• Etta

    IVF oktober

    Hej! Jag ska börja spreja med nässprej imorgon. Det är vårt första IVF-försök så det är både spännande och nervöst! Var i behandlingen är du?

  • Etta

    ...och lycka till simsalabim! Hoppas det går vägen denna gången! Hur kom det sig att du fick avbryta sist?

  • Etta
    Linda8110 skrev 2014-10-06 15:45:34 följande:

    Herregud vilken dag. Jag är inte gjord för äggplock, men gud vilken gullig sköterska som tog hand om mig. Min sambo var fantastisk han också! Äntligen hemma i sängen. Fick stanna efter vägen och kräkas... Kan knappt gå men vad gör det? Jag klarade det!!!


    Bra gjort o så skönt att det är över! Jag oroar mig jättemycket för äggplocket som är om en dryg månad. Men antar att det går ganska fort även om man får ont? Skönt att höra att några av er andra hade bättre upplevelser! Lycka till nu o hoppas det blev många fina ägg! :)
  • Etta

    Linda 8110: Inte illa med 22 ägg! :) hoppas ni får ett positivt besked om många fina embryon!

    Camille: jag är på tredje dagen med nässprejen, inga symtom än men det är väl lite tidigt gissar jag! Var är du i processen?

  • Etta
    Linda8110 skrev 2014-10-08 14:53:19 följande:

    En 6 cellig parvel är nu i mammas mage ;) Nu ska han bara hålla i sig och inte ramla ut! Hihi. 19/22 hade blivit befruktade. 4st tvådagars är i frysen och så skulle de odla vidare några andra. Dock så var läkaren rädd för överstimulering så jag måste börja äta något piller två gånger om dagen. Piller som man blir illamående och yrslig av. Känns mindre kul men bara att knapra!


    Åh, så roligt! ???? och vilket bra resultat! Jobbigt med risken för överstimulering o tabletterna men håller tummarna för att allt går vägen nu!!
  • Etta

    Konstigt att det blev frågetecken i min förra text, det skulle varit en smiley! :)

  • Etta

    En fråga till er vana sprejare; det står ju på nässprejs-förpackningen att flaskan ska förvaras upprätt, jag har min i väskan så den kan följa med mig överallt, förstår inte hur man ska lösa det praktiskt annars, men där står den ju verkligen inte upprätt! Men det kan väl ändå inte spela någon roll??

  • Etta
    Linda8110 skrev 2014-10-09 18:37:47 följande:

    Sätt den i ett trångt fack i väskan?


    Det var faktiskt en smart lösning, men jag har tyvärr inga trånga fack i min jobbväska. Får kanske rota fram nån annan hemma då...
Svar på tråden IVF oktober