Inlägg från: Anonym (Killen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Killen)

    Varför stönar inte en del män?

    Anonym (målmedveten) skrev 2014-10-14 08:23:26 följande:

    Vet inte om det här är det ni egentligen vill (eller tål att) höra...men sanningen är nog att sex är inte riktigt lika skönt för oss män som för er kvinnor. Hade det varit det så hade vi låtit lika mycket som er. Visst gillar vi sex och visst har vi den där förbannade driften som tvingar oss att hela tiden jaga och pocka om sex...men sen när det väl kommer till så driver vårt behov av bekräftelse och självförhärligande oss till att helt och hållet fokusera på er kvinnor och er njutning. Skulle vi helt nollställa oss från behovet av att vara grymma älskare och jaga kicken av er extas och bara utgå ifrån vår egen njutning så skulle inte vi vara tillnärmelsevis lika intresserade av sex som vi är idag.

    Trist...men dessvärre sant.



    Det kan nog ligga något i detta. För min del blir jag aldrig så extatisk att jag skulle tappa kontrollen och stöna eller ropa omedvetet som vissa kvinnor gör. Inte är heller orgasmen så skön att den leder till ljud. Några sköna ilningar eller i bästa fall pulser som jag bäst avnjuter tyst.
  • Anonym (Killen)
    Grynet2010 skrev 2014-10-14 14:53:13 följande:

    Min man stönar inte heller men ibland kan han låta till lite så där försiktigt men däremot när han kommer så försvinner omvärlden totalt och man ser enbart hans ögonvitor tills han är tillbaka på jorden :)


    Tänk om man fick uppleva en sån orgasm nån gång. Vad gör du för att få honom dit?
Svar på tråden Varför stönar inte en del män?