• Kolibri12

    Varför stönar inte en del män?

    Anonym (X) skrev 2014-10-10 13:31:56 följande:

    Tycker de inte att det är skönt eller vad är det frågan om? 
    Jag älskar när män stönar och blir alltid lika besviken om jag träffar någon som inte stönar. 

    Så! Varför stönar ni inte?


    En del gör inte det bara, det är ju individuellt hur mycket man låter. Det gäller väl kvinnor också antar jag. Lite synd när män är tysta under sex, jag går igång på ljuden.
  • Kolibri12
    Explicit skrev 2014-10-11 02:02:22 följande:

    Jag stönar nog oftast ganska tydligt, om än inte så högt. Ibland om jag är galet kåt och sexet är så där sjukt skönt kan jag komma in i en, vet inte riktigt vad jag ska kalla det, nån slags småskämmig "bestialisk aggressiv fas" kanske? Tillfällig de-evolution till kräldjurshjärna? Oftast bara något tiotal sekunder innan och under tiden det går för mig, men då stönar jag inte, snarare typ "morrar", ibland ganska högt... 
    Skäms
    Kan fortfarande tycka att det är ganska genant, även om jag nog egentligen inte vill/kan kontrollera det och de tjejer det hänt med har alla sagt sig uppskatta det, som en bekräftelse. Förutom kanske en som faktiskt blev skrämd första gången (vilket inte alls var så kul som jag förstått många verkar tro att det skulle vara).


    Låter hett
  • Kolibri12
    Explicit skrev 2014-10-14 06:42:52 följande:
    Haha! Kommer ihåg att två tjejer faktiskt sagt exakt det du skrev! Skrattande 

    Brukar ha lätt för att prata om typ allt relaterat till min sexualitet och är nog väldigt säker på mig själv som älskare. Förutom när just den här lilla egenheten visar sig för någon för första gången. Så tack för bekräftelsen!

    Hur låter du själv?

    Angående ljud ägnar jag mig ofta åt ohämmat "dirty-talk", pratglad som jag är. Går också igång ordentligt på att få sköna svar tillbaka...  

    Och helt apropå är nog ett fall av mycket högljudda skrik och ett fall av närapå total tystnad de enda två kvinnliga läten jag hittills haft svårt för att tända på.  
    Jag gillar ljud och hett snack, det ska höras att man har sex. Förutsatt att det kommer naturligt, konstgjort skrikande och "oh yeah fuck med hard baby" från en som faktiskt talar svenska är rentav avtändande. Själv skriker jag inte överhuvudtaget men låter en hel del ändå. Det bara blir så .
Svar på tråden Varför stönar inte en del män?