Inlägg från: Anonym (*) |Visa alla inlägg
  • Anonym (*)

    Silikonbröst - Hiss eller diss?

    Jag tror det är fördomar från många killars sida när det kommer till att vara mot silikonbröst av den anledningen att dom inte känns naturliga/mysiga. Jag har flera vänner som opererat brösten och på dom så varken syns eller känns det att dom inte är äkta. 

  • Anonym (*)

    Intressant att folk säger att om man opererar större så får man bara "omogna, unga drägg" efter sig, typ. Men om jag hade haft större naturligt, hade jag ändå bara dragit till mig fel killar?
    Så länge man inte gjort groteskt stora så syns det faktiskt inte att det är silikon när man träffar nya människor och det är inte precis så att man tatuerar in "jag har silikonbröst" i pannan. 

  • Anonym (*)

    Vad räknas som små bröst och vad räknas som stora?
    När det kommer till diskussioner ang. silikon så känns det som att folk tänker sig riktiga "bomber" när dom pratar om stora och ser normala bröst som rätt små ändå? 

  • Anonym (*)
    Ogenomtänkt skrev 2014-10-02 18:53:40 följande:

    Att satsa på personlighet, hobbys, äkta kärlek, ett arbete man trivs med o.s.v är så mycket mer värt. Och värdigt.


    Vad är det som säger att man inte kan operera brösten men ändå göra det du skriver? 
    Jag planerar att operera mig och jag är gift, har flera hobbys varav en där jag elitsatsar, jag har ett jobb jag trivs med och vänner/familj som jag gärna spenderar tid med. Det ena behöver mao inte utesluta det andra.
  • Anonym (*)
    Ogenomtänkt skrev 2014-10-02 19:06:37 följande:

    Visste att den kommentaren skulle komma, och visst kan du ha de sakerna ändå. Men du har ändå gjort en prioritering. På sätt och vis utesluter det ena det andra. Pengarna kunde lagts på annat. Om du opererar dig visar att du är beredd att offra pengar och utsätta dig för en risk för att leva upp till ett skönhetsideal, det visar också att du inte tycker att du duger som människa om du inte är "sexig" på rätt sätt. Att du är villig att betala och lägga dig under kniven för en möjlighet att män ska vilja ha dig, trots att du inte är helt ung längre. Det säger en del om en person. Hur ska du hantera ditt ansikte och din sex-appeal när du är 55?


    Var den kommentaren till mig?
  • Anonym (*)
    Friskare skrev 2014-10-02 21:58:37 följande:

    Diss!

    Jag skulle aldrig vara intresserad av en kvinna som har så dålig självkänsla att hon behöver operera brösten för att må bra.

    Jag är mest intresserad av en kvinnas inre kvalitéer, och sillisar, botox osv. ger en tydlig fingervisning om vilken föreställningsvärld hon lever i och jag är därmed inte intresserad.

    Men det finns både gott om kvinnor som aldrig skulle komma på tanken att operera sig och gott om män som gillar kvinnor med sillisar o.dyl. så alla kan bli glada! Solig


    Hur vet du om hon är opererad, frågar du på första dejten eller dumpar du någon du gillar efter några månader när du får reda på att hon opererat sig? Är det inte lite ytligt (och dubbelmoral om du nu bryr dig om det inre) att dissa någon på grund av något som hör till utseendet? 
  • Anonym (*)
    Tom Araya skrev 2014-10-03 11:43:21 följande:

    Skulle andras åsikter vara obetydligt....jo, tjena?!


    Det är väl klart dom är. Alla jag pratat med tycker det är dumt/onödigt, men jag vill ju göra det för min skull , inte för någon annans. Och kollar man här så ska man ju inte operera sig om man är osäker och bryr sig om vad andra tycker/vill få killars "godkännande".
  • Anonym (*)

    Precis..många verkar tro att silikon automatiskt innebär samma stl som kissie. Sj ska jag troligtvis få 65 c, vilket är lika stor kupa som 75a... 

  • Anonym (*)
    Anonym (man) skrev 2014-10-06 20:24:10 följande:

    Kan bara säga att ur mitt perspektiv som man är silikonbröst något av det mest avtändande jag kan tänka mig. Jag är inte ensam om att känna så, och det kan kanske vara bra att tänka på för en och annan kvinna som går och funderar på att förstora dem.


    Utseendefixerade män går helt bort för mig så om någon skulle dissa mig för en sådan sak så är det ändå ingen man jag vill ha:)
  • Anonym (*)
    Anonym (man) skrev 2014-10-08 02:49:17 följande:
    Ja, det var just det. Det spelar ingen roll alls hur hon ser ut, bara det är naturligt.
    Att välja bort någon på grund av utseendet, oavsett om det är naturligt eller inte är ytligt och utseendefixerat även om du försöker köra med "alla är vackra naturligt-kortet". 
  • Anonym (*)
    ErnstHugo skrev 2014-10-11 16:04:37 följande:
    Ja jag tycker det är knepigt. Då även om kärleken är stark och den påverkar hela ens uppfattning av och attraktion till ens partner, så är ens preferenser ännu mer primala. Kärleken är stark men efter 3-4-5 år så poppar de där preferenserna upp igen.

    Då kan man antingen välja att förneka dem och tro att se försvinner. Eller kan man bejaka dem och erkänna deras existens.

    Det är då det kan bli knepigt.
    Så sant! Tillslut går förälskelsfasen över och då kommer vardagen ikapp.. och har man kompromissat med/varit blind för för mycket (både utseende och egenskaper) så kommer man få problem... 
Svar på tråden Silikonbröst - Hiss eller diss?