• Anonym (Ka)

    Synen på sex förstör vårt förhållande

    Förstår att du är troende på sex i äktenskap inget fel i sig och troende , men han har väl inte dålig syn för att han tycker man kan göra det innan ni ska ju gifta er ändå ibland kan det förstöra i stället att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge men det är fel det kan bli för länge (-:

  • Anonym (Ka)

    Våldtäkten har väl satt spår ts ? Borde låta han gå vidare blir väl ändå inte kul att ha någon när inte läkt om det läker .?

  • Anonym (Ka)
    Anonym (Undrande) skrev 2014-10-02 18:38:49 följande:

    Det där beskriver bra hur det gick för min fru. Hon ville vänta till bröllopet eller avstå sex om hon blev ogift, men när hon var 25 blev hon förförd av en kille och förstås lämnad. Jättejobbigt för henne. Som tur var slapp hon graviditet.

    I TS fall tror jag dock att våldtäkten också spelar in och inte bara allmänt en syn på sex och äktenskap.


    Kust i detta fallet tror jag det handlar om religiösa värderingar snarare än våldtäkten , vill för sjutton knappt träffa någon efter våldtäkt ??
  • Anonym (Ka)

    Ni bor ju i hop samma sak så noga och petig behöver du ju inte va då ni bor i hopa tom.

  • Anonym (Ka)

    Tror inte han kommer va otrogen då hade han nog varit det för länge sedan ?

  • Anonym (Ka)

    Ja


    Anonym (Undrande) skrev 2014-10-02 22:46:51 följande:

    I min frus fall var det religiösa värderingar ja, om det är det du menar?


    ja, låter lite så i ts med känner i gen hela det där , visst fint att gifta sig i all ära men varför vänta om man älskar varandra ?? Tro mig en våldtäkt glömmer man lätt när man varit ned om värre även om det är illa det med .(-:
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Undrande) skrev 2014-10-02 22:46:51 följande:

    I min frus fall var det religiösa värderingar ja, om det är det du menar?


    Får jag fråga blev det inte värre sen det känns väldigt farligt? Fe är som

    Inte jordnära för fem öre vad jag uppfattat .
  • Anonym (Ka)

    Som det tappat förståndet. Helt men är min uppfattning.

  • Anonym (Ka)
    HäckHäxan skrev 2014-10-02 23:57:49 följande:

    Tycker det är rätt jävla oschysst att skriva sådär. Hur människor upplever en våldtäkt och vilka men det ger är högst individuellt. Så din upplevelse är liksom din och TS upplevelse är TS. Men förringa inte eller förminska hennes upplevelse bara för att din inte var likadan. Vi är alla rustade på olika sätt och hanterar saker olika och får olika men av saker. Något som är svårt för mig kan vara en baggis för dig och tvärtom.

    Vem bestämmer vad som är värst för någon annan? Om TS inte varit med om något värre, ja då är detta helt enkelt TS värsta upplevelse.

    Man skall vara lite försiktig med att använda sin egen måttstock på andra och applicera den på dem just för att vi är olika. Jag kan tycka folk är gnälliga jävla människor överlag om jag applicerar min måttstock på dem, men det förändrar inte deras upplevelse eller känslorna de har inför upplevelsen. Så tänka är en sak, trycka i nyllet på andra är något helt annat.


    jag säger vad jag vill häxan så håll truten .
  • Anonym (Ka)
    Anonym (Undrande) skrev 2014-10-03 14:14:32 följande:

    Vad blev värre? Det var lite knepigt för mig att lyckas i början, men det gick bättre efter hand.


    Ja dom är ju inte jordnära och har en fantastiskt farlig bild från den forna verkligheten och de förändras och får en udda syn på livet och familj och uppfostran och livsstil.
Svar på tråden Synen på sex förstör vårt förhållande