• Donum

    Kk kräver abort

    Lite osäker på frågeställningen, men om du vill ha råd ang hur du ska göra så tycker jag att du ska tänka igenom vad du helst vill. Om du vet med dig att du kommer att ångra en abort - gör inte abort. Vill du göra abort - gör abort.

  • Donum
    Anonym (----) skrev 2014-10-17 18:31:58 följande:

    Personligen tycker jag att det är väldigt orättvist att ena parten ska bestämma om abort eller inte. Även om han inte blir delaktig i barnets liv, så vet han om att det finns och kommer aldrig ifrån det mentalt så länge han lever. Jag anser att det inte är värt det.

    Varföt inte skaffa barn med någon som vill ha barn eller satsa på insemination om du vill vara själv med barnet?


    Det kan ju vara så att man inte anser att barn bara är saker som man kan "skaffa" när man känner för det, eller att man inte tycker att ens avkomma är så värdelös att man vill ha ihjäl den?
  • Donum
    Anonym (----) skrev 2014-10-17 18:42:34 följande:

    Skaffa, göra, tillverka, orden är många hur barn blir till Det var inte mitt budskap.

    Är det så du säger till de som genomför abort, att de "har ihjäl den"??


    Ja, de har ju ihjäl sin avkomma. Alla tycker inte att det är något som man gör lättvindigt, och uppenbarligen tycker inte TS att det "bara" är att ha ihjäl sin avkomma.
  • Donum
    Nerfherder skrev 2014-10-18 08:32:18 följande:

    Exakt. Donum borde studera biologi lite mer ist för religösa skrifter.


    Erh... va?

    Hur lyckades du dra in mig i detta?
  • Donum
    Anonym (----) skrev 2014-10-18 08:55:56 följande:

    Så många OT inlägg i tråden, men jag höll mig till ämnet fast jag är av en annan åsikt än TS. Tycker det är viktigt att kunna diskutera i trådarna och presentara andra synsätt. Märkligt att mitt inlägg togs bort, det var inget påhopp, pajkastning eller off topic, jag är väl medveten om att det är känsliga rummet. Tydligen får man bara skriva om man instämmer med TS. Är det inte mer OT och kränkande att skriva att abort innebär att ha ihjäl sin avkomma?


    Jag har ingen aning om vad du har skrivit innan eller vilka inlägg som har tagits bort, men eftersom det är jag som använder uttrycket "ha ihjäl sin avkomma" så får du gärna förklara för mig på vilket sätt det är kränkande att påtala att TS uppenbarligen inte tar så lättvindigt på att ha ihjäl sin avkomma i och med att hon inte vill göra abort?
  • Donum
    Anonym (----) skrev 2014-10-18 09:25:03 följande:
    Jag tycker det är kränkande att höra att den som begår abort har ihjäl sin avkomma, känns inte så bra för oss som av olika anledninger var tvugna att begå abort och höra att man har ihjäl sin avkomma.. Vi har alla våra åsikter, det respekterar jag, jag respekterar även din åsikt fast jag inte håller med. Men om man inte får ha en annan åsikt och presentera varför så undrar jag vitsen med ett diskussionsforum.

    Kan även påtala att jag inte uppmanade TS att göra abort heller, jag framförde i mitt inlägg att vi är alla olika och att en del gör abort i sådana situationer, medan andra gör det inte. Jag motiverade min åsikt utan hårda ord eller på något sätt var nedlåtande mot TS, jag gör inte sånt och absolut inte  i känsliga rummet. Men att kalla det inlägget för OT så undrar jag vad som är relevant i tråden.

    Ok. Nu är detta ett OT inlägg utifrån TS, men jag bara undrar hur det bedöms. Återigen, jag håller inte med TS, men hon avgör helt och hållet själv.
    Jag har inte kallat något inlägg för "OT" överhuvudtaget, så du bör nog rikta dig till någon annan i det avseendet. 

    Jag tycker att det är en korrekt beskrivning av vad man gör. Avkomma är ju "produkten av fortplantning, det vill säga en ny organism som har en eller flera föräldrar". Mycket mer neutralt kan man väl inte kalla det?
    Det är både mer neutralt än "barn" och "cellklump", tycker jag.
  • Donum
    Anonym (avtal ska hållas) skrev 2014-10-18 10:30:47 följande:

    Jag tycker faktiskt inte att man bör ha KK-relationer om man inte klarar att göra en abort om det skulle bli så.

    Krasst och hårt, men jag tycker det är avtalsbrott att lura andra att få barn och betala en halv miljon i underhåll när man bara vill knulla och det har varit tydligt överenskommet från dag 1.

    Men det finns klart många, både män och kvinnor, som vill äta kakan och ha den kvar, och det är barnen det blir synd om i slutänden.


    Lurad av vem?

    Moder natur?
  • Donum
    Anonym (avtal ska hållas) skrev 2014-10-18 11:52:23 följande:

    Av den kvinna som med alla fakta på hand gått in i ett KK-förhållande, inte ett "hoppsan nu blev jag gravid och jag har inte tänkt igenom det här"-förhållande.


    Menar du att män som går in i ett kk-förhållande är omedvetna om att det kan bli barn om de har vaginalt samlag?
  • Donum
    Anonym (Förstår) skrev 2014-10-18 21:51:14 följande:

    Jag förstår faktiskt att karln är arg - går man in i ett KK förhållande förutsätter man ju att båda gör det av en och samma anledning - sex. Inte barn. Stor skillnad. Lider med dig, att du hamnat i situationen du är i, men jag förstår faktiskt killen till fullo, förståeligt att han känner sig "lurad". Förväntade sig grymt sex, inte ett fjärde barn kanske, speciellt inte med en tjej han inte är kär i.... Det är din kropp och ditt val, men personligen skulle jag aldrig vilja skaffa barn med någon jag inte är kär i, som dessutom inte är kär i mig tillbaka. Skulle fundera på vad jag skulle säga till mitt barn när denne frågar vart pappa är någonstans....


    Fast väljer man att ha vaginalt sex så väljer man också att ta risken att bli förälder. Det är inget lurendrejeri. Det är biologi. Ska han vara arg så får han väl vara arg på sig själv som valde sex trots risken att bli förälder.
  • Donum
    honkie skrev 2014-10-19 08:56:34 följande:

    Så alla kvinnor som gjort abort av fri vilja borde egentligen ha steriliserat sig från början, eller avstått sex helt? Och dessa kvinnor är egentligen oansvariga idioter och därmed inget att ha?


    Hur lyckas du dra den slutsatsen av hennes/hans inlägg...?
Svar på tråden Kk kräver abort