Inlägg från: Anonym (coke) |Visa alla inlägg
  • Anonym (coke)

    Silikonbröst - Hiss eller diss?

    har själv silikon, det mjukaste som heter cohensive 1 med lågprofil. implantatet sitter bakom bröstmuskeln och kan bara kännas av ett proffs. min plastikfantasikkirurg fick leta. jaha, vad var syftet då. jo, jag ville ha volymen uppåt då min egna bröstvävnad inte var så fast efter två amningar och graviditeter. fantastiskt att möjligheten finns. har aldrig varit mer själsäker. Japp det mesta satt i en del av kroppen då jag tidigare har haft en fast 75 d. snopet när jag efter amningen fick 75 b...min man sa att jag var perfekt som jag var och att de var superfina. BULLLLSHIT. Han kan inte sluta att ta på dem. Han går runt med ständig halvbånge...men mina bröst var ju så perfekta innan =/

  • Anonym (coke)
    Anonym (DHiss) skrev 2014-10-01 16:48:36 följande:

    Ett par små bröst kan vara sååååå mkt snyggare än ett par stora.
    Är dom proportioneliga till resten av dig?
    Är brösten fina?
    Vårtgårdarna "matchar" brösten?
    Är brösten fina OAVSETT storlek så tycker jag du skall vara nöjd med hur gud skapade dig!

    Är du så missnöjd så du mår dåligt så kan det vara en sak (vilket du verkar göra, men med vilka preferenser)
    Men se för guds skull till så att det ser naturligt ut!
    Finns inget värre än ett par stenhårda sillisar (ja jag har känt och klämt) som står rakt upp och ej rör sig vid sex.
    Alternativt att hela implantatet skumpar runt...

    Välj en dyrare mer seriösklinik OM du skall göra det, så att det blir snyggt, INGA ärr.
    Så avtändande.

    Tänk på att du kan förlora känseln i vårtan, hur kul är det?
    Inge tyckte jag i varje fall som kille när det ej blev ngt "svar" på min behandling pga det.

    Tänk en sväng till fröken.
    Du frågar antagligen valpiga pojkar i din egen ålder med Paradise Hotell som största interesse....



    gå in och kolla citadell.se där får du se högklassiga bröst. hur fasen kan ett implantat guppa runt som växt fast i vävnaden i bröstmuskeln. du är man, du vet inte alls hur det är att ah ett par silikonbröst....läs för fasen på eller titta på bilder. taxöron..nej tack när man är i ung ålder.
  • Anonym (coke)


    perfektion, enligt mig. före bilden var helt avsaknad  av bröst. detta är efter bilden.
  • Anonym (coke)

    Till dhiss - ursäkta. Jag vill bara inte att alla ska tro att silikon per automatik ser för jävligt ut och är stenhårda bollar. Det beror helt och hållet på placeringen och vilken cohensive man använder. Tycker heller inte att silvstedt bröst är vackra. Ärren försvinner oftasy och de är 3 cm långa. Oftast lite kortare om de sätts i armhålan. Må väl. Och jag är 27 år.

  • Anonym (coke)
    Anonym (Karin) skrev 2014-10-02 09:56:50 följande:

    Det sista jag vill är att ?efterlikna en blond bimbo med supertuttar? eller ?impa på 20 åriga killar? eller ?attrahera omogna killar?. 


    Jag är förlovad med min sambo sedan 4 år tillbaka och jag är inte alls ute efter att fiska killar med mina bröst. Jag är inte heller ute efter några bomber till bröst precis. Min sambo har väl varit lite inne på samma spår som några av er. Han säger att han gillar mina bröst som dom är. Men han säger att beslutet är mitt och att det inte påverkar vårt förhållande på något vis. Han har sett mig lida och vet hur jag känner för mina bröst, så han stöttar mig också till 100 %. 


    Förstår inte varför det hade varit mer ok att förstora om brösten hade varit fula istället för små. Jag tycker mina bröst är fula, just för att dom är små. Jag hatar dom, jag tycker inte dom passar min kropp alls. Jag är rätt lång, har övriga kurvor såsom rumpa men brösten finns liksom inte där. Jag tycker det ser konstigt ut.


    Jag startade denna tråd för att jag är nyfiken på vad folk tycker om sillisar, inget annat. Kul att många har svarat och det är kul att se att de allra flesta tycker att kvinnan duger som hon är. Men om man kan bli säkrare än jag var tidigare, så är det jag nu i alla fall.  TACK :) 



    Förstår inte var samtliga får ifrån att du vill impa på 20 åriga killar? Vill någon betala 60000 (som jag gjorde) för att impa på småkillar. Folk skriver att det finns inga fula naturliga bröst. åjo. Jag tycker inte att det exempelvis är vackert med en tunn taxlapp som täck av en gigantiskt vit vårtgård. Jag kan bara utgå ifrån mig själv att efter min operation så mår jag bättre psykiskt och fysiskt. det är liksom helt plötslig roligt att träna. tidigare när jag har tränat så har taxlapparna försvunnit ytterligare.
Svar på tråden Silikonbröst - Hiss eller diss?