• HäckHäxan

    Synen på sex förstör vårt förhållande

    Beklagar din historik, inget kul alls. Jag var 15 när jag blev våldtagen.

    Men det enda jag kan tänka när jag läser är hur du tror att din rädsla vips skall försvinna på bröllopsnatten?  Har ni någon sexuell fysisk kontakt alls? Det finns ju massor man kan göra för att lära känna sin egen och den andres kropp utan att ha penetrerande samlag? Känner du sexuell lust alls?

    Två år ihop med någon man älskar utan att ha sex är lång tid, han måste ha en ängels tålamod din sambo.


    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    Anonym (Tindra) skrev 2014-10-02 15:30:49 följande:
    Jag kan visst känna lust men samtidigt rädsla för att han inte ska tycka om mig efter vi haft ett fullbordat samlag. Om vi är gifta och har sagt ja till varandra så kan jag känna att han är ärlig i sina avsikter. 
    Och ja, vi kan kyssas och känna på varandra men det är inte detsamma som samlag. 
    Jag tror helt ärligt att om han drar så drar han även om ni gift er. Känns ju inte som han tänkt dra heller då han faktiskt varit tillsammans med dig i två år utan sex. Han kommer inte stanna bara för att ni gift er. Som jag ser det så verkar han ju absolut vilja leva med dig, annars hade bristen på sex redan skrämt iväg honom tänker jag. OM det varit det viktigaste för honom alltså.

    Okej ni kysser varandra. Tillfredsställer ni varandra sexuellt? Att lära känna hur den andres kropp fungerar innan man har sex är en bra grej och absolut om man är lite rädd för det fysiska. Men att lära sig njuta av sex ändå är inte fel. Man kan ju ge varandra jättemycket njutning och närhet utan att ha samlag. Om ni gör allt detta och verkligen lärt er hur den andre fungerar så lär inte bröllopsnatten bli något större problem tänker jag. Men att gå i två år och inte få någon fysisk sexuell tillfredsställelse alls måste vara otroligt frustrerande om man lever i en relation och ändå tycker att sex är viktigt. Jag levde i celibat i nästan två år frivilligt och jag tyckte det var otroligt frustrerande, bara tanken på att jag skulle gjort det och samtidigt dag ut och in se den jag älskar och vill vara med, hade nog fått mig lite knäpp. Han kanske börjar känna sig lite knäpp helt enkelt.

    Om ni inte tillfredsställer varandra sexuellt, så kanske det är läge att börja lite försiktigt med det, så ni lär er om varandra, om er lust osv. Vad tror du?
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    Anonym (Ka) skrev 2014-10-02 23:39:02 följande:
    Ja
    ja, låter lite så i ts med känner i gen hela det där , visst fint att gifta sig i all ära men varför vänta om man älskar varandra ?? Tro mig en våldtäkt glömmer man lätt när man varit ned om värre även om det är illa det med .(-:
    Tycker det är rätt jävla oschysst att skriva sådär. Hur människor upplever en våldtäkt och vilka men det ger är högst individuellt. Så din upplevelse är liksom din och TS upplevelse är TS. Men förringa inte eller förminska hennes upplevelse bara för att din inte var likadan. Vi är alla rustade på olika sätt och hanterar saker olika och får olika men av saker. Något som är svårt för mig kan vara en baggis för dig och tvärtom.

    Vem bestämmer vad som är värst för någon annan? Om TS inte varit med om något värre, ja då är detta helt enkelt TS värsta upplevelse.

    Man skall vara lite försiktig med att använda sin egen måttstock på andra och applicera den på dem just för att vi är olika. Jag kan tycka folk är gnälliga jävla människor överlag om jag applicerar min måttstock på dem, men det förändrar inte deras upplevelse eller känslorna de har inför upplevelsen. Så tänka är en sak, trycka i nyllet på andra är något helt annat.
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan
    Anonym (Ka) skrev 2014-10-03 00:02:47 följande:
    jag säger vad jag vill häxan så håll truten .
    Skulle vilja invitera dig till att säga det rätt i mitt nylle också. Jag hade formligen älskat det. Du säger vad du vill och jag, jag gör som jag vill som respons på det. Visst låter det som en riktigt trevlig tillställning.  Kaffe

    Om du vill traska runt och ge ett intryck av att vara helt imbecill så är ju det såklart upp till dig. Ditt val liksom.
    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
  • HäckHäxan

    Helt jävla idiotiskt att tvinga på kvinnor kopparspiraler! De kan för övrigt växa fast också, så man kan glömma att kolla dem likaväl som man kan glömma ta ett piller.

    Tvångssterilisera männen istället då! Jag menar de är ju potentiella våldtäktsmän hela högen och borde inte få lov att förutom våldta även befrukta kvinnan de våldtar! *drömmer mig bort*

    Nä men allvarligt. Kvinnor skall inte tvingar till varken spiraler eller p-sprutor. Lär ungdomarna istället va fan, sluta hymla med allt. Lär dem hur man skyddar sig. Varken spiralen eller p-sprutan skyddar mot sjukdomar, kondom däremot gör det. Lär dem använda dem, killar som tjejer. Vill tjejen använda annat skydd också så fine.

    Folk glömmer p-piller på riktigt, sen finns det såklart kvinnor som luras också. Män får väl för fan se till att skydda sig själva om de inte vill ha barn, det tvingas ju kvinnor göra, så varför skall inte män kunna göra samma sak? Vet han med sig att han aldrig vill ha barn, men sterilisera dig då för fan, bara klipp klipp så är det klart. Ta på en kondom, begär hormoner för män, ta lite eget jävla ansvar.

    Om man vet med sig att man har en tidigt utvecklad unge, hjälp dem fixa skydd då, istället för att sitta där på arslet och inbilla sig att mitt barn skulle ALDRIG osv. Lär dem trä på kondomer, så det inte blir konstigt eller svårt när de väl står där och skall göra det. Ja det kan ses som pinsamt men de lär komma över det.

    Jag kommer aldrig förstå att det skall vara så jäkla svårt att upplysa sina barn och prata med dem, på riktigt. Vad är föräldrar så jävla rädda för??

    Jag växte upp med en mamma som sakligt förklarade att hon absolut inte ville bli ung mormor. En mamma som hjälpte mig fixa tid hos ungdomsmottagningen när jag var 13, så jag kunde få p-piller, inte för att jag var sexuellt aktiv men för min pms och mina blödningar och smärtor. Hon serverade mig dessutom mitt jävla piller till frukost, jag svalde, ingen big deal alls, en macka en kopp te och ett p-piller, svårare var det inte. Jag har tränat på att trä på kondomer hemma vid vårt köksbord och det har mina kompisar också, min mamma jobbade som lärare på högstadiet där jag och vännerna gick, så vi fick vara försökskaniner inför hennes lektioner i sexualkunskap, inte heller någon big deal, mina vänner älskade det och jublade när de fick frågan om de ville träna på att trä på kondomer, jag var måttligt road och såg ingen mening med det då jag ändå inte tänkt ha sex.

    Just sex verkar vara oerhört farligt att prata med sina barn om, sex och hur barn blir till, vad som händer i kroppen osv. Jag tycker det är fruktansvärt och jävligt tragisk. Har haft min beskärda del av att upplysa ungdomar och unga vuxna vars päron brustit på just dessa punkter. Blir fan mörkrädd då och då!


    Jag bevisar härmed min existens. Jag skriver på FL, alltså finns jag.
Svar på tråden Synen på sex förstör vårt förhållande