• Urmakaren

    Tips när era barn får en ny klasskompis

    Bra gjort!

    Jag förstår att du inte kunde bjuda hela klassen och iom att den nya eleven är en pojke, och iom att du själv har en son, så faller det sig ju väldigt naturligt att endast bjuda pojkarna.

    I den åldern är det nog viktigare för en pojke att komma in i grabbgänget. Flickorna lär han ju känna i sinom tid, precis som vilken ny elev som helst.

  • Urmakaren
    Anonym (Stolt mamma) skrev 2014-09-28 12:42:55 följande:

    Jag hade kunnat bjuda hela klassen. Vi kunde förlagt välkomstfesten i skogen och grillat korv där. Har gjort det förr och det går om man vill. Jag tänkte att det skulle bli lättare för den nya killen med en liten mindre grupp första gången.


    Jag tycker som sagt att det var bra gjort. Dessutom så blir det ju lite mer personligt, dels i en liten grupp, men också hemma hos någon.
  • Urmakaren
    SecretMe skrev 2014-09-28 12:15:00 följande:

    Bra initiativ, undrar bara en sak... varför var inte tjejerna medbjudna?

    Behöver han inte lära känna dem också?


    Chrysabelle skrev 2014-09-28 12:24:55 följande:

    Ja, det funderar jag också på. Flickorna? Är de inte viktiga?


    Detta irriterar mig något fruktansvärt!

    Här gör en människa något som de flesta människor inte ens skulle ha en tanke på att göra; och så bemöts det med negativa vibbar som får luften att totalt gå ur en.

    Människan i ett jävla nötskal. Måste folk (i synnerhet här på FL, vad det verkar) alltid leta fel i allting? Kan man inte bara vara GLAD och BERÖMMA folk som gör något BRA?
  • Urmakaren
    Chrysabelle skrev 2014-09-28 12:41:04 följande:

    Varför är det viktigare? Ska pojkar lära sig att flickor ska man inte leka med?


    Jag tror knappast att denna lilla välkomstfest lärde pojkarna att "flickor ska man inte leka med". Snarare ger det killarna i klassen ett starkare band till varann - något som är väldigt viktigt när man börjar närma sig tonåren.
Svar på tråden Tips när era barn får en ny klasskompis