• Anonym (osäker)

    Min fetisch som jag ej vågar framföra till min höggravida sambo..

    Eftersom att jag är anonym så vill jag skriva om detta och höra era ärliga åsikter. Jag har en särskild fetisch som jag vill uppfylla med min sambo. Hon är höggravid och ska snart föda. Det jag tänder på är att när hon precis har fött barnet så ska jag ha sex med henne. Det jag tänker mig är att eftersom hon precis fött så kommer hon ändå inte känna av min penis med tanke på hur "uttöjd" hon kommer vara. Min fetisch är alltså att penetrera ett uttöjt hål. Jag vet att det kan vara lite känsligt, men jag tänker mig som så att vi älskar ju varandra. Jag tycker att man på något vis ska kunna visa lite respekt och förståelse för varandra. Hon skadas ju inte av detta. En sak hade varit om hon skulle få ont av att bli penetrerad direkt efter födseln...men i och med att hon är så uttöjd de första minutrarna så får man utan problem in en hand till och med.

    Tror ni hon blir sur om jag framför det som jag presenterat det här, eller finns det en chans att hon går med på det?

  • Svar på tråden Min fetisch som jag ej vågar framföra till min höggravida sambo..
  • yodi
    Anonym (Yeah) skrev 2014-10-02 15:37:08 följande:

    Jag tycker du ska säga som det är till din fru, säga vad du fantiserar om.
    Om hon inte kan ta det som en man, utan bara blir arg på dig för att du inte kan hjälpa att du har fantasier, så bör du se dig om efter en annan kvinna. För sådär gör man inte. Man kan bemöta dig med respekt!


    hon är inte en man hon är en kvinna. och respekt går åt båda hållen.
  • Flickanx2

    Jag tror absolut att din fru inte vill ligga direkt efter att hon fött barn. Det gör ont och man har precis fått ut en unge som kan liknas vid en melon ;) Det gör att det gör så ont så om du bara nuddar vid henne just där kommer det att kännas. Och tro mig, sex är verkligen inte det första man tänker på just då.

    Däremot, om du nu tänder på det du gör så finns det ju andra sätt att "töja" henne på. Det är bara att googla runt och kolla lite på porrsidor så hittar du säkerligen även denna fetisch och hur man gör.

    Prata med henne. Hon kommer nog att säga detsamma om den där tanken om att göra det direkt efter. Bara ett litet råd på vägen.


  • Loriyana

    TS: Innan du för fram denna fina lilla fantasi till din partner, så tycker jag att du först borde trycka upp en ananas i ditt anus så jävla hårt att du måste sys med flera stygn...och sedan be någon rövknulla dig direkt efteråt. Först då kommer du ha en aning om hur "skönt" det kommer kännas för din partner att ha sex direkt efter förlossningen.

  • Flygfotogen

    TS, jag tycker att du ska rådgöra med förlossningsläkaren om detta innan du gör något. Du/ni bör även förbereda barnmorskan som kommer att vara kvar i rummet när du likt en sådan manlig och macho hingst bestiger din alldeles nyförlösta kvinna. Var tänkte du lägga barnet under tiden? 

  • Klarabella Ko

    Jag tror inte alls på detta men.....kan det verkligen räknas som en fetisch när man aldrig provat? Och det är en fetisch som man kan leva ut rätt sällan. Om tjejen var lika på som killen så skaffar de flesta bara 2-3 barn. Så det blir kanske lite torftigt...

  • Froststar

    Är din fru masochist och ni brukar hålla på med SM lekar? Tja, då är det bara till att be personalen att hålla bebisen medann du drar över henne, din fru, alltså. Annars ska du bara nämna det om du vill ha en ny fru som tycker om BeeGees. För det är ungefär så du kommer att låta i framtiden, har jag en känsla av.


    Min avatar speglar känslorna jag får då jag läser genomsnittliga FL-ares inlägg
  • Anonym (själv gravid)

    Sjuka äckliga fantasier. Ska du skriva med det i förlossningsbrevet kanske, under rubrik önskemål. HAHA

  • Anonym (Mor)
    Anders 386 skrev 2014-10-02 15:26:57 följande:

    Jag dömer dig inte för dina fantasier TS, men jag tror du ska lägga ner. Det finns troligen ingen kvinna som skulle vara ok med det du vill göra. 
    Har själv många sexuella fantasier, men eftersom jag vet/tror att dom skulle tas negativt är det bättre att aldrig berätta om dom.
    Jag tycker inte om dom som dömer dig, sina fantasier rår man inte över - men man bör ibland behålla dom för sig själv. I det här fallet är det tveklöst så att du inte ens ska antyda vad du fantiserar om. 


    Mycket bra formulerat ovan. 
Svar på tråden Min fetisch som jag ej vågar framföra till min höggravida sambo..