• HäckHäxan

    Vad är detta för jävla skit? (bild)

    Anonym (TS) skrev 2014-10-02 20:43:14 följande:
    Jaha...då blev jag avstängd ett dygn pga bilden? Det var inte jag som tog bort den med andra ord....
    Jag har ingen aning om hur en bild på ett område med hud med prickar på är stötande?
    Då borde familjeliv fan ta bort varenda bild i helkropps tråden!!!
    Ibland tror jag helt ärligt inte att de ens kollar. Jag fick en bild med en bunden kvinna som låg på mage med massa små troll med färgglatt hår stående runt sig och texten Trolls, horny little buggers på borttagen med samma skäl/ motivering, helt sjukt!
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    Anonym (TS) skrev 2014-10-02 20:47:13 följande:
    Hur ska man kunna fråga om "intima" saker om bilden blir borttagen? Herregud. Kan någon moderator svara på det? Vad va stötande på den bilden? Anspela jag på sex när jag la upp en bild som visar ett område med prickar på? Man såg inte ens att det va en snippa!

    Hur som helst va jag och kollade detta idag, och det var ingenting! Den stora pricken var som jag trodde ett födelsemärke och det andra va irriterad hud! Började gråta av lättnad!!!
    Gött det!
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    HannaS86 skrev 2014-09-30 21:54:09 följande:
    Hm, klurigt. Jag har haft herpes (som nån föreslog) och det ser inte alls ut som på dina bilder. Herpes är vätskande blåsor. Jag har även haft kondylom och det är mer likt men kondylomen jag hade var (sorry för detaljer, sluta läs här om du är känslig) färre "utbuktningar" men de var större. Jag kunde ta bort några av dem med fingrarna(!) eftersom de var som mjuk extrahud som stack ut nästan. Kondylomen brände en läkare bort och den har aldrig kommit tillbaka så om det skulle vara det är inte livet över :) Jag vet att det är pinsamt men det är lika bra att kolla upp det så du vet definitivt om det är något och isf kan få behandling mot det.
    Måste bara korrigera lite, du har fortfarande både herpes och kondylom, alltså du blir ju aldrig frisk från det, det finns alltid kvar även om du aldrig mer får ett herpes utbrott igen eller en enda kondylomvårta till i hela ditt liv.
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    manfrsthlm skrev 2014-10-02 23:30:21 följande:
    haha där strödde vi salt i sårenTungan ute
    Knappast, är helt säker på att HannaS är fullt medveten om det, men bara uttryckte sig lite klantigt och att min inre ordpolis tog över mig lite. Tyst Man kan ju smitta även om man inte har utslag med herpes, även om det inte är så vanligt och risken är liten. Herpes är ju egentligen ingen big deal och väldigt många har herpes utan att ens veta om det, många föds med det, har munsår osv, känner en som fick sina utslag i ansiktet, på kinden såg ut som h*n vurpat med moppen utan hjälm och skrapat upp kunden typ. Så man kan ju födas med det och någon gång få kroppens immunförsvar rubbat tex av annan sjukdom, så det blir nedsatt och så bryter herpes ut. Vet flera som det har brutit ut på mitt i långvariga relationer osv. Var någon som skrev ett bra inlägg i någon tråd här inne om just det där att det räknades som normalt/ vanligt förr, men sen vips blev fult och smutsigt osv. Var länge sen jag läste det, minns inte allt. Nån med koll skrev det ju uppenbarligen i vart fall

    Om hon nu mot all förmodan inte skulle vara medveten om det så är hon det i vart fall nu.
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    HannaS86 skrev 2014-10-03 00:08:32 följande:
    I know :) Tror iofs att kondylomen har läkt ut av sig själv, har läst på och den kan tydligen göra det :D (från 1177:.se "Hos de flesta läker infektionen dessutom av sig själv och allt tyder på att viruset då också har försvunnit helt ur kroppen.)
    Kände mig rätt säker på att du visste och hade koll, tycker du verkar ha bra koll på ja massor av saker helt enkelt

    Cool, det har jag missat, riktigt häftigt ju om det bara kan försvinna. Fast då kan jag inte låta bli att undra varför de jagat fram ett vaccin som gör att man inte ens skall få det och hur kan kondylom öka risken för cancer om det samtidigt kan läka ut sig själv och bara försvinna?

    Nej jag räknar inte med att du skall ha svar på det, utan blev mer fascinerad och frågande bara
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
Svar på tråden Vad är detta för jävla skit? (bild)