Inlägg från: Anonym (delad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (delad)

    Silikonbröst - Hiss eller diss?

    Delad i frågan. Jag är kvinna och kan tycka att små bröst är sjukt fint. Stora hängiga tycker jag mest bara är "tantigt". 

    Men jag har själv silikon.. Anledningen till detta är att jag fick barn blott som 16-åring och mina bröst var långt ifrån färdigutvecklade då. Efter amningen var dom, på riktigt, heeelt tomma och enbart skinn i storlek c. Fruktansvärt med andra ord. Ni kan tänka er storlek c i bara skinn.. Vårtorna nuddade sängen när jag stod på alla fyra. 
    Så jag valde att operera mig när jag var 19. Det bästa jag någonsin gjort för min egen skull. Folk blir förvånade över att det är sillisar då det absolut inte syns, dom hänger normalt och guppar när jag rör mig, är inte stora och helt propotionerliga mot min kropp. 

    Go for it om du "vantrivs" i dina bröst! 

  • Anonym (delad)
    Anonym (DHiss) skrev 2014-10-02 08:39:07 följande:

    Återigen så är det ju här vi har knäckfrågan.
    TS har naturligt små bröst som säkerligen är superfina!

    Du återskapade dina till att se ut som innan du fick barn, dina ser av den anledningen naturliga ut.
    TS kommer antagligen ej se naturliga ut!

    TS vill attrahera omogna killar med omogna preferenser.
    Dom kommer bli attraherade av henne för att hon har stora bröst enadst därför (nästan ivf).

    Fortfarande, SNYGGA bröst är att föredra, små bröst kan vara makalöst vackra.
    Stora bröst kan vara makalöst vackra MEN stora bröst är ej automatiskt vackra, vilka vissa verkar tro!

    Kan lätt erkänna själv att man kan vända sig om efter ett par stora bröst, men ser dom plastiga ut eller ej rör sig när man går/springer, då blir man bara avtänd.
    Jomen precis, därför började jag inlägget med att jag är delad då jag tycker att små bröst är väldigt snyggt! :) Men faktum kvarstår, även om ts vantrivs i sina så spelar det ingen roll om dom är stora eller små tyvärr. Hon mår inte bra av dom och då finns möjligheten att fixa dom. 

    MEN! Är det bara för att "impa" på killkompisar och på 20-åringar som föredrar bomber så är det ju tragiskt och då är det självkänslan som måste fixas. 
  • Anonym (delad)
    Celines Essence skrev 2014-10-02 09:57:41 följande:
    Återigen. Skulle jag skrivit i tråden för ca15 år sedan, (då var jag omkring 30) hade jag skrivit att jag hade små fula bröst och var väldigt obekväm att visa mig naken.
    Man kan ändra sig. Nu gillar jag dem som gamla goa vänner smile1.gif . Jag tror lika gärna det kan handla om psykologiska orsaker, som tex dåliga relationer och lite otillräcklig självkänsla.
    Nu har iof mina bröst växt något (obs efter amningar)så det kan ju påverka lite också.
    Sant så sant men JAG ville inte gå i 15 år och må riktigt psykiskt dåligt av något jag kunde fixa på en gång. Eller ja, jag var ju tvungen att spara pengar såklart ett tag ;) 
    Alltså, att vara 19 år och ha enbart skinn som fyller en c-kupa och vårtor som nubbar sängen när man står på alla fyra var väldigt knäckande. Därför valde jag en "quick fix" för mitt självförtroende. Och trott eller ej, jag kunde inte ha blivit mer nöjd! :)
  • Anonym (delad)
    Celines Essence skrev 2014-10-02 14:33:52 följande:
    Vad jag försöker säga med mina inlägg är att visa på att man kan ändra sig och få samma effekt utan operation.
    Jag mådde för övrigt inte dåligt i 15 år, men jag vet att det var någon gång då jag mest tänkte på operation.
    När du beskriver dina bröst låter det faktiskt förståerligt att du valt operation. Det kan dock hända att andra skulle beskriva dina bröst på ett helt annat sätt. Jag brukade tänka att mina bröst var som (tomma) kondomer när jag böjde mig fram. (tex i ridställningen) Senare förstod jag att de kanske inte såg ut så riktigt...
    Förstår din poäng absolut! 
    Men hade jag haft en bild, kanske har någon någonstans?, så skulle du förstå varför. Till och med kirurgen blev paff och alldeles tyst när jag klädde av mig. Inte roligt i så unga år.. Men men, nu är dom fixade och med allt överflödigt skinn så blev det ett väldigt bra resultat med naturligt häng :)
Svar på tråden Silikonbröst - Hiss eller diss?