Inlägg från: Anonym (Arg!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Arg!)

    Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!

    Detta irriterar mig så sjuuuuukt mycket!! Folk som utnyttjar dessa parkeringar som dessutom ibland inte ens har barn med sig?! Då ska en annan behöva ställa vagnen bakom bilen där andra bilar kör när man ska lasta in barnen i bilen samt varorna där de finns risk att bli påkörda! Och ni som klagar på att det är för långt att gå för ni har ont eller vad som helst får fixa handikappstillstånd om ni inte är kapabla till att gå!

  • Anonym (Arg!)
    Tow2Mater skrev 2014-09-29 16:14:40 följande:

    För att hjälpa lata barnfamiljer och föräldrar ställa sig längre bort och gå så mycket de kan för att deras barn ska lära sig värdet av motion och inte bli feta.

    "Familjeparkeringar" är bara ytterligare ett jippo av stormarknaderna att dra till sig kopstarka grupper, inget annat. Finns inget sanktionerat i lag vem som får stå där eller inte.


    Jag har inget som helst problem med att gå. Dem får gärna ställa dessa parkeringar längst bort om dem så vill! Det är utrymmet se handlar om! Att inte behöva slå i bilarna bredvid när man ska lasta i och ur barn samt att slippa ställa vagnen bakom bilen på vägen där andra bilar kör och risken finns att någon kör på eller backar in i vagnen.
  • Anonym (Arg!)
    Tow2Mater skrev 2014-09-29 16:49:04 följande:

    Brukar alla parkeringar vara upptagna? Aven de längst bort? Om inte är det väl bara att använda dem. Mindre trafik där kan jag tänka mig.


    I Västerås kan jag säga utan att överdriva att alla parkeringarna 90% av tiden är upptagna!
  • Anonym (Arg!)
    Anonym (Kajan) skrev 2014-09-29 17:56:42 följande:

    Så gör de flesta, du tror väl inte att det finns tillräckligt med familjeparkeringar så att alla barnfamiljer kan stå där?

    Tror du verkligen att folk blir överkörd på parkeringar stup i kvarten?

    Klarar man inte av att parkera som vanligt folk, ska man inte ha körkort.


    nu handlade det inte om att det inte fanns plats till alla barnfamiljer utan om ses inställer sig där som inte har behov utav platsen. Självfallet finns det inte tillräckligt så att alla barnfamiljer i staden kan stå där samtidigt men det hade jag haft förstående för om en annan barnfamilj tar upp platsen. Och om du på riktigt tror att dem som inte "kan köra" eller "kör som idioter" inte "ska" ha körkort så kan du öppna ögonen för det är MÅNGA som inte borde ha körkort som har det. Jag har själv blivit påbackad på en parkering så jag vet mycket väl att det är möjligt.
Svar på tråden Varför parkerar ni som inte har barn på familjeparkeringen?!