Inlägg från: Anonym (miljövänlig diesel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (miljövänlig diesel)

    Borde miljöminister Åsa Romson avgå?

    bilderna på hennes blogg, är det grön skattefri diesel hon tuffar omkring med i skärgården?

  • Anonym (miljövänlig diesel)
    Fundersam02 skrev 2014-10-07 12:59:47 följande:

    Jag är besviken på henne. Jag tycker att mijön är viktig och trodde att mijöpartiets språkrör levde som hon lärde.

    Jag har ingen båt själv, men vet ändå att det finns giftiga båtfärger som inte ska användas. Jättedåligt att inte hon visste det och använde mijövänlig färg.


    eller fyller tanken med skattebefriad diesel
  • Anonym (miljövänlig diesel)
    Anonym (***) skrev 2014-10-07 18:18:29 följande:
    Du röstar väl på SvP?
    du vet att det är copyright va? lol
  • Anonym (miljövänlig diesel)

    nu är även hennes skattefria diesel på tapeten hos media.

  • Anonym (miljövänlig diesel)

    Kolla 26.55 på videon från dagens partiledardebatt. Eleganta Åsa Romson kletar sitt snuskiga tuggummi under bänken. Hon måste grisa runt sig var hon än befinner sig. gråvatten, gröndiesel, kopparfärg och tuggummin. hur fan lyckas man, eller i hennes fall, hen.

  • Anonym (miljövänlig diesel)

    1. Åsa Romson begår miljöbrott genom att måla med en giftig färg som varit förbjuden sedan 2001 och rimligen är köpt illegalt eller är insmugglad i syfte att undgå det arbete och kostnader som kommer av mekanisk rengöring.

    2. Åsa Romson skyller färgvalet på sambon och dennes barn trots att hon glatt kladdat på med färgen och rimligen läst på burken då hon är expert på området miljögifter och visste att färgen innehåller koppar.

    3. Åsa Romson har lågskattad diesel i tanken för att undgå kostnader i form av skatt.

    4. Åsa Romson skyller återigen ifrån sig på andra, i detta fall leverantören.

    5. Åsa Romson släpper sin katt fritt på skärgårdsöar trots kopplingstvång i känsliga miljöer där sjöfågel och andra djur annars har en fristad från fyrfota rovdjur.

    6. Åsa Romson delar upp mänskligheten i goda (kvinnor och rasifierade) och onda (vita män), se även punkterna 2 och 4.

    7. Åsa Romson släpper ut avloppsvatten vilket är olagligt vid kaj och trots att miljöpartiet officiellt arbetar för att motverka övergödning i Östersjön.

  • Anonym (miljövänlig diesel)
    Tow2Mater skrev 2014-10-09 03:55:06 följande:
    Var kommer 2001 ifrån?
    (I #11 sägs med källa att den förbjöds för användning 2011, och med sån liten marginal betyder det knappast att man smugglar; det finns andra naturligare forklaringar).
    2011 stämmer bra.

    8. Åsa är en före detta knarkare. jag vet inte vem hon skyller detta på än så länge, men i min vilda gissning är även detta en vit mans fel.
  • Anonym (miljövänlig diesel)

    Knarkaren, miljösvinet och rasisten Åsa Romson ska förstås avgå från sin post. Ska man leda ett land ska man föregå med gott exempel. Det finns fler på tur som kan axla posten bättre, eller åtminstone inte sämre. Hon har skadat miljöpartiet mer än någon annan de senaste åren och på varje arbetsplats skrattas det åt henne och hur vilket skämt miljöpartiet är.

  • Anonym (miljövänlig diesel)
    sjuttiofemman skrev 2014-10-28 10:03:49 följande:

    Så Sd försvarar Åkessons spelmissbruk och samtidigt törstar efter romsons huvud för något hon eventuellt gjort?

    Visst, dubbelmoral har inte varit främmande för det partiet eller dess anhängare men är det inte dumt att kasta sten i glashus?


    Något hon eventuellt gjort? Hon har fastnat med fingrarna i syltburken inte bara en gång utan tre gånger som är rent lag- och miljövidriga. Knarkat flertalet droger har hon gjort och nu även passat på att anställa en likasinnad missbrukare som dessutom blivit dömd.

    Hur du kan jämföra spelmissbruket med romson förstår jag inte? Hur tänker du där? Spelmissbruk är inte olagligt i Sverige. Det är däremot drogbruk av illegala droger.
Svar på tråden Borde miljöminister Åsa Romson avgå?