Inlägg från: Anton Chigurh |Visa alla inlägg
  • Anton Chigurh

    Nya medelmåttet

    Malin255 skrev 2014-09-30 16:58:54 följande:


    Jag börjar bli så nedrans trött på allt detta prat om storlek av penisar.


    Allt handlar inte om storlek, många av oss kvinnor mäter inte storlek som allt i den sk. "sexuella akten." 


    Stämning och en himla massa andra saker har en stor inverkan på oss kvinnor. Ni tjejer som tycker att storlek är allt har väl bara blivit påsatta som slampor och aldrig upplevt passion.


    Kram,
    Malin.


    Ååhja, kom igen nu, Malin, en trådstart om dagen som handlar om det manliga könsorganets, aka kukens storlek, det fixar du väl !!!

    Jag menar...en om dagen, det blir inte mer än sju i veckan. Peace a cake. Med lite tur slipper du en tråd i ämnet på högtidsdagar. 

    Med lite tur. Som sagt.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    Anonym (Robert) skrev 2014-10-01 13:06:23 följande:
    Som du skriver:

    Klittan sitter som sagt på utsidan,

    var och en får dra sina egna slutsatser av vad som bör vara viktigast utifrån detta...

    (Att man kommer åt och stiulerar klitoris t.ex...?

    Detta kanske t.o.m. lättare om man har en kuk som inte är för lång för att köra i botten?)  Sedan betvivlar jag inte att en del kvinnor vill bli ordentligt "fyllda", men det gäller nog knappast alla.

    Min "lilla" kuk gör uppenbarligen jobbet iallafall, för min hustru får orgasm med mig av enbart penetrerande sex (inte varje gång, ska erkännas), utan hjälp av vare sig fingrar eller annat. Det bör ju vara ett hyfsat betyg som bevisa att även en "liten" kuk på under 18cm kan göra jobbet. smile5.gif (Sedan att det egentligen är snarare mitt bäckenben är kuken som stimulerar hennes klitoris ska vi ju inte tala om i denna kukfixerade värld... smile5.gif )
    Som alla säkert vet, så består kvinnans klitoris av betydligt mer än "bara" den lilla.....knoppen, eller vad vi nu väljer att kalla just den lilla underbara....knoppen, klitoris kan du stimulera på så många olika sätt och vis, att bara gnida och gno på knoppen....det är inte att rekommendera om du vill ge din kvinna optimal njutning. Klitoris är betydligt större än dom flesta nog egentligen vet. När jag började med "alla"....så var det för att faktiskt illustrera motsatsen.

    Jag, däremot...jag vet.

    Kram //Anton
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    Anonym (Robert) skrev 2014-10-01 16:34:54 följande:
    Du verkar vara

    en klok man (trots ditt alias) och har ju alldeles rätt i det du skriver - även jag kände faktiskt egentligen till detta med att klitoris fortsätter in i kvinnans kropp... smile5.gif

    Den del av klitoris som är lättast att stimulera sitter dock på utsidan av kroppen och bör generellt inte vara beroende av en lång eller tjock kuk för att stimuleras - det var det jag försökte få sagt. Om du sedan vet bättre än tillverkarna av sexleksaker var den huvudsakliga stimulansen normalt är önskad, ja då är det bara att gratulera! smile1.gif
    "verkar vara"

    ...."Du var mig en utomordentligt begåvad gentleman" vore mer korrekt, men okej, jag tackar iaf, fast ta i lite bättre nästa gång.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    Anonym (27 slak) skrev 2014-10-02 08:25:24 följande:
    Jag är fullkomligt övertygad om att den stora majoriteten av män har en penis som är minst 3 cm över genomsnittet
    Jag  tror jag vet att du har rätt, 3 cm kuk motsvarar 20 %, ungefär, och varför vet jag att du har rätt...jo, jag har nämligen sett samma sak när det kommer till statistik och kroppslängden av riktiga män. Enligt statistiken är svenska medelmannen 181,5 cm lång, men, det ser ju vilken dåre som helst som befinner sig på en välrenommerad GALLERIA att det är fel, alla svenska män är minst 20 % längre än så, runt 217 cm således. 

    20 % är 20 %. Det säger sig självt....

    Förövrigt har jag 28 cm, slak, jag har aldrig mätt Generalen i givakt, försäljningen av antidepressiva mediciner till den manliga befolkningen skulle öka till förfärliga proportioner ifall mina rätta mått släpptes till allmänheten.

    Lite ansvar känner jag allt !!!

    Kram //Anton
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    Anonym (Jag är medel) skrev 2014-10-02 09:29:18 följande:
    Ja, skulle du tala om din storlek skulle dom flesta män ligga nakna i fosterställning i ett mörkt rum, och suga på tummen. bra att du tar ansvar Anton smile1.gif när jag själv är ute och fiskar efter gädda brukar jag hänga ut snorren över kanten och på det sättet fånga 10st på en gång.

    Dock tar jag ansvar när jag har andra män med på fisketuren och använder ett vanligt fiskespö för att inte visa dom hur den äkta medelmannen är skapt smile1.gif
    Känns bra att veta att vi är fler som visar att vi bryr oss om våra medmänniskor. Jag ser hopp för mänskligheten när jag möter män som dig.

    Ha en fortsatt riktigt bra dagGlad

    Mvh //Anton
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anton Chigurh
    Anonym (Jag är medel) skrev 2014-10-02 09:31:40 följande:
    Självklart väljer man omedvetet.. Snygg röv, tight fitta. Härliga bröst. Underbar midja och smartare än dom flesta kvinnor smile1.gif
    Förutom att epiteten är dåligt tilltagna, så är det en riktigt bra beskrivning av min kvinna. Seriöst....

    Ja, jag är en in i helvete lycklig man.
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
Svar på tråden Nya medelmåttet