig reflekterat över att det skulle vara mindre än så mer än att jag själv är 16.5cm och under medel
    Nej, grattis - idag uppgraderades du till medel, minst - snarare lite över. 
    Tills en ny undersökning FAKTISKT finns :) 
  • Anonym (K)
    Anonym (Mia) skrev 2014-09-28 15:55:04 följande:
    Nja du är nog under medel iaf om man frågar killar hur stora dom har så hoppa inte högt än
    Ja, och frågar man tjejerna på Familjelliv så har alla män 26 Minst - frågar du på Flashback så är 30 minimumet. 

    Men nu var det VERKLIGHETEN det gällde. Och faktum kvarstår; tills någon kan motbevisa beviset, så är det den gamla undersökningen som gäller.

    Så svårt är det faktiskt inte att förstå det - det är skitenkelt. Tror du att det är fel så går du till Gallup eller liknande och ber dem helt enkelt göra en ny utredning.

    Tills dess finns det inga "nya" siffror - för ingen har gjort en ny undersökning. 
  • Anonym (K)
    Anonym (Bigger) skrev 2014-09-29 08:24:58 följande:
    Det ska finnas en liten studie gjort på 300män Gjort 2013 utförd av amerikanska läkare googla så hittar du. Men jag kommer ihåg att medel var 18 och inte 18.5cm som ts beskriver :-/
    Nej, det finns inte - den senaste var färdigställd i Juli 2013 och innefattade 1661 män. Den var Amerikansk, så långt har du rätt. Men siffrorna har du fått helt fel - och även på det lilla urvalet val medel fortfarande 15.

    Sluta ljug nu och hosta upp källa om du tror dig ha en. Men det kan du inte, för den finns inte, och då är det ok att erkänna det. "Googla så hittar du" jävla skitsnack - DU kan ju inte ens hitta det.

    Faktum är att det är den som påstår annat än det fastställda som står med bevisbörda - antingen så är ni dumma, eller så trollar ni, eller så ljuger ni.

    Det är ju SÅ enkelt; finns undersökningen så är det bara att länka till den så får vi som säger att ni har fel backa. Men det finns ingen undersökning, så ni kan inte. Så enkelt är det.
  • Anonym (K)
    Anonym (Läkar fam) skrev 2014-09-29 08:52:44 följande:
    Du har fel iaf om jag tror på läkare (polare) som säger att den inofficiella medellängden ligger kring 18-19cm och att det snart kommer nya mätningar som styrker det.. Så jag tror på inside info före gamla sura gubbar
    Min polare (jobbar som programmerare på ett Mycket stort Amerikanskt spelföretag) säger att inom mindre än två generation kommer vi ha en fullskalig VR-värld, där människor ligger i sina sängar med IV-dropp och lever bakom en virtuell avatar. Den som lever får se. Men NATURLIGTVIS har de proffesionella alltid rätt - något annat vore ju löjligt. Så, vi ser väl om 40 år - jag tänker fortfarande vara vid liv då, i alla fall.
Svar på tråden Nya medelmåttet