• Lillysmama

    Någon mer som passerat Bim Oktober och varken fått plus eller mens?

    Hej , hoppar in här om de är okej :)

    Min mens skulle kommit igår , iofs bara en dag sen men min mens är alltid punktlig , istället kom bara 3 små rosa flytningar under dagen igår och lite nu på morgonen.

    Tog ett gravtest igår morse som visade neg.. Har syntomer som otroligt onda bröst, trött , stickningar i lillmagen.. Vet inte vad jag ska tro , har exakt likadant som när ja vänta dottern, förutom plusset.

  • Lillysmama
    Alex92 skrev 2014-10-21 13:07:17 följande:
    Hej, spännande! Ja denna väntan alltså. Räcker att vänta fram till bim tycker jag allt! När planerar du att testa igen?
    Ja verkligen , men jag blir lite fundersam på dessa rosa flytningar , mens på g eller? Är juh så svagt rosa .. Min sambo vill att vi väntar till helgen , men ja vet faktist inte hur jag ska kunna vänta så länge , kliar i fingrarna ;)

    När ska du själv testa? :)
  • Lillysmama
    Alex92 skrev 2014-10-21 14:01:56 följande:
    Jag har lovat sambon att vänta till fredag. Hur nu det ska gå till :p hur länge har ni försökt? smile1.gif
    Känns som en evighet att vänta bara en timme tycker jag, hur ska man kunna vänta dagar -_-

    De är första månaden vi försöker :) ni då?

    Uffa , nu har jag börjat få värk bak i ryggen , är så rädd att mensen ska komma :/
  • Lillysmama
    cathii20 skrev 2014-10-21 15:58:42 följande:

    Nej väntan är verkligen outhärdlig!
    Jag tror att min äl har skjutits på! Tror jag har den nu nämligen, har haft såna flytningar senaste dagarna och idag fick jag typ som mensvärk.. mycket märkligt! Vad tror ni?
    Så jag väntar väl ett tag o ser vad som händer Glad


    Har läst i nån tråd att mycket flytningar kan va ett gravtecken?

    Har oxå mensvärk idag , men väldigt mild , är så otroligt jobbigt å inte veta vad som händer med kroppen , man brukar juh annars vara den som känner sin kropp bäst , men i väntans tider känns de som man inte alls vet vad man ska tro , kan juh va både de ena och de andra :)
  • Lillysmama
    cathii20 skrev 2014-10-21 16:49:44 följande:

    Ja jag har läst om det med! Men vore jag gravid borde plusset ha kommit tycker jag! Flytningarna är som rå äggvita också så nått skumt är det haha :) Ursäkta infon!


    Nej precis man tycker ju att man ska ha någon koll på vad som händer! Jag har ingen koll alls på min kropp nu efter jag tog ut p-ringen i början av april, mensen kom igång i slutet av juni och höll på i en månad, kom i september igen och nu håller på såhär haha!

    Får hoppas att din mensvärk inte beror på mensen!! Vi vill ha plus nuu! ;)


    Dom där plusset värkar komma lite som dom vill tycker jag ;) du kanske bara inte har hunnit fått tillräckligt med hormoner ännu? Har du barn sen innan? Tänkte när du isåfall plussade då :)

    Hoppas verkligen inte de jag heller , är så osäker bara då jag har fått lite smått med rosa flytningar , vet inte vad de är :S

    Precis , pluss ska vi ha!! :)
  • Lillysmama
    Alex92 skrev 2014-10-21 20:19:00 följande:
    Haha ellerhur!!

    Vi är inne på 4 försöket typ. Blev gravid i Juli men fick missfall, så nu är vi på det igen. Men det tär verkligen på psyket när det blir minus.

    Förstår dig! Vet inte riktigt vad jag vill.. Givetvis vara gravid, men är det inget så är jag riktigt förbannad på att mensen strular nu när den varit så regelbunden! Precis innan mens så brukar jag få känningar som urinvägsinfektion, den här känslan av att behöva kissa ofta. Släpper dock så fort mensen kommer, och så kommer det tillbaka när mensen slutar och håller i någon dag. Fick det idag, så frågan är om tanten inte är runt hörnet nu bara för de!
    Usch gör mf, beklagar :/ men härligt att ni är på igen!! :)

    Ja , när man ser minus på Stickan blir riktgt barnsligt arg , känner mej fånig å dum som kan ha inbillat mej att jag kan va gravid.

    Men jag är rätt säker på att de inte är nån inbillning denna gång , har en dotter sen tidigare , å de känns precis som de gjorde när ja väntade henne :) förstår bara inte vart plusset är ... Jag är 22 år jag med faktist ;)

    Bor i Sundsvall med mitt livs kärlek å min underbara 3åring :)
Svar på tråden Någon mer som passerat Bim Oktober och varken fått plus eller mens?