Inlägg från: Stårschan |Visa alla inlägg
  • Stårschan

    Du som inte har gästhandduk på toaletten, var vill du att jag ska torka mina händer?

    Anonym (....) skrev 2014-09-29 12:54:22 följande:
    Ta inte illa upp nu, men jag tror knappast att någon som dig som ena dagen håller med de som inte har råd med att mata sina barn med något annat än pasta och köttfärssås för att de inte kan handla färsk mat pga att soc inte har betalt än och som ligger på just den madrassen pappan dog på för att de inte kan köpa en ny, är just den som borde berätta för andra hur de ska använda sina gästhandduker, eller?
    What? Får man inte fortsätta att använda en madrass som någon dött på? Och är det fel att ge sina barn köttfärssås och spaghetti? Kan man inte ha åsikter om gästhanddukar om man har åsikter om annat?

    Om vi har gäster som förirrar sig upp på övervåningen där vi inte har gästhandduk så hoppas jag att de inte tycker att det är någon stor sak att torka sig på någon av de handdukar som hänger framme. Det finns väl gränser för hur fjompiga gäster man vill ha.
  • Stårschan
    LaLola skrev 2014-09-29 14:30:11 följande:
    Tack till dig också.

    Nu känns det som om jag borde avregga mig igen o aldrig komma tillbaka...
    Du skulle bara våga!
  • Stårschan
    Anonym (Elvis girl) skrev 2014-09-29 15:09:11 följande:
    Jag brukar iof tvätta alla handdukar på en gång, så jag byter alla samtidigt. Eftersom jag har barn i åldrarna 8 och 2 år så byter jag minst två gånger i veckan.

    Förresten ni som tycker att det är fult med en skylt, jag har köpt en snygg vit, i retro stil, lite sliten, tror att det var på Önska. Ser inte dumt ut alls.
    Men smaken är ju som baken. En del tycker ju att skyltar i sig är fula. I vårt hus satt det redan en "Gäster"-skylt uppe på toaletten nere när vi flyttade in, och den har fått sitta kvar. Jag skulle inte ha satt upp en själv, men den stör mig å andra sidan inte tillräckligt mycket för att jag ska idas ta bort den.
  • Stårschan
    Wittra skrev 2014-09-30 11:20:44 följande:

    Alltså.....att linda in en binda/tampong i papper och antingen slängaden i soppåsen i köket hos vännen eller i papperskorgen på toaletten är väl inget att bli så hysterisk över som somliga livit i tråden?? Jag har papperskorg med lock på toa och i själva korgen sitter en plastpåse. Skulle jag en dag byta soppåsen där och se att en gäst slängt sin binda där så skulle jag knappast bry mig. Jag står ju för fan inte och gräver i påsen?! Jag knyter bara ihop påsen och går ut till sophuset med den, som med övriga soppåsar eller avfall. Vilken hysteri. .....men för att svara Ts så har jag gästhandduk.


    Nja, det är väl ingen hysteri över att slänga något i papperskorgen inne på toaletten - för där förväntar man sig ju att man ska kunna göra det. Däremot kan jag tänka mig att det för många - kanske framförallt för unga tjejer som inte haft mens så många gånger - att gå från toaletten in till köket i någon annans hus för att slänga sin binda, när man kanske inte alls känner sig speciellt sugen på att skylta med att man har mens. Jag kan bara tänka mig hur pinsamt det hade varit att göra det när man var 16 och hälsade på hemma hos pojkvännens föräldrar...Tyst
  • Stårschan
    Wittra skrev 2014-09-30 13:07:54 följande:

    Citeringsfunktionen verkar helt knäpp...men vadå, 16åriga tjejer? Jag trodde majoriteten i denna tråd var vuxna. O vuxna kvinnor som verkar så nippriga kring var man ska kasta en binda låter inte klokt ...


    OK. Även om majoriteten av oss är vuxna, så är det väl inte helt fel att poängtera att det kan vara ett trevligt drag att faktiskt HA en papperskorg på toaletten för gäster att använda, även om man inte anser sig ha behov av den själv. Sen när blev det fel att kunna vara lite empatisk och tänka lite utanför den egna lådan?

    Någonstans måste man ju dra en gräns för allmän hövlighet gentemot gäster. Annars kunde man ju tänka att den som bor ensam inte har något behov av att ha dörr in till badrummet, och då kan väl lika gärna eventuella gäster också pinka utan att kunna stänga dörren, för det är ju så himla naturligt, eller?
  • Stårschan
    Anonym (En tjej) skrev 2014-10-01 20:17:39 följande:
    Om ni bara torkar händerna på dem, betyder det att ni använder särskilda handdukar till ansiktet? En handduk som kommer i kontakt med ansiktet vill åtminstone inte jag dela med gäster och deras händer...
    Och sånt här förvånar mig nåt otroligt. Om en av vännerna skulle få för sig att stryka dig över kinden, eller hålla sina händer för dina ögon - skulle du tycka att det var äckligt då? Jag kan liksom inte förstå hur man kan tycka att andra människor är så äckliga. Men så är jag ju dansare också...
Svar på tråden Du som inte har gästhandduk på toaletten, var vill du att jag ska torka mina händer?