• andrasidan

    vi som siktar på sommarbarn 2015

    Då var verkstaden igång för fjärde gången här hemma :) ägglossning igår och nu räknar vi ner dagarna...

    Häng med mig!! Var är ni i verkstaden? Vänster plus? Fått plus? Skengravid? Graviditetssymptom?? Hur mår ni tjejer? Heja på tillsammans nu :)

  • Svar på tråden vi som siktar på sommarbarn 2015
  • andrasidan

    Tjugofemton - spännande med nidis... Tror aldrig jag känt av när ägget fäster. Bara varit stensäker var ägglossning när det hänt. Så nu börjar jag oroa mig bara för det ;)

  • andrasidan

    Åh så härligt kära ni - grattis!! Uppdatera oss med symptom :) själv börjar jag räkna på dagarna nu - fem dagar sedan ÄL och mår skit idag. Försöker intala mig att det är ägget som fäster och inte en sjuhelvetes pms som jag har lite då och då ;)

  • andrasidan

    Har hormoner i obalans så antingen har jag en märklig och brutal PMS att se fram emot... Eller så börjas det! Minns med mina andra tre att veckan innan BIM var skitjobbig med alla konstiga känningar och på BIM-dagen försvann de putsväck till vecka 7-8... Har ni känt likadant ni som plussat nu? Man tror man minns men sen sitter man här igen och vänder och vrider på allt ????

  • andrasidan

    Jag känner mig faktiskt gravid - brukar tvivla när jag känner mig skengravid, men nu är jag liksom säker ända inifrån magkänslan. Får testa på BIM på torsdag också :) maken är nöjd iaf! Fjärde och sista nu, så det gäller att njuta!!

    Och välkomna nya :) snälla uppdatera med symptom och tankar. Helt hormonstissad här :)

  • andrasidan

    Ligg på säger jag - så kan du inte missa:) själv vet jag när den är mest på flytningarna och känslan i magen, och helt säkert på att jag haft den är jag dagen efter när jag är snustorr!

Svar på tråden vi som siktar på sommarbarn 2015